Jsem v sexu nemehlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2164
7.11.23 21:21

My na vás nevidíme naštěstí :mrgreen: podle toho co popisujes, nemehlo nejsi. Hold nejste kompatibilní a hledala bych jinde. Jo a s tímhle zkušenosti rozhodně nenaberes, ba naopak budeš mít menší sebevědomí a neustále budeš na sobě hledat chyby. Takže kopnout do řiďty a hledej lepší. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
7.11.23 21:26

Já nevím…ale mě jako nemehlo teda nepřijdeš. Čekala jsem diskuzi o tom, že ležíš jak prkno a nedokážeš si to užít.

Mmch to „tvrdší“ zacházení mám také ráda, ale neznamená to, že to tak musí být pořád a je fakt, že jsem se ještě s chlapem, který by to chápal nebo by se mu to líbilo nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.11.23 21:37

A cílem této diskuze je potvrdit nebo vyvrátit tvoje nemehlství? Možná ho moc nebereš, my to nevíme :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3865
8.11.23 07:09
@Anonymní píše: Obcas si rikam jestli takový vztah má vůbec cenu.

Odpověděla sis sama, ne nemá. Nejste v sexu kompatibilní a pokud to takhle ze začátku hned skřípe a drobná komunikace nepomáhá, bude to stát opravdu za prd. Ano, řada žen opravdu nejsou v posteli nevinná květinka a je to tak správně. První intimní kontakty mají být smršť ohňostrojů, rozpadlá postel, strhnutý záclony a nepořádek na zemi v kuchyni po divočině na lince. Sorry. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.11.23 12:46

Proste si nesedite v intimni rovině. Najdi si chlapa kde to bude v cajku 8) hodne stesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
29.11.23 13:02

Tak pokud ti v intimním životě nevyhovuje, tak proč s ním jsi? Já bych zas naopak odešla od chlapa, který by na mě zkoušel nějaké hrubší zacházení nebo anal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
29.11.23 13:11

Chová se mnohem hůř než důchodce, poleno nejsi ty, ale ON! pryč od něj, stejně je na tebe ve vašem věku starej! najdi si aktivního třicátníka a uvidíš, jak si tu postel užiješ!
tohle fakt nemá budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
29.11.23 13:15
@Lucy75 píše:
Chová se mnohem hůř než důchodce, poleno nejsi ty, ale ON! pryč od něj, stejně je na tebe ve vašem věku starej! najdi si aktivního třicátníka a uvidíš, jak si tu postel užiješ!
tohle fakt nemá budoucnost.

Tak asi není nemehlo ani jeden, ale vůbec si v posteli nesednou. A to může být i s mladším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
29.11.23 13:17

@boball „nemehlo“ je ON nejméně emoční, protože holce není 15, aby potřebovala extra dlouhou přednášku o kouření, stačí naznačit a říct dvě věty… dále jí vyčítat, že se hýbe… a vydržet sex pět minut, všemu se divit… tak to sorry jako… hlavně, že se chvástal, kolik měl ženských.. asi jen tupě ležely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
29.11.23 13:25
@Lucy75 píše:
@boball „nemehlo“ je ON nejméně emoční, protože holce není 15, aby potřebovala extra dlouhou přednášku o kouření, stačí naznačit a říct dvě věty… dále jí vyčítat, že se hýbe… a vydržet sex pět minut, všemu se divit… tak to sorry jako… hlavně, že se chvástal, kolik měl ženských.. asi jen tupě ležely.

Těžko říct, asi rozchod bude nejlepší pro oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
29.11.23 15:02

Zajimalo by me, co ocekavas od diskuse. Vyjmenujes, co delas v posteli a das nadpis, ktery vybizi k tomu, aby ti kazdy napsal, ze nemehlo nejsi. Je mozne, ze trolis, ale pokud se mylim a netrolis, co je podle tebe „nemehlo“? Protoze nejde o to, co v posteli delas a co nedelas. Pro nekoho, kto neni SM, bude nemehlo ten, kto je SM. Pro nekoho, kto nema rad analni sex, bude nemehlo ten, kto ho vyzaduje a opacne, vidis v tom tu relativitu? Proto nemehlovstvi, jak ho ty vnimas, je blbost, protoze mezi vami je to o nekompatibilite, ne o nemehlovstvi.

Nemehlo je nekto, kto nerozumi, ze sex je interakce, neumi vnimat rec tela partnera, neumi se napojit. Najdes v diskuzich par prikladu, zamenuji si sex s povinnou praci, maji povinny repertoar. Muzi, kteri si vystaci s tim, ze jim zena podrzi, aby byl doma klid, jsou schopni soulozit se zenou, i kdyz z toho ona nic nema, nutit ji do praktik, ktere se ji nelibi, chteji, at si to mechanicky odmaka, tohle je nemehlovstvi.

Co tedy cekas od diskuse? Rekneme ti jen to, co sama vis, ze nemas byt s chlapem, ktery te buzeruje, at uz v posteli, nebo v kuchyni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky