Operace srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
23.2.11 08:19

Moc děkuji,já naštěstí taky nemusela spát na ubytovně,hned ten večer se uvolnila postel na patře,ale ubytovaná jsem tam byla.Předem mi nikdo nic neřekl,nevysvětlil.Zabalte si věci a přijeďte což se mi nelíbí.No podruhé už bude zkušená a doufám že to bude co nejpozději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.2.11 08:35

Ahoj, syn je taky po operaci (Transpozice velkých cév) operovali ho taktéž týden po porodu v Motole.

Nic moc zážitek, co? :roll:

Ale je to za námi, teda doufám, bude už jen dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.2.11 08:38

Já teda musím říct, že sestry na kardiologii byly výborné, asi jsem měla štěstí :-)

Nicméně jsem si to „užila“ na oddělení rizikového těhotenství v Motole, tam teda sestry i doktoři stáli za to :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
23.2.11 08:42

Founik, na chirurgii jsem slyšela zatím jen chválu!Vždycky je to n akoho narazíte, na tý kardiologii to nebyl fakt nic moc.My možná taky budeme ještě muset na reoperaci, ale doufám, že to bude až kolem těch 18ti let.Jinak nám volali v poledne, že odpoledne můžeme přijet, byli jsme od třetího měsíce života v pořadníku, na pátém se to povedlo.Takže já měla asi dvě hodiny na balení, vypravit dceru k našim, bylo to hrozný.Na druhou stranu-nmeěla jsme čas se stresovat, zato tu noc na herně jsme si to užila, a pak těch osm hodin, co jsem bloumala po celý nemocnici :zed:

• Citovat
  • Upravit
20296
23.2.11 08:50

To je nejlepší, když není čas na stres. Já si ani neuvědomovala, že mám dítě, natož že ho čeká tak vážná operace (i když jsem o tom věděla od 20.týdne) navíc mě zmrvili poporodní šití, takže jsem v době kdy měl těsně před operací - musela podstoupit znovu šití v narkóze (ten týden bolestí nikomu nepřeju - do toho starost na kardiu o prcka - nikdo mi neřekl nic, jak se koupe, přebaluje, oblíká, chová :-D)

Takže na nervy ani nebyl čas…ty přišly až po operaci, kdy jsem musela domů a volat ráno a večer do Motola v jakém je stavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
23.2.11 08:56
RyBANA píše:
To je nejlepší, když není čas na stres. Já si ani neuvědomovala, že mám dítě, natož že ho čeká tak vážná operace (i když jsem o tom věděla od 20.týdne) navíc mě zmrvili poporodní šití, takže jsem v době kdy měl těsně před operací - musela podstoupit znovu šití v narkóze (ten týden bolestí nikomu nepřeju - do toho starost na kardiu o prcka - nikdo mi neřekl nic, jak se koupe, přebaluje, oblíká, chová :-D)Takže na nervy ani nebyl čas…ty přišly až po operaci, kdy jsem musela domů a volat ráno a večer do Motola v jakém je stavu :roll:

NO JE TO DĚS, ale už je vše ok?Přeju hodně zdraví :kytka: .Hlavně na tom oddělení jsem potkala tak statečný rodiče, že si ani neumím představit, jak bych to zvládala.My jsme měli smrtelnou vadu, ale řešitelnou.Byly tam děti, s ekterými se nevědělo, jak to vůbec dopadne.Třeba čekali rodiče na verdikt, jestli se miminko bude vůbec opreovat, nebo jestli umře :cry:

• Citovat
  • Upravit
98
23.2.11 09:00

No to je taky hrozný.My to měli těsně před vánocema takže se straším synem jsme 22.12.zdobili stromek a zpívali koledy a malou operovali.Ale díky němu jsem těch 8hodin přetrpěla,přišla na jiný myšlenky.My měli taky smrtelnou vadu a řekli mi že před 2Olety by ji nezachránili.Užili jsme si své a na štědrý den jsme ji mohli vidět takže krásný dárek pod stromek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
23.2.11 09:07
katysimi píše:
No to je taky hrozný.My to měli těsně před vánocema takže se straším synem jsme 22.12.zdobili stromek a zpívali koledy a malou operovali.Ale díky němu jsem těch 8hodin přetrpěla,přišla na jiný myšlenky.My měli taky smrtelnou vadu a řekli mi že před 2Olety by ji nezachránili.Užili jsme si své a na štědrý den jsme ji mohli vidět takže krásný dárek pod stromek.

No před dvaceti lety bysme taky nepřežili,ještě že se narodili ted

• Citovat
  • Upravit
20296
23.2.11 09:31
ditrych píše:
RyBANA píše:
To je nejlepší, když není čas na stres. Já si ani neuvědomovala, že mám dítě, natož že ho čeká tak vážná operace (i když jsem o tom věděla od 20.týdne) navíc mě zmrvili poporodní šití, takže jsem v době kdy měl těsně před operací - musela podstoupit znovu šití v narkóze (ten týden bolestí nikomu nepřeju - do toho starost na kardiu o prcka - nikdo mi neřekl nic, jak se koupe, přebaluje, oblíká, chová :-D)Takže na nervy ani nebyl čas…ty přišly až po operaci, kdy jsem musela domů a volat ráno a večer do Motola v jakém je stavu :roll:
NO JE TO DĚS, ale už je vše ok?Přeju hodně zdraví :kytka: .Hlavně na tom oddělení jsem potkala tak statečný rodiče, že si ani neumím představit, jak bych to zvládala.My jsme měli smrtelnou vadu, ale řešitelnou.Byly tam děti, s ekterými se nevědělo, jak to vůbec dopadne.Třeba čekali rodiče na verdikt, jestli se miminko bude vůbec opreovat, nebo jestli umře :cry:

Taky tak, řekli nám, že vada je neslučitelná se životem, pokud se neoperuje…

Jinak teď je všechno ok, já taky, Darek taky - ten ještě bere prášky na tachykardii, ale máme slíbeno zkusit teď v březnu vysadit :palec:

No já byla na pokoji s maminkou a její 6ti letou holčičkou, co měla snad jen půlku srdce v 6 letech 6 operací a nevědí co s ní dál…jak dlouho bude žít, jak ji případně operovat atd…no děs, ale holčička krásná, vypadala naprosto zdravá.

Pro ty rodiče to musí být fakt síla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.2.11 09:40

Já ležela s mamkou a ty měli špatnou chlopeň sice žít bude ale budou jí muset stále operovat.Jsou to starosti s dítkama.První úplně v poho a pak tohle a ještě ani nevíme proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.2.11 09:46

Taky nevíme, v rodině není se srdcem žádnej problém, asi prostě blbá náhoda :roll:

Já už zase kvůli tomu dalšího dítěte nejdu no…já teda vždycky preferovala jedináčka, ale mohlo se to změnit, tímto je to prostě fakt, že Darek bude jedináček no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.2.11 09:49

Pak taky teda byl hroznej pohled na to množství dětí na oddělení, co neměli jen tu srdeční vadu..strašně moc Dawníků a jinak postižených dětí - ty rodiče obdivuju - to bych nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
23.2.11 09:50
RyBANA píše:
Pak taky teda byl hroznej pohled na to množství dětí na oddělení, co neměli jen tu srdeční vadu..strašně moc Dawníků a jinak postižených dětí - ty rodiče obdivuju - to bych nezvládla.

Ale zvládla, taky jsem to musela zvládnout.Ono ti nic jinýho nezbyde

• Citovat
  • Upravit
20296
23.2.11 09:54
ditrych píše:
RyBANA píše:
Ale zvládla, taky jsem to musela zvládnout.Ono ti nic jinýho nezbyde

Takže malej toho má taky víc?
A už jste věděli něco před porodem, nebo to bylo překvapení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
23.2.11 09:57

No, překvápko, začalo to srdcem, ale to se pak ukázalo jako to nejmenší, vzhledem k řešitelnosti vady.No, mohlo by být i hůř, je to ale těžký, když víš, co víš

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty