Opětovné bydlení s mamkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74
9.6.24 18:52

Opětovné bydlení s mamkou

Ahoj, je mi 33 let, do mých 20 let jsem bydlel s mamkou, pak bydlení při studiu na vš na kolejích, po studiu jsem si koupil velký byt, ve kterém jsem bydlel nějakých 6 let do roku 2022 s přítelkyni, momentálně bydlím v tom bytě sám, dvě místnosti nevyužiju, jsou prázdné. Ze začátku bylo fajn, mít byt jen pro sebe, ale momentálně mám takové blbé období, že bych se nejradši sestěhoval s mamkou, než si třeba někoho najdu. Samotného mě to nebaví.

Mamka má svůj byt ve stejném městě, zhruba 3 km od mého bytu.

Jaký na to máte názor? Jde mi především o ženy. Mám vlastní auto, byt, celkem dobrou práci, takže peníze nejsou ten hlavní důvod a pokud bych si nějakou ženu našel, nebyl by problém se po nějaké době sestěhovat, s mamkou máme skvělé vztahy a byla by to také větší sranda.

Vim, že v ostatních zemích je to celkem běžná záležitost.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
55916
9.6.24 18:54

Hele, brácha, než potkal svoji ženu, měl být, byl sám, občas spal u našich, občas u nás. Úplně v pohodě.

• načítám...
5683
9.6.24 19:01

Vsak to zkus, vratit do sveho bytu se muzes vzdycky preci, kdyby vam spolecne ziti s mamkou zaclo skripat.

• načítám...
76001
9.6.24 19:04
@Vadilekk píše: Více

no a ten velký byt co? prodáš, budeš pronajímat, necháš tak?

• načítám...
40377
9.6.24 19:04

Nevidím v tom problém.

Až si najdeš přítelkyni, vrátíš se do bytu, protože je jasné, že u Tvé maminky Tě nebude chtít navštěvovat 8)

• načítám...
74
9.6.24 19:09

@stinga Spíš prodal, celý se za dost peněz zrekonstruoval, tak bych se bál, že ho nový nájemníci mohou zničit, peníze bych zatím investoval a pokud by bylo třeba, tak bych nějaký pak koupil.

• načítám...
76001
9.6.24 19:11

jo, díky za upřesnění, samozřejmě, že to tak můžeš udělat,
akorát že ti holky tady píšou, že by ses pak s partnerkou vrátil do bytu, tak to asi nee

• načítám...
9635
9.6.24 19:15

A mamka chce? Probíral jsi to s ní?

• načítám...
40377
9.6.24 19:17

Aha, tak to já myslela, že randit budete ve Tvém bytě, ono v dětském pokojíčku ten sex nebude ono… :)

• načítám...
35711
9.6.24 19:19

Můj muž taky bydlel skoro ve svých 30 s mámou, ne teda že by chtěl nějak extra, ale tchýně se tam chodila akorát v týdnu vyspat jinak jezdila za dědou do jinýho města. Když se pak ke mě stěhoval, měl stůl, pc a motorku :mrgreen:
Ale mohla jsem k němu chodit docela často a jí jsem poznala až po roce :P ty nevím jak bys to měl se slečnou

• načítám...
74
9.6.24 19:21

@free333 I kdybych na tom bytě snížil na nezbytné minimum náklady, tak bych se pod 4 500,– měsíčně nedostal, což mi přijde zbytený luxus platit takhle nevyužitý byt, někde u moře apartmán je jiná :lol:

• načítám...
74
9.6.24 19:22

@Jahru Jí by to nevadilo.

• načítám...
Anonymní
9.6.24 19:22

Asi bys byl lepší partie, když bys bydlel sám než u maminky, to se necháš obskakovat a ve vztahu už se ti pak nebude chtít nic dělat…

• Upravit
74
9.6.24 19:24
@Anonymní píše: Více

O obskakování nejde, uvařit a uklidit si umim od dob studií, spíš o to, že mě nebaví bydlet samotnýho.

• načítám...
5683
9.6.24 19:24

No a jinak je ti 33, zadny mladik uz nejsi, tak sebou hod, nez ti zivot proleti mezi prsty, stane se to, nez se nadejes!

A prave proto, bych byt neprodavala, zvlast kdyz je po komplet reko - snad nebudes u mamky hnizdit x let, co?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný