Neznáte OPTIKU v Brně,kde jsou ochotní a rádi poradí?

139
17.2.11 08:36

Optika Brno

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo neznáte OPTIKU v Brně,kde jsou ochotní a rádi poradí.Budeme vybírat brýle pro 4 letou dceru.Nikdo v rodině brýle nemáme nemáme,tak vůbec nevím kam zajít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
17.2.11 09:06

Ahoj,
já už dlouho chodím Optiky Aleše Žejdla , dřív byli jen u nádraží, teď jsou už nějakou dobu i vzadu na Veveří a tam bych řekla, že je to víc z ruky a tak mají na lidi víc času. :wink: Navíc mají větší prodejní plochu a tak snad i větší výběr. Já šla pro brýle na Veveří. Ale nebyla jsem nikdy s dítětem, jen sama se sebou tam chodím už leta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
17.2.11 09:36

Ahoj, šikovní jsou taky ve Fokusu na Masarykově třídě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.2.11 09:39

Ahoj. Nevím jestli mají brýle i pro děti, ale na Josefské je optika Krouman, doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.2.11 10:01

Holky díky za odpovědi nějakou určitě vybereme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.2.11 10:06

Nelisa ta Optika Aleše Žejdla vypadá moc dobře,tam určitě zajdeme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.2.11 10:14
lula píše:
Nelisa ta Optika Aleše Žejdla vypadá moc dobře,tam určitě zajdeme :potlesk:

Jé, já ti dala odkaz na čočky, kupuju si je přes jejich net, ale určitě jsi našla ty druhé webovky - http://www.ocnistudio.cz/ .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.2.11 10:20

Nelisa našla jsem,moc se mně líbí a malá je nadšená,že je tam i dětský koutek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
17.2.11 10:21

Kolik tak v těchto optikách stojí brýle pro dospělé?co nevidět budu muset vyměnit, ale když tak koukám v optikách tak 5tis je docela hodně:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.2.11 10:32
Kaspinka píše:
Kolik tak v těchto optikách stojí brýle pro dospělé?co nevidět budu muset vyměnit, ale když tak koukám v optikách tak 5tis je docela hodně:(

Tam strašně záleží na tom, jaké zvolíš obroučky, jaký typ skel, kolik máš dioptrií (manžel třeba chtěl při hodně dioptriích ultratenká skla, to se taky prodraží).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.1.13 10:53

Ahoj, tak my jsme dostali předepsané první brýlečky - malý bude mít dva roky a tak se chci zeptat jak se pohybují ceny? Skla-ty by měl mít snad zdarma..a obroučky? Maminky poraĎte nějakou levnou optiku v Brně, je jich tu hodně tak nechci s malým všechno obcházet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
28.1.13 11:47

@Jajka10 My se na to ted ptali.Na obroučky prý dá pojištovna 300Kč a na skla jen 100Kč. Budem to taky řešit. Obvodní malýmu zjistila špatnej zrak na dálku a na oční termín až za tři měsíce :cert: :cert: Na Brno teda dost smutný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.1.13 11:51

Nám to taky zjistila obvodní na prohlídce v srpnu, na oční nás objednali na listopad a na důkladné vyšetření sjme byli teď, takže ono se to táhne..nemám radost, jestli to bude nějaká pálka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
28.1.13 11:58
@Jajka10 píše:
Nám to taky zjistila obvodní na prohlídce v srpnu, na oční nás objednali na listopad a na důkladné vyšetření sjme byli teď, takže ono se to táhne..nemám radost, jestli to bude nějaká pálka..

Od srpna až ted 8o 8o To se teda táhlo pěkně dlouho. Malej je v první třídě a má z toho problémy, tak snad nás na druhý vyšetření vezmou dřív??
Jinak prý nejlevnější obroučky stojí kolem tisícovky. Ale byli jsme se prát jen v jedné optice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
turilimi
4.5.13 18:35

optika

Ahoj všem, kteří hledáte kvalitní optiku. Našla jsem Mirabilis na doporučení a byla jsem nadmíru překvapená profesionalitou v přístupu a kvalitě brýlí. Doporučuji ji všude, je geniální a nepřeháním!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty