Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Švagrová byla se synem 2 x ve Špindlerově mlýně.Ozdravovna není na Svatém Petru,ale v Bedřichově.Střídala se vždy s mým bráchou / jejím manželem/ a naší maminkou.Kvůli práci neměli tolika dovolený.A naprostá spokojenost.A letos se chystají znova.Malý má astma a často marodil,myslím,že účinek to mělo.Občas když tam byli společně,tak měli s sebou auto a jeli na výlet,ale jinak říkala,že se dá autobusem kamkoli.Staví kousek od ozdravovny.Poznali toho v okolí hodně.
http://www.ozdravovna.cz/
Ahoj, my jsme byli na podzim v Dětské lázeňské léčebně lázní Kynžvart a velká spokojenost.
Jsou to lázně pouze pro děti, takže žádní nemocní dospěláci a můžou tam jezdit děti už od 2.let s doprovodem i bez.
Lázně jsou určené na choroby dýchacích cest, astma, kožní choroby a teď snad přidali i obezitu. A prý mají z celé republiky největší možnosti terapií.
Pokud by jsi chtěla více info- písni mi SZ. ![]()
Ahoj,
mám pětiletá dvojčata. Syn měl během 12 měsíců 3× zápal plic, loni v únoru (pak se přidaly neštovice), pak v červenci, to jsem s ním byla 5 dnů v nemocnici, měl těžký oboustranný zápal plic a další teď v lednu. První a poslední jsme léčili doma.
Mudra usoudila, že by pro obě děti byla vhodná ozdravovna. Můžete mi něco doporučit? Mluvila o Krkonoších (Janské Lázně, Svatý Petr a ještě něco třetího, co jsem zapomněla) a o Mladči. Pojedu sama s dětmi a bez auta. Takže kam pěšky nedojdeme, tam se nedostaneme. Poradíte, kterou ozdravovnu vybrat? Sama nemám osobní zkušenosti se žádnou ozdravovnou.