Doporučte gynekologa - Klatovy

3089
17.2.11 18:09

Gynekolog klatovy

Měla bych dotaz. jsem asi v 8tt a chtěla bych změnit gynekologa. Můj gynekolog je z Plzně a nejsem s jeho přístupem vůbec spokojená. Před půl rokem jsem o jedno malé přišla a teď jsem na riziku. Miminku prý srdíčko tluče a je vše v pořádku,ale pan doktor mi miminko ani tlukot srdíčka neukázal. Pořádně mi nic neřekne, o NT jsem se dozvěděla až tady a na další kontrolu mě poslal až za 5 týdnů, což je už ve 2 trimestru. Dřív mě prý vzít nemůže, protože jede na dovolenou. Tak bych chtěla poprosit pokud je tu někdo z Klatov aby mi doporučil nějakého dobrého Gynekologa. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
18.2.11 07:11

V Klatovech moc na výběr nemáš.

Co vím, dobrá je Mudr. Veselá, ale ta už nepřibírá nové pacienty.

Já chodím k Mudr. Matuškovi a jsem moc spokojená. Má ordinaci naproti kasárnám, je tam na jednom místě víc dr., hned vedle lékárny.

Taky jsem k němu přestupovala v těhotenství, ale až někdy v sedmém měsíci. Neřekl ani slovo a vzal mě. Taky jsem předtím chodila do Plzně a nebyla spokojená :lol:

Jako Mudr. je fajn, neměla jsem s ním žádné problémy v těhotenství a nedávno jsem u něj byla z mě strany trošku (víc) zanedbaným zánětem a neřekl proti mě ani půl slova (jako že bych si vynadat zasloužila :lol: )

Hlavně se u něj vůbec nic neplatí, žádné roční povinné sponzorské poplatky, jako po mě tahali u dr. v Plzni.

KLidně se ptej, co potřebuješ vědět :wink:

• Citovat
  • Upravit
3089
18.2.11 23:08

Ahoj, o Matuškovi jsem slyšela, dneska jsem už i byla u ordinace a zjišťovala hodiny, ale pořád nevím. Kamarádka říkala, že jí nechtěl napsat nani nemocenskou, že jako těhotná dělat v baru může. Já jsem půl roku po potratu a od mého doktora mama neschopenku na rizikové těhotenství, tak aby mi jí nechtěl třeba vzít :( Nevím jestli mám dát svému doktorovi ještě šanci, protože mě při poslední návštěvě oprravdu naštval, a kontrola za 5 týdnů…hodně se bojim po tom co se stalo minule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.2.11 14:45

Tak to nevím. Mě přijde celkem rozumnej.
Ale je fakt, že jsem po něm nikdy nemocenskou nechtěla. :-D :-D Měla jsem těhotenství bezproblémový a přecházela jsem hlavně až v sedmém měsíci. Jednou jsem nemocenskou v začátcích těhu měla a tu mi plzeňský doktor napsal automaticky.

Ke komu v PLzni chodíš?? Já chodila k dr. Marešovi.

Ty jeho ordinační hodiny jsou blbé, to je tak jediné, co mě štve. On totiž ještě dojíždí do nemocnice v Domažlicích, tam má služby a operuje. Takže když budeš rodit tam, je možné, že tě odrodí i on. A přijde se tam na tebe podívat, vždycky tam obchází „svoje“ maminy.

Na pokoji jsem byla s holčinou, co měla druhý porod problémový, čekal jí třetí a musím říct, že o ní v nemocnici věděla snad i uklízečka, jak je tam všechny informoval, aby mu na ní dávali pozor :-D

Moje sestřenice mu vděčí za to, že mají dneska zdravou holčičku. Prodělala tři potraty ve stejném tt, její předchozí doktorka to neřešila, tak přešla k němu. Ten jí udělal testy, zjistil proč (což mohla ta dr. udělat už po prvním potratu a mohla si ty dva ušetřit :roll: :roll: ). Těhotenství sice měla problémové, ale dneska má krásnou zdravou holčičku.

Myslím, že při rizikovým těhu tě neschopenku nevezme… Nevím, zkus si tam zajít, promluvit s ním. Je tam příjemná sestřička, jeho žena, tak ta ti třeba taky něco poví. Kontrola za 5 týdnů je dost, já v začátcích v Plzni chodila každých 14 dní 8-o V druhém trimestru pak každý měsíc.

• Citovat
  • Upravit
3089
19.2.11 15:21

Dobře, děkuji za radu, já si za ním v pondělí osobně dojdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
19.2.11 15:32

Jinak kamarádka k němu chodí a právě se divila, když sem jí při prvním těhotenství povídala, že mě poslal doktor na kontrolu až za 4 týdny, že jí Matuška tahal v prvním trimestru na kontroly pořád. Můj bývalí gynekolog mě tenkrát v 7tt poslal na kontrolu až za měsíc a když sem tam přišla, tak zjistil že je miminko už 14dní mrtvé, kvůli tomu jsem dostala docela nepříjemný zánět a v nemocnici jsem s ním ležela přes týden.

Příspěvek upraven 13.02.13 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.2.11 10:24

Jo já taky chodila v prvním trimestru často. Jednou za 14 dní určitě. Ale v PLzni, jak je to u něj, nevím.
Sestřenice tam sice chodila celé těhu, ale nejsem s ní v kontaktu, takže se jí ani zeptat nemůžu.

To co popisuješ je šílený teda 8-o Dost hrubý zanedbání bych řekla. :think: Zkus to a uvidíš, ono tady v KT stejně moc na výběr nemáš, jediná další dobrá je ta Veselá a ta už nové nebere. Švagrová si ji moc chválí.

Jinak v porodnici v Dom jsem rodila před dvěmi lety a podruhé bych chtěla znovu, měla jsem se tam jak v interhotelu :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3089
21.2.11 15:21

tak Matuška by mě vzal,ale až od 4.4., což mi přijde dost dlouho,ale chápu, že má určitě hodně nabyto. Jen po dnešní zkušenosti s Klatovskou nemocnicí a s přístupem sester na pohotovosti asi zůstanu v Plzni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
21.2.11 19:20

Jo je pravda, že objednávací termíny jsou tam šílený, tak 1-2 měsíce. Sestra si to hlídá a když tam chodím pro recept na HA, tak mě objednává na preventivky. Když jsem měla potíže, tak mě bez problémů vzali hned druhý den.
Dneska jsem tam taky byla a příští týden mají dovolenou tuším.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
21.2.11 19:21

Jo a klatovská nemocnice je kapitola sama pro sebe :cert:

• Citovat
  • Upravit
3089
21.2.11 19:41

jojo, začátkem dubna je dovolená. Já sem se nechala napsat na toho 4.4 s tím, že když si to rozmyslím, tak mam zavolat. Do Klatovské nemocnice na gynekologii dneska volal manžel a pěkně je tam spražil. Večer mi bylo dost zle a ráno narůžovělý výtok, tak sem letěla odpoledne na pohotovost a sestra mi řekla ať si jedu do Plzně, když mam doktora tam, co po nich jako chci, že nemaj čas. A když přišel doktor, tak řekl, že mě hospitalizujou a že tam zůstanu. Tak sem mu zdvořile řekla, že v žádným případě v Klatovský nemocnici ležet nebudu a ze správou, jsem odešla. A to my ještě řekl, že by mi měl správně nechat zaplatit zvlášť vyšetření ultrazvukem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty