Jsem v sexu nemehlo

Anonymní
7.11.23 19:41

Jsem v sexu nemehlo

Dobrý den. Ráda bych předem napsala že nejsem ani honic, ani uchyl. Poprosím tedy ponechat anonym, případně zkontrolovat adminem že jsem celkem aktivní uživatelka. Mela jsem v životě jen jednoho sexuálního partnera. Několik let. Momentálně mi je 27 let. Mému novému příteli je 43 let. Zpočátku se chvastal tím jaké má sexuální zkušenosti. Realita je taková, že orgasmus jsem mela až po pár mesicich, obcas mi to při oralu bylo i nepříjemný, a jeho vydrz při sexu je tak 5 minut maximálně. Ale to jsme dopilovali. Nikdy jsem mu nerekla nic co by ho mělo ranit, či nějak ponizit. Ale ja si vedle něj připadám jako nemehlo a uchyl. Mám ráda hrubejsi zacházení v posteli, ráda dostávám přes zadek a podobně. On na to asi moc není, ale já to taky nemusím mít takhle furt. Ale co mě vytáčí je neustále jeho udiveni. Když se zeptá co se mi líbí, já mu to řeknu, tak ty jeho reci..jak se mi to může líbit, že by mi to nikdy neudělal. A je schopnej se zeptat znovu. Jednou když jsem mu dělala oral, postezoval si jak mám být jemnejsi, a začal mi o tom kecat jak je citlivy a tak.. takkva mensi prednaska. Popravdě mě v tu chvíli presla chuť něco delat. Upozornit chápu, ale přednášku o tom nepotřebuji. Fakt jsem si připadala jak nemehlo. O pár dalších sexu jsme měli 69, byla jsem tedy jemnější, a byl do pěti minut. Ale od ty doby mám prostě nějak blok mu to dělat tak, aby na mě viděl. Zkoušeli jsme i anální sex, bývalí na to moc nebyl, takže jsme to zkusili asi 2×. S nynějším se mi to fakt hrozne líbilo. Ale zase ty reci. Jak si nemyslel že na to budu, a že to vůbec nechape. Posledně mi vytkl i ze se moc hejbu když mi poskytoval oral. Ja bohužel nedokážu ležet jak mrtvá když mě to vzrusuje. Obcas si rikam jestli takový vztah má vůbec cenu. Připadám si vedle něj jak školačka co ma první sex. S byvalim jsme sice moc neexperimentovali, nicméně jsme si to dokázali užít. Tady jsem sice vzrusena, ale popravdě vždycky čekám v čem zase u mě bude chyba když jsem mela jen jednoho partnera. Dá se s tím vůbec něco dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
7.11.23 19:48
@Anonymní píše:
Dobrý den. Ráda bych předem napsala že nejsem ani honic, ani uchyl. Poprosím tedy ponechat anonym, případně zkontrolovat adminem že jsem celkem aktivní uživatelka. Mela jsem v životě jen jednoho sexuálního partnera. Několik let. Momentálně mi je 27 let. Mému novému příteli je 43 let. Zpočátku se chvastal tím jaké má sexuální zkušenosti. Realita je taková, že orgasmus jsem mela až po pár mesicich, obcas mi to při oralu bylo i nepříjemný, a jeho vydrz při sexu je tak 5 minut maximálně. Ale to jsme dopilovali. Nikdy jsem mu nerekla nic co by ho mělo ranit, či nějak ponizit. Ale ja si vedle něj připadám jako nemehlo a uchyl. Mám ráda hrubejsi zacházení v posteli, ráda dostávám přes zadek a podobně. On na to asi moc není, ale já to taky nemusím mít takhle furt. Ale co mě vytáčí je neustále jeho udiveni. Když se zeptá co se mi líbí, já mu to řeknu, tak ty jeho reci..jak se mi to může líbit, že by mi to nikdy neudělal. A je schopnej se zeptat znovu. Jednou když jsem mu dělala oral, postezoval si jak mám být jemnejsi, a začal mi o tom kecat jak je citlivy a tak.. takkva mensi prednaska. Popravdě mě v tu chvíli presla chuť něco delat. Upozornit chápu, ale přednášku o tom nepotřebuji. Fakt jsem si připadala jak nemehlo. O pár dalších sexu jsme měli 69, byla jsem tedy jemnější, a byl do pěti minut. Ale od ty doby mám prostě nějak blok mu to dělat tak, aby na mě viděl. Zkoušeli jsme i anální sex, bývalí na to moc nebyl, takže jsme to zkusili asi 2×. S nynějším se mi to fakt hrozne líbilo. Ale zase ty reci. Jak si nemyslel že na to budu, a že to vůbec nechape. Posledně mi vytkl i ze se moc hejbu když mi poskytoval oral. Ja bohužel nedokážu ležet jak mrtvá když mě to vzrusuje. Obcas si rikam jestli takový vztah má vůbec cenu. Připadám si vedle něj jak školačka co ma první sex. S byvalim jsme sice moc neexperimentovali, nicméně jsme si to dokázali užít. Tady jsem sice vzrusena, ale popravdě vždycky čekám v čem zase u mě bude chyba když jsem mela jen jednoho partnera. Dá se s tím vůbec něco dělat?

Jasně, kopnout do řiti. S rozběhem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
7.11.23 19:51

Neladíte. Prostě to v posteli dře a to by nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.23 19:56
@medvidka píše:
Jasně, kopnout do řiti. S rozběhem :palec:

To se mi úplně nechce. Ale samozřejmě o tom uvažuji. Každopádně už teď se děsím dalšího vztahu, že budu jak poleno. Ja si ale furt rikam jak jinak než praxi člověk nasbira zkušenosti..

• Citovat
  • Upravit
15055
7.11.23 20:01
@Anonymní píše:
To se mi úplně nechce. Ale samozřejmě o tom uvažuji. Každopádně už teď se děsím dalšího vztahu, že budu jak poleno. Ja si ale furt rikam jak jinak než praxi člověk nasbira zkušenosti..

S člověkem, co tě peskuje za tvé představy nebo že se hýbeš, zkušenosti fakt nenabereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
7.11.23 20:08

Jestli ho vzrušuješ a dokážeš relativně rychle uspokojit, tak problém nebude na tvé straně. Řekni mu napřímo, že ti tyhle řeči vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
7.11.23 20:14
@Anonymní píše:

Tak to teda hodně štěstí při sbírání zkušeností s tímhle exemplářem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.11.23 20:17
@Anonymní píše:

Mě nepřijde, že jsi jako poleno. Jen že jste nekompatibilní a každému se líbí něco jiného. To co se líbí tobě on nechce a tebe zase nebaví to, co chce on - zejména pokud z tebe dělá nemehlo a neustále poučuje. Pokud najdeš někoho, kdo bude mít stejné preference jako ty, tak problém nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
7.11.23 20:20
@Anonymní píše:
Dobrý den. Ráda bych předem napsala že nejsem ani honic, ani uchyl. Poprosím tedy ponechat anonym, případně zkontrolovat adminem že jsem celkem aktivní uživatelka. Mela jsem v životě jen jednoho sexuálního partnera. Několik let. Momentálně mi je 27 let. Mému novému příteli je 43 let. Zpočátku se chvastal tím jaké má sexuální zkušenosti. Realita je taková, že orgasmus jsem mela až po pár mesicich, obcas mi to při oralu bylo i nepříjemný, a jeho vydrz při sexu je tak 5 minut maximálně. Ale to jsme dopilovali. Nikdy jsem mu nerekla nic co by ho mělo ranit, či nějak ponizit. Ale ja si vedle něj připadám jako nemehlo a uchyl. Mám ráda hrubejsi zacházení v posteli, ráda dostávám přes zadek a podobně. On na to asi moc není, ale já to taky nemusím mít takhle furt. Ale co mě vytáčí je neustále jeho udiveni. Když se zeptá co se mi líbí, já mu to řeknu, tak ty jeho reci..jak se mi to může líbit, že by mi to nikdy neudělal. A je schopnej se zeptat znovu. Jednou když jsem mu dělala oral, postezoval si jak mám být jemnejsi, a začal mi o tom kecat jak je citlivy a tak.. takkva mensi prednaska. Popravdě mě v tu chvíli presla chuť něco delat. Upozornit chápu, ale přednášku o tom nepotřebuji. Fakt jsem si připadala jak nemehlo. O pár dalších sexu jsme měli 69, byla jsem tedy jemnější, a byl do pěti minut. Ale od ty doby mám prostě nějak blok mu to dělat tak, aby na mě viděl. Zkoušeli jsme i anální sex, bývalí na to moc nebyl, takže jsme to zkusili asi 2×. S nynějším se mi to fakt hrozne líbilo. Ale zase ty reci. Jak si nemyslel že na to budu, a že to vůbec nechape. Posledně mi vytkl i ze se moc hejbu když mi poskytoval oral. Ja bohužel nedokážu ležet jak mrtvá když mě to vzrusuje. Obcas si rikam jestli takový vztah má vůbec cenu. Připadám si vedle něj jak školačka co ma první sex. S byvalim jsme sice moc neexperimentovali, nicméně jsme si to dokázali užít. Tady jsem sice vzrusena, ale popravdě vždycky čekám v čem zase u mě bude chyba když jsem mela jen jednoho partnera. Dá se s tím vůbec něco dělat?

Nehledej si důchodce pak nebudeš mít problémy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
7.11.23 20:23
@Prof. Farnsworth píše:
Mě nepřijde, že jsi jako poleno. Jen že jste nekompatibilní a každému se líbí něco jiného. To co se líbí tobě on nechce a tebe zase nebaví to, co chce on - zejména pokud z tebe dělá nemehlo a neustále poučuje. Pokud najdeš někoho, kdo bude mít stejné preference jako ty, tak problém nebude.

Což je ostatně taky zkušenost k nezaplacení..Příště s někým takovým nezačínat vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
7.11.23 20:27

Nemehlo je spíš on. Jiný by byl rád že si to ženská užívá a neleží jak mrtvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
7.11.23 20:31
@Anonymní píše:

V první řadě to chce nezávislé posouzení, jestli jsi opravdu nemehlo, a to minimálně 5-člennou komisí složenou ze zdejších uživatelů :andel: :* :srdce: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14751
7.11.23 20:53
@Kutil Tom píše:
V první řadě to chce nezávislé posouzení, jestli jsi opravdu nemehlo, a to minimálně 5-člennou komisí složenou ze zdejších uživatelů :andel: :* :srdce: :lol:

Dobrej nápad - 4 místní uživatelky a já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
7.11.23 20:56

Těžko říct. Je to asi dost o povaze. Mně detailní instrukce v sexu nikdy nevadily. Neberu to jako kritiku. Manžel to má stejně.

Odsuzovat to co se ti líbí by teda neměl. Že ti nevyhoví  je jeho právo. A naopak.

Je potřeba najít a natrénovat osvědčené cesty k cíli.😎  Experimentovat.🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
7.11.23 20:59

Nikdo není nemehlo. Je to jen o vzájemné kompatibilitě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky