Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja osobne bych zasla osobne na tmobile, kde ti to poprve rusiki, chtala bych pisemne potvrzeni o zruseni a tim bych se ohanela v pripade dalsiho neopravneneho strhavani penez. Samozrejme bych pozadovala zpet castku, kterou ti strhli a nemeli.
Rok resim podobnou situaci, rusila jsem internet s t-mobile, vse proehlo dle zenske v obchode ok. Zaplatila jsem 100kc za vyrizeni, s tim ze je vse zruseno.Za pul roku mi prislo zaplatit 6000kc
zase jsem to resila, nic nevyresila a pres moje pripominky, ze mam smlouvu ukonc enou musela vse zaplatit. Bylo mi zase receno ze je tedy uz vse zaplacene a vse zrusene.Nyni mi prislo 3000kc, opet zaplatit
Takze rada, si poslechnu rady. Uz je mi z nich na bliti ![]()
Oni si nevidí do pusy, jedna mi tvrdila, že monitorované hovory se nedají dohledat, že oni nemůžou zjistit, jestli z čísla volám nebo ne a pod. kecy! Akorát lžou, ještě mám zkusit zajít na prodejnu, jinak to dávám do TV!
@blorchi Zloději! Já tohle řeším u Vodafone
![]()
Teda to je docela drsný co si někteří ti operátoři dovolují….Já jsem radšio přesedlala na virtuálního, menší společnost lepší přistup a kvalita služeb taky lepší než u těchto gigantů.
Ahoj, mám problém s operátorem, který se táhne už 2 měsíce.
V době povodní jsem si nechala zřídit internet do PC, ale abych měla ho měla levnější, musela jsem si zvýšit paušál. Vše proběhlo OK, ale po povodních jsem zjistila, že internet nefunguje v našem městě, tak jsem ho chtěla i s paušálem zrušit. V prodejně byla ta samá paní, tvářila se, že je vše v pořádku a že vše zrušila (v rámci 30ti dní).
Ale, po pár dnech jsem zjistila(na internetu), že mi paušál stále běží, tak jsem ho zrušila znovu přes internet. Vše se zdálo OK, než přišla faktura o 900,– vyšší. (edit. Mám ještě osobní číslo a tam mám nízký paušál)
Po zavolání na operátora mi bylo sděleno, že jsem paušál nerušila a že mám podepsanou smlouvu na 2 roky. Nakonec mi paní sdělila, že mám podepsanou smlouvu v min. plnění 250,– a že nastal asi omyl, když mi přičeli těch 900,– (což je nějaký neomezený paušál). Vše dala na reklamaci a vrátili mi 900,–, ale 250,– mi strhávají vesele dál. Mluvila jsem už se 6ti operátory a každý mi tvrdí něco jiného.
Jeden mi říká, že to zrušení vidí a nechápe, proč se mi 250,– strhává dál, další zase tvrdí, že jsem rušila jen internet.
Doufám, že to není moc zmatené. Pokud se tu najde někdo, kdo by mi mohl pomoci, klidně i od konkurenčního operátora, budu moc vděčná!