Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo neznáte OPTIKU v Brně,kde jsou ochotní a rádi poradí.Budeme vybírat brýle pro 4 letou dceru.Nikdo v rodině brýle nemáme nemáme,tak vůbec nevím kam zajít.
Ahoj,
já už dlouho chodím Optiky Aleše Žejdla , dřív byli jen u nádraží, teď jsou už nějakou dobu i vzadu na Veveří a tam bych řekla, že je to víc z ruky a tak mají na lidi víc času.
Navíc mají větší prodejní plochu a tak snad i větší výběr. Já šla pro brýle na Veveří. Ale nebyla jsem nikdy s dítětem, jen sama se sebou tam chodím už leta.
Ahoj. Nevím jestli mají brýle i pro děti, ale na Josefské je optika Krouman, doporučuji.
Nelisa ta Optika Aleše Žejdla vypadá moc dobře,tam určitě zajdeme ![]()
lula píše:
Nelisa ta Optika Aleše Žejdla vypadá moc dobře,tam určitě zajdeme
Jé, já ti dala odkaz na čočky, kupuju si je přes jejich net, ale určitě jsi našla ty druhé webovky - http://www.ocnistudio.cz/ .
Nelisa našla jsem,moc se mně líbí a malá je nadšená,že je tam i dětský koutek ![]()
Kolik tak v těchto optikách stojí brýle pro dospělé?co nevidět budu muset vyměnit, ale když tak koukám v optikách tak 5tis je docela hodně:(
Kaspinka píše:
Kolik tak v těchto optikách stojí brýle pro dospělé?co nevidět budu muset vyměnit, ale když tak koukám v optikách tak 5tis je docela hodně:(
Tam strašně záleží na tom, jaké zvolíš obroučky, jaký typ skel, kolik máš dioptrií (manžel třeba chtěl při hodně dioptriích ultratenká skla, to se taky prodraží).
Ahoj, tak my jsme dostali předepsané první brýlečky - malý bude mít dva roky a tak se chci zeptat jak se pohybují ceny? Skla-ty by měl mít snad zdarma..a obroučky? Maminky poraĎte nějakou levnou optiku v Brně, je jich tu hodně tak nechci s malým všechno obcházet..
@Jajka10 My se na to ted ptali.Na obroučky prý dá pojištovna 300Kč a na skla jen 100Kč. Budem to taky řešit. Obvodní malýmu zjistila špatnej zrak na dálku a na oční termín až za tři měsíce
Na Brno teda dost smutný ![]()
Nám to taky zjistila obvodní na prohlídce v srpnu, na oční nás objednali na listopad a na důkladné vyšetření sjme byli teď, takže ono se to táhne..nemám radost, jestli to bude nějaká pálka..
@Jajka10 píše:
Nám to taky zjistila obvodní na prohlídce v srpnu, na oční nás objednali na listopad a na důkladné vyšetření sjme byli teď, takže ono se to táhne..nemám radost, jestli to bude nějaká pálka..
Od srpna až ted
To se teda táhlo pěkně dlouho. Malej je v první třídě a má z toho problémy, tak snad nás na druhý vyšetření vezmou dřív??
Jinak prý nejlevnější obroučky stojí kolem tisícovky. Ale byli jsme se prát jen v jedné optice ![]()
Ahoj všem, kteří hledáte kvalitní optiku. Našla jsem Mirabilis na doporučení a byla jsem nadmíru překvapená profesionalitou v přístupu a kvalitě brýlí. Doporučuji ji všude, je geniální a nepřeháním!!!