Oplácení nevěry nevěrou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5018
7.11.23 23:23
@mirka369 píše:
Ahoj, jak by jste nahlíželi má to, když vdaná žena po zjištění manželovi nevěry jde na seznamku, tam si najde milence a schází se s ním v hodinovém hotelu. V hotelu proto, že dotyčný milenec je taky ženatý.

Pokud toho nejsem účasten, je mi to jedno, jenom bacha na hygienu, šíří se svrab a štěnice. Obecně by se asi měli manželé domluvit, jak hodlají pokračovat, ale jinak ať každý souloží s kým chce (tedy ne jako Feri, ale na základě vzájemného souhlasu a souznění duší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36405
7.11.23 23:25
@mirka369 píše:
@martina.se Prý se nechtěla rozvádět… Pak se stejně nakonec rozvedla a svého milence poslala k šipku s odůvodněním, že ona už je rozvedená, kdežto on stále ještě ženatý. Po delší době, když se on rozvedl se zase dali dohromady, ale ona to s ním po pár týdnech skončila. Jako důvod prý uvedla vzdálenost. Tomuhle by jste věřili?

A ty jsi který z nich? Ten milenec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.23 23:33
@Josef_t píše:
A co se stane potom…
Ten co podvádí nedostane šanci něco napravovat. Podvedený přesune rozhodnutí o rozchodu na partnera.
Náhodný milenec/milenka ze seznamky asi nebude žádná výhra, takže ve výsledku to sebevědomí může utrpět ještě víc.
Člověk ovlivněný emocí jedná iracionálně a důsledky nedomýšlí… třeba já ve svém prvním vážném vztahu, bylo mi 20 a zjistila jsem, že mě chlap podvádí, zpětně si říkám, že jsem na něm byla asi emočně hodně závislá, nechtěla jsem ho opustit, možná jsem sobecky chtěla, aby to udělal on…takže jsem mu to vrátila, on to samozřejmě zjistil, rozešli jsme se, vrátili se k sobě asi po 3 měsících…a pak se po pár měsících definitivně rozešli… doteď to nechápu, sebe ani jeho…
  • Citovat
  • Upravit
14332
8.11.23 00:14
@Anonymní píše: Člověk ovlivněný emocí jedná iracionálně a důsledky nedomýšlí… třeba já ve svém prvním vážném vztahu, bylo mi 20 a zjistila jsem, že mě chlap podvádí, zpětně si říkám, že jsem na něm byla asi emočně hodně závislá, nechtěla jsem ho opustit, možná jsem sobecky chtěla, aby to udělal on…takže jsem mu to vrátila, on to samozřejmě zjistil, rozešli jsme se, vrátili se k sobě asi po 3 měsících…a pak se po pár měsících definitivně rozešli… doteď to nechápu, sebe ani jeho…

Bylo vám dvacet, asi to chtělo tuto zkušenost :palec:

Já vlastně udělal něco navenek podobného, ale v principu to bylo něco úplně jiného.
Nebyla to pomsta, ale hledání jiného vztahu.
Nechat původní vztah vyhnít, abych to nemusel řešit, přeskočit pak pohodlně ze vztahu do vztahu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
8.11.23 07:26
@Josef_t píše:
A co se stane potom…
Ten co podvádí nedostane šanci něco napravovat. Podvedený přesune rozhodnutí o rozchodu na partnera.
Náhodný milenec/milenka ze seznamky asi nebude žádná výhra, takže ve výsledku to sebevědomí může utrpět ještě víc.

Za mě si nevěrník nezaslouží druhou šanci něco napravovat. U mě by jí nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
8.11.23 10:25

Nahlížet bych na to tak, že každej se s nevěrou vypořádá po svém..někdo rozchodem, jinej depresí, další alkoholem a někdo pomstou. Pokud to dotyčné pomohlo, proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
8.11.23 16:29
@K2 8611 píše:
Za mě si nevěrník nezaslouží druhou šanci něco napravovat. U mě by jí nedostal.

Pak to „oplácení“ dává ještě menší smysl :nevim:

I když s těmi šancemi to vidím jinak. Vždy bude hrát roli co vše je v sázce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helmut II.veliký
8.11.23 17:38
@mirka369 píše:
Ahoj, jak by jste nahlíželi má to, když vdaná žena po zjištění manželovi nevěry jde na seznamku, tam si najde milence a schází se s ním v hodinovém hotelu. V hotelu proto, že dotyčný milenec je taky ženatý.

Jelikož ženská a mužská nevěra není to samé z evolučního pohledu, žena to takto udělat nemůže, jinak jí má muž právo opustit a ihned.

Naopak žena by měla muži tolerovat úlety, jsme rozsévači. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
SuperPrcina
8.11.23 17:58

Jakože jak se dívat na zadanou ženu, co si to rozdá s milencem jen aby ublížila svému muži? No asi jako na hloupou Nánu. Je to trapné a ubohé.

• Citovat
  • Upravit
4878
8.11.23 18:56

@Helmut II.veliký Pirko, takhle nepis nebo te zase zabanujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
8.11.23 19:03
@Fukitol píše:
@Helmut II.veliký Pirko, takhle nepis nebo te zase zabanujou

to je marný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
8.11.23 21:27
@Diagnoza2 píše:
Nahlížet bych na to tak, že každej se s nevěrou vypořádá po svém..někdo rozchodem, jinej depresí, další alkoholem a někdo pomstou. Pokud to dotyčné pomohlo, proč ne :nevim:

Souhlas. Řešila to takhle, její vec. Porušení obchodních podminek ze strany manzela. Na hrubý pytel hruba zaplata. Lepsi než brecet do polštáře nebo se hroutit u psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
8.11.23 21:34
@Diagnoza2 píše:
Nahlížet bych na to tak, že každej se s nevěrou vypořádá po svém..někdo rozchodem, jinej depresí, další alkoholem a někdo pomstou. Pokud to dotyčné pomohlo, proč ne :nevim:
@Arturie píše:
Souhlas. Řešila to takhle, její vec. Porušení obchodních podminek ze strany manzela. Na hrubý pytel hruba zaplata. Lepsi než brecet do polštáře nebo se hroutit u psychologa.

Přesně tak. Hlavně nechápu, co je komu do toho, jak si to ona řeší. Podělal to on, s následky měl počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
8.11.23 21:40
@bigl píše:
Přesně tak. Hlavně nechápu, co je komu do toho, jak si to ona řeší. Podělal to on, s následky měl počítat.

Taky by me zajimalo, jak v tom figuruje zakladatel/ka. Těžko bude zakládat diskuzi o cizích lidech. Zhrzena exmanzelka? Tyhle negativní neovlivnitelný veci je dobry vyhodit si z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
8.11.23 22:39
@Helmut II.veliký píše:
Jelikož ženská a mužská nevěra není to samé z evolučního pohledu, žena to takto udělat nemůže, jinak jí má muž právo opustit a ihned.Naopak žena by měla muži tolerovat úlety, jsme rozsévači. :nevim:

A my jsme ženy, hledající stále ty vhodné a milující protějšky. ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria