Je to správné rozhodnutí - lékaři zpět?

1332
18.2.11 13:38

Je to správné rozhodnutí?

http://www.novinky.cz/…mocnice.html Dočetla jsem článek týkající se nemocnice v mém městě.Výpověd podali hlavně lékaři aro a gynekologie.Já osobně sympatizuji s panem ředitelem .Jaký máte názor vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
18.2.11 13:43

TOhle je naprosto v pořádku! Pokud koukneš na ty komenty, tak úplně souhlasím s tím co má nejvíce plusů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.2.11 13:44

Myslím že to ti doktoři už trochu přehání.Svoje dostanou s tím souhlasím že je od státu hodně hloupé aby dělaly za tu mzdu co měli,ale ted už by mohli přestat být trapní a normálně zase pracovat. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.2.11 13:44

ja jsme odjinu ale naprosto souhlasim…pracovala jsem v laznich a vim kolik Dr berou a kolik maji jen na odmenach (neni to vsude setjne to je jasny). Ale podle myho by si meli znova precist prisahu kterou slozili…Penize si zaslouzi ale timhle vyjrozovanim desny..navic sestricky ktery zustaly ted prijdou o penize jen kvuli tomu aby povyseni Dr meli to co chteji..
Navic po mych zkusenostech s doktorama jich mam uz plny zuby..jsou arogantni o kazdy vysetreni se clovek musi prosit a mysli si ze jsou neco vic nez vsichni ostatni..ja mam VS ekonomku a par doktoru se nade me taky pekne povysilo v praci az sem jednomu rekla ze on je sice Dr ale ja mam taky vejsku holt v jinym oboru…(chapu ze na Dr se studuje dyl a je to tezsi) ale nedava jim to pravo myslet si ze jsou neco vic nez buh…
chteli dat vypoved? Fajn at ji daj a az budou chtit zpet at jsou nove prichozi se vsim vsudy…jako by byl kazdej jinej i kdyby nebyl doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
18.2.11 13:45

I já s ním souhlasím.Celé to divadlo rádoby odcházejících lékařů,bylo o vydírání.Oni vystudovali za státní peníze,složili přísahu a pak děkují?Nevim,ale když už nic jiného,tak si myslím,že na takové výhružky nemají morální právo.Skutečnost,že byli přesvědčeni o tom,že odejít nebudou muset a navýší se jim platy bez toho,že by nakonec neodešly je směšná.Vydírali každého občana státu a tak by si to měli i vyžrat.
Navíc zdravotní péče jde od desíti k pěti a za to chtějí prachy?

• Citovat
  • Upravit
8384
18.2.11 13:46
kralicinka1 píše:
Myslím že to ti doktoři už trochu přehání.Svoje dostanou s tím souhlasím že je od státu hodně hloupé aby dělaly za tu mzdu co měli,ale ted už by mohli přestat být trapní a normálně zase pracovat. :twisted:

zaklad maj nizky ale u nas mel Dr treba na odmenach 40.000…jejich zaklad co maji plus vsechno ostatni a maj doost dobry penize…jo nerikam at maji a at maji i vic jsme na nich zavisli ale at maji i ostatni..co statni zamestnanci? Ty nedchazeli ikdyz jim brali a proc? PRotoze jsou nahraditelni mnohem rychleji nez Dr…a sestricky by meli taky dostat pridano kdyz vidim kolik toho delaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.2.11 13:47

tohle tema me pokazdy tak vytoci :-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.2.11 13:48

Já taky souhlasím, podali výpovědi, tak ať zase projdou pohovorem a ať si ředitel nemocnice vybere, koho chce a koho ne.
Počítám, že za chvilku se vzbouří policajti a hasiči a kde stát vezme další peníze?
Nehledě na to, že až ty 2 miliardy dojdou, tak budou doktory platit z čeho?
Co zdravotní sestry a ostatní zdravotnický personál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.2.11 13:51
Ajla píše:
tohle tema me pokazdy tak vytoci :-DD

Tak to jsme dvě :-) Prostě si zvolili tuto práci. Každý dělá něco. Kyž to zlehčím, kdyby nebyli vystudovaní účetní, tak jim výplatu neudělá nikdo a jsou bez. Prostě každý si zvolil své povolání a to dělá!!!!
Všem bylo ubráno všichni mají méně, protože prachy prostě nejsou, ale oni budou vydírat!!!!
Jen ať si začnou hezky od píky! Dali výpověď, tak co chtějí! Takhle by to měla udělat každá nemocnice!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
18.2.11 13:54

Nízké základy,to je trend v našem státě obvyklý.Když za ně může dělat spousta jiných,proč ne lákaři.Jenže obyšejný dělník si děkovat nedovolí,bo živí rodinu a šupal by na pracák okamžitě.což si jaksi nemůže dovolit.
Každá práce je důležitá,ale holt ne každý si plat může vydupat vydíráním.

• Citovat
  • Upravit
1332
18.2.11 13:54

Taky jsem nechápala,když jim nabídli peníze navíc,proč nesouhlasili s tím ,že by část peněz šla sestrám .Vždyt ty sestry jsou většinou jejich pravá ruka.Tydy v okolí jsou jen dva lékaři co nemají sestru a podle toho taky jejich práce vypadá .neznám lékaře co se má špatně .určitě ti mladí co začínají jsou na tom huř ,ale kdo má po škole tolik kolik by chtěl?,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.2.11 13:55

sthan oni nesouhlasili s tím, že dostanou přidáno 5-8tis, protože oni chtěli 8-12tis!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.2.11 13:55

V podstatě má ten ředitel pravdu, nikdo (až na zřizovatele :mrgreen: ) ho nemůže přinutit vzít výpovědi zpět.
Mmch OT docela mne dostal výrok Nečase, že na platy doktorů nedá z rozpočtu ani korunu, ale že se ty zdroje najdou ve zdravotnictví. :zed: To kua měli ty zdroje najít už dávno a nedělat okolo toho takový tyátr.
Na druhou stranu pochybuju dost o manažerských schopnostech toho ředitele. Asi tam doktoři moc spokojení nebyli, když se nechali zlanařit odboráři. Vždyť existují nemocnice, kde nedal výpověď jediný doktor, tak čím to asi bude, že mu jich odchází 35.
Takže ve výsledku zas nevím, co si o téhle kauze myslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.2.11 13:58
sthan píše:
Taky jsem nechápala,když jim nabídli peníze navíc,proč nesouhlasili s tím ,že by část peněz šla sestrám .Vždyt ty sestry jsou většinou jejich pravá ruka.Tydy v okolí jsou jen dva lékaři co nemají sestru a podle toho taky jejich práce vypadá .neznám lékaře co se má špatně .určitě ti mladí co začínají jsou na tom huř ,ale kdo má po škole tolik kolik by chtěl?,

No z vypočítavosti - protože by si ten balík nemohli rozdělit jen mezi sebe, ale sestry by jim holt kousek koláče ukously.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.2.11 14:00
Gina108 píše:
V podstatě má ten ředitel pravdu, nikdo (až na zřizovatele :mrgreen: ) ho nemůže přinutit vzít výpovědi zpět.
Mmch OT docela mne dostal výrok Nečase, že na platy doktorů nedá z rozpočtu ani korunu, ale že se ty zdroje najdou ve zdravotnictví. :zed: To kua měli ty zdroje najít už dávno a nedělat okolo toho takový tyátr.
Na druhou stranu pochybuju dost o manažerských schopnostech toho ředitele. Asi tam doktoři moc spokojení nebyli, když se nechali zlanařit odboráři. Vždyť existují nemocnice, kde nedal výpověď jediný doktor, tak čím to asi bude, že mu jich odchází 35.
Takže ve výsledku zas nevím, co si o téhle kauze myslet :nevim:

Gino já si myslím, že je to hlavně o lidech. Jsou sice spokojeni, ale proč neprotestovat s ostatními, když z toho můžou mít více!! Prostě chamtivost. No a také sposta lékařů má i své soukromé ordinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty