Oplácení nevěry nevěrou

11
7.11.23 21:06

Oplácení nevěry nevěrou

Ahoj, jak by jste nahlíželi má to, když vdaná žena po zjištění manželovi nevěry jde na seznamku, tam si najde milence a schází se s ním v hodinovém hotelu. V hotelu proto, že dotyčný milenec je taky ženatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
7.11.23 21:08

Že je to ubohý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.23 21:08

Nevernemu manželovi bych nachystala kufry za dveře. Rozhodně by mi nestal za nějakou odvetnou akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
7.11.23 21:09

Že je to na úrovni dětí ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.11.23 21:15

@martina.se Prý se nechtěla rozvádět… Pak se stejně nakonec rozvedla a svého milence poslala k šipku s odůvodněním, že ona už je rozvedená, kdežto on stále ještě ženatý. Po delší době, když se on rozvedl se zase dali dohromady, ale ona to s ním po pár týdnech skončila. Jako důvod prý uvedla vzdálenost. Tomuhle by jste věřili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.23 21:18

@mirka369 mě by to bylo hlavně fuk. Já jsem svoje řešení napsala. O nevěrného člověka neopru kolo, natož zbytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
7.11.23 21:21
@mirka369 píše:
Ahoj, jak by jste nahlíželi má to, když vdaná žena po zjištění manželovi nevěry jde na seznamku, tam si najde milence a schází se s ním v hodinovém hotelu. V hotelu proto, že dotyčný milenec je taky ženatý.

Ten hodinovej hotel je příšernost, ale všechno ostatní v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
7.11.23 21:35
@mirka369 píše:

Za me primitivni reseni, tuhle situaci si moc nezvladla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.11.23 21:48
@mirka369 píše:

No mně by to bylo úplně jedno, pokud mám odpovědět na tuhle hypoteticko teoretickou otázku o dvou cizích lidech, kde si aktéři nemají co vyčítat, protože jsou oba stejní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
7.11.23 21:48

Nijak…kazdeho vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
7.11.23 22:09

Tak, co by se týkalo konkrétně mě, já pro jakoukoliv nevěru žádné pochopení nemám.
Je to pro mě, ztráta důvěry, která se hodně těžko získává zpět. :think:
Bohužel. :(
A pomsta, nemá s láskou opravdu už nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.11.23 22:54

Právě, dotyčnou semele nevěra manžela, sama se však cestou nevěry vydá a to deklaruje, že rozvádět se nechce a chce zachránit manželství… Tohle je nepochopitelný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.11.23 22:56
@mirka369 píše:
Právě, dotyčnou semele nevěra manžela, sama se však cestou nevěry vydá a to deklaruje, že rozvádět se nechce a chce zachránit manželství… Tohle je nepochopitelný!

Zoufalí lidé dělají zoufalé činy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.23 23:01
@mirka369 píše:

Já to chápu a v těchto vypjatých chvílích to podle mě není o nějaké logice, a cizí ženu by v této situaci za to odsoudila…beru to tak že v její myslí je, udělal ze mě paroháče, cítím se strašně, chci aby se cítil taky tak a já méně jako ta největší chudinka ;)

• Citovat
  • Upravit
14332
7.11.23 23:12
@Anonymní píše:
Já to chápu a v těchto vypjatých chvílích to podle mě není o nějaké logice, a cizí ženu by v této situaci za to odsoudila…beru to tak že v její myslí je, udělal ze mě paroháče, cítím se strašně, chci aby se cítil taky tak a já méně jako ta největší chudinka ;)

A co se stane potom…
Ten co podvádí nedostane šanci něco napravovat. Podvedený přesune rozhodnutí o rozchodu na partnera.
Náhodný milenec/milenka ze seznamky asi nebude žádná výhra, takže ve výsledku to sebevědomí může utrpět ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí