Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jak by jste nahlíželi má to, když vdaná žena po zjištění manželovi nevěry jde na seznamku, tam si najde milence a schází se s ním v hodinovém hotelu. V hotelu proto, že dotyčný milenec je taky ženatý.
Nevernemu manželovi bych nachystala kufry za dveře. Rozhodně by mi nestal za nějakou odvetnou akci
@martina.se Prý se nechtěla rozvádět… Pak se stejně nakonec rozvedla a svého milence poslala k šipku s odůvodněním, že ona už je rozvedená, kdežto on stále ještě ženatý. Po delší době, když se on rozvedl se zase dali dohromady, ale ona to s ním po pár týdnech skončila. Jako důvod prý uvedla vzdálenost. Tomuhle by jste věřili?
@mirka369 mě by to bylo hlavně fuk. Já jsem svoje řešení napsala. O nevěrného člověka neopru kolo, natož zbytek
@mirka369 píše:
Ahoj, jak by jste nahlíželi má to, když vdaná žena po zjištění manželovi nevěry jde na seznamku, tam si najde milence a schází se s ním v hodinovém hotelu. V hotelu proto, že dotyčný milenec je taky ženatý.
Ten hodinovej hotel je příšernost, ale všechno ostatní v pohodě ![]()
@mirka369 píše:
Za me primitivni reseni, tuhle situaci si moc nezvladla ![]()
@mirka369 píše:
No mně by to bylo úplně jedno, pokud mám odpovědět na tuhle hypoteticko teoretickou otázku o dvou cizích lidech, kde si aktéři nemají co vyčítat, protože jsou oba stejní.
Tak, co by se týkalo konkrétně mě, já pro jakoukoliv nevěru žádné pochopení nemám.
Je to pro mě, ztráta důvěry, která se hodně těžko získává zpět. ![]()
Bohužel. ![]()
A pomsta, nemá s láskou opravdu už nic společného.
Právě, dotyčnou semele nevěra manžela, sama se však cestou nevěry vydá a to deklaruje, že rozvádět se nechce a chce zachránit manželství… Tohle je nepochopitelný!
@mirka369 píše:
Právě, dotyčnou semele nevěra manžela, sama se však cestou nevěry vydá a to deklaruje, že rozvádět se nechce a chce zachránit manželství… Tohle je nepochopitelný!
Zoufalí lidé dělají zoufalé činy.
@mirka369 píše:
Já to chápu a v těchto vypjatých chvílích to podle mě není o nějaké logice, a cizí ženu by v této situaci za to odsoudila…beru to tak že v její myslí je, udělal ze mě paroháče, cítím se strašně, chci aby se cítil taky tak a já méně jako ta největší chudinka ![]()
@Anonymní píše:
Já to chápu a v těchto vypjatých chvílích to podle mě není o nějaké logice, a cizí ženu by v této situaci za to odsoudila…beru to tak že v její myslí je, udělal ze mě paroháče, cítím se strašně, chci aby se cítil taky tak a já méně jako ta největší chudinka
A co se stane potom…
Ten co podvádí nedostane šanci něco napravovat. Podvedený přesune rozhodnutí o rozchodu na partnera.
Náhodný milenec/milenka ze seznamky asi nebude žádná výhra, takže ve výsledku to sebevědomí může utrpět ještě víc.