Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, je mi 33 let, do mých 20 let jsem bydlel s mamkou, pak bydlení při studiu na vš na kolejích, po studiu jsem si koupil velký byt, ve kterém jsem bydlel nějakých 6 let do roku 2022 s přítelkyni, momentálně bydlím v tom bytě sám, dvě místnosti nevyužiju, jsou prázdné. Ze začátku bylo fajn, mít byt jen pro sebe, ale momentálně mám takové blbé období, že bych se nejradši sestěhoval s mamkou, než si třeba někoho najdu. Samotného mě to nebaví.
Mamka má svůj byt ve stejném městě, zhruba 3 km od mého bytu.
Jaký na to máte názor? Jde mi především o ženy. Mám vlastní auto, byt, celkem dobrou práci, takže peníze nejsou ten hlavní důvod a pokud bych si nějakou ženu našel, nebyl by problém se po nějaké době sestěhovat, s mamkou máme skvělé vztahy a byla by to také větší sranda.
Vim, že v ostatních zemích je to celkem běžná záležitost.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hele, brácha, než potkal svoji ženu, měl být, byl sám, občas spal u našich, občas u nás. Úplně v pohodě.
Vsak to zkus, vratit do sveho bytu se muzes vzdycky preci, kdyby vam spolecne ziti s mamkou zaclo skripat.
@Vadilekk píše: Více
no a ten velký byt co? prodáš, budeš pronajímat, necháš tak?
Nevidím v tom problém.
Až si najdeš přítelkyni, vrátíš se do bytu, protože je jasné, že u Tvé maminky Tě nebude chtít navštěvovat ![]()
@stinga Spíš prodal, celý se za dost peněz zrekonstruoval, tak bych se bál, že ho nový nájemníci mohou zničit, peníze bych zatím investoval a pokud by bylo třeba, tak bych nějaký pak koupil.
jo, díky za upřesnění, samozřejmě, že to tak můžeš udělat,
akorát že ti holky tady píšou, že by ses pak s partnerkou vrátil do bytu, tak to asi nee
Aha, tak to já myslela, že randit budete ve Tvém bytě, ono v dětském pokojíčku ten sex nebude ono… ![]()
Můj muž taky bydlel skoro ve svých 30 s mámou, ne teda že by chtěl nějak extra, ale tchýně se tam chodila akorát v týdnu vyspat jinak jezdila za dědou do jinýho města. Když se pak ke mě stěhoval, měl stůl, pc a motorku ![]()
Ale mohla jsem k němu chodit docela často a jí jsem poznala až po roce
ty nevím jak bys to měl se slečnou
@free333 I kdybych na tom bytě snížil na nezbytné minimum náklady, tak bych se pod 4 500,– měsíčně nedostal, což mi přijde zbytený luxus platit takhle nevyužitý byt, někde u moře apartmán je jiná ![]()
Asi bys byl lepší partie, když bys bydlel sám než u maminky, to se necháš obskakovat a ve vztahu už se ti pak nebude chtít nic dělat…
@Anonymní píše: Více
O obskakování nejde, uvařit a uklidit si umim od dob studií, spíš o to, že mě nebaví bydlet samotnýho.
No a jinak je ti 33, zadny mladik uz nejsi, tak sebou hod, nez ti zivot proleti mezi prsty, stane se to, nez se nadejes!
A prave proto, bych byt neprodavala, zvlast kdyz je po komplet reko - snad nebudes u mamky hnizdit x let, co?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat