Opětovná změna OP

36544
21.3.11 16:35

opětovná změna OP

Ahojky,
mam asi takovy stupidni dotaz :oops:

myslite si, ze po nas budou chtit nove fotky, pri zmene OP??? Slysela jsem, ze je po nas nesmi chtit pokud se jedna o zmenu v kratkem intervalu… :nevim:
Je fakt, ze my menime OP po mesici :lol: takze fotky jsou aktualni, a kdyby po nas chteli znovu, tak jim dame uplne stejne… :nevim:

A my ty fotky mame mesic stare, fotili jsme se dva dny pred zmenou OP… to bylo jen kvuli trv.bydlisti.. ted je menime kvuli snatku..
A kdyz jim reknu, ze pak si OP budu menit znovu za mesic kvuli zapsani ditete do OP.. no ty ze me budou mit halooo :roll: :lol: :lol:
Takze doufam, ze zitra po nas nebudou chtit teda nove fotky.. kdyz jsou stejne… mesic stare… :nevim:

Co myslite? Maji pravo po nas chtit nove fotky, nebo ne, kdyz je to interval jednoho mesice..??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
21.3.11 16:36

sakra, zaradila jsem tema nekam jinam :lol: :lol: :lol:

Ale i tak vam dekuji za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.3.11 16:49

netusim, jak to je nebo neni podle vyhlasek apod., ale rozum mi rika, ze ty vase zadosti tam maji schovane, proto tam maji i ty fotky, takze by nove chtit nemuseli. Zaroven si myslim, ze ty urednice proste nove fotky chtit budou, ciste z pohodlnosti, aby nemusely do archivu pro ty minule zadosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.3.11 16:51

a jinac, nechces si pockat se zmenou OP az se narodi mimi, abys to mela najednou? ja jsem aspon snatek i zmenu bydliste delala naraz, mi to prislo jednodussi, nez tam trajdat nekolikrat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.3.11 16:51

etcetera - ale slysela jsem, ze pokud neni fotka starsi pul roku, tak oni nemaji pravo po me chtit novou… a ja jim ji nemusim vydat.. nehlede na to, ze je stejna :mrgreen:
No, vim, ze resim prkotinu, ale zajima me to.. ptz takhle vyhodim zbytecne vlastne dve fotky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.3.11 16:52
Etcetera78 píše:
a jinac, nechces si pockat se zmenou OP az se narodi mimi, abys to mela najednou? ja jsem aspon snatek i zmenu bydliste delala naraz, mi to prislo jednodussi, nez tam trajdat nekolikrat ;-)

Protoze potrebuju novou karticku zdr. pojistovny, a tu mi s novym jmenem, bez nove OP nedaji…
Plus je povinne nahlaseni Uradu prace, bankam atd. a tam vsude chteji dolozit OP, jeste ridicak potrebuju zmenit, k tomu je taky treba OP…
A je to povinne, pod pokutou, kdyz to nesplnim v terminu.. nevim ted kolik dni to je.. ale nechci platit pokutu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.3.11 17:14

No jo, ty jses zodpovedna, ja to moc neresila, novou obcanku jsme vyrizovali asi mesic po svatbe a ty dalsi veci, jak se to zrovna hodilo… ridicak jsem menila asi az po pul roce od svatby, podle predpisu ma byt do peti dnu, hahaha, ale nikdy me nikdo nikde kvuli tomu neprudil… Kazdopadne pred tebou smekam, ze jsi takova pilna :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.3.11 17:17

etcetera - tak vis jak, snazim se si udrzet ted tyhle veci v poradku 8-)

Ale jen me to proste s tou OP zajima, nechci kvuli tomu vyhodit zbytecne fotky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.3.11 17:21

No ja zatim jenom nasla, ze kdyz se obcan vzhledove nezmenil, tak muze pouzit i starsi fotografii, ale ze by v nejakem casovem intervalu nemusel predkladat vubec, na to jsem nenarazila :nevim: … ale nasadila jsi mi brouka do hlavy, jdu jeste googlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.3.11 17:24

neres to prosimte 8-o :mrgreen:

Tak vis jak, pred mesicem jsem ji fotku davala novou, ted bych jim dala stejnou, a za mesic zase stejnou… :nevim: By to chtelo zavolat nekam na Urad a zeptat se.. ale ja nemam kredit… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
21.3.11 17:29

Já měnila OP po 7 měs. a fotku chtěli i když jsem jim dávala stejnou jako před tím :nevim:

Jsem myslela,že to mám složité,ale ty to máš ještě složitější :-) Trošku mě to uklidnuje :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.3.11 17:38

Já měnila po měsíci - mám zapsané děti a starší měnila příjmení a fotky jsem doložit nové musela. Jak jsem dělala na první OP po svatbě, tak byly 4ks - 1 na OP, 1 na řidičák, 1 na druhou OP a 1 mi zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.3.11 18:22
Markit.Hl píše:
Já měnila po měsíci - mám zapsané děti a starší měnila příjmení a fotky jsem doložit nové musela. Jak jsem dělala na první OP po svatbě, tak byly 4ks - 1 na OP, 1 na řidičák, 1 na druhou OP a 1 mi zůstala.

Takze jim jako musim dolozit novou fotku,jak ted, tak pak po narozeni maleho??? Nejde se s nima nejak domluvit, proc mam placat tri fotky, uplne stejne fotky na jeden doklad???
Takhle vypotrebuju 3 na OP, 1 na ridicak, ale na pas a legitku uz nezbyde, to je postavene na hlavu fakt… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.3.11 19:08

No musela bys zkusit individuálně. Co tak se třeba domluvit, že vyměníte až po narození mimča?

Jo a na Pas fotku fakt nepotřebuješ, ani ji nevezmou. Fotí tě tam sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
21.3.11 19:28

Holky, je povinný mít dítě v občance, nebo dobrovolný kvůli třeba jen cestování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí