Nízká hodnota bílých krvinek

1964
26.3.15 19:49

Nízká hodnota bílých krvinek

Dobrý den…hledám radu pro kamarádku. Má dceru 7 let a zjištěna nízká hladina bílých krvinek…oslabený imunitní systém a samozřejmě je v důsledku stále nemocná. Je tu někdo kdo má stejné potíže a poradí pomůže???
Klidně i odborníka kam zajet. Děkuji za jakékoliv rady. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7988
26.3.15 20:11

@Teerosek to mela ma starsi dcera taky..jezdila do Motola na hematologii ( 2 x do roka na kontrolu, vysledky mela porad stejny- pak uz doktor nechtel aby jsme tam chodili, ze staci ke sve detske na kontroly) Nakonec se zjistilo, ze ma snizenou funkci stitne žlázy..tak nevim jestli to s tim souvisí :nevim: Ale mozna by to chtelo na tu endokrinologii take zajit :think: Jinak me dceri bylo asi 9,kdyz se to zjistilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.18 14:39

Snížený počet bílých krvinek

Dobrý den všem,
potřebovala bych poradit ohledně syna a jeho „nemoci“. Zda jste některá z Vás neřešila něco podobného..
Nevím, co by mohlo souviset a co nikoliv, tak napíšu co mě napadá..
V listopadu syn onemocněl aftózní stomatitidou, průběh nebyl nějak dramatický, jen špatně jedl a spal, ale doktorka mu pro jistotu udělala výtěr z krku a odběr krve. Výtěr byl v pořádku, v krvi byl objeven EB virus. Jelikož na ty afty dostal syn mastičku a vitamíny, tak se mu brzy ulevilo. Doktorka, že kvůli tomu EB zopakujeme odběr krve (po měsíci). No a to dopadlo špatně - údajně má snížený počet bílých krvinek a odeslala nás do Motola na hematologii..Poté mi volali z té hematologie a doktorka nám dala termín a popřála hodně štěstí, což chápu, že chtěla být milá a nevnímám to špatně, ale v tom momentě jsem dostala už strach, velký strach…protože nevím, co mu tedy je, s oběma jsem mluvila po telefonu a nestihla jsem se tedy zeptat na další info, hlavně než mi to došlo, tak hovor samozřejmě skončil…od oběda sedím u netu a hledám informace, ale jsem asi ještě víc zmatená…
Je tu případně někdo ze zdravotnictví, kdo by mohl říct, co mu může být??
Prý to bývá po infektu, ale on nic kromě té stomatitidy neměl..
Jinak prospívá velice dobře a viditelně mu nic není, dobře spí (12h), dobře jí - i zeleninu, ovoce, maso..má neuvěřitelný apetit, hraje si, směje se, teploty nemá..
Já fakt nevím, snažila jsem se být v klidu, ale když už jdeme do Motola a je nám přáno štěstí, tak mě to na klidu hodně ubralo..
Synovi byli před pár dny 2 roky.

P. S.: Omluvám se za anonymitu, ale jde zde uveden zdravotní stav.

• Citovat
  • Upravit
1337
8.1.18 15:04

PO aftózní stomatitidě měl kamaráda syn snížený počet krevních destiček / modřiny/ byl sledován a léčen v Motole. Sice to není odpověď na tvou otázku, ale ta stomatitida asi s krevním obrazem „nějak zamává“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí