Oplodněná těsně před MS

Anonymní
21.7.20 14:21

Oplodněná těsně před MS

Zdravím :mavam: Předem chci říci, že si přesný datum MS nehlídám, nekroužkuji dny kdy jsem ji naposledy měla ( o ovulaci vůbec ani nemluvím, ale tak nějak ji poznám. Prsa otečou, bolí a jsem taková nějak „hezčí“ mi připadá :mrgreen: ) Každopádně vím že moje MS chodí teď momentálně mezi 18-25 dnem v měsíci. Před rokem a půl jsem vysadila HA. MS chodila v pořádku..jak říkám, nějaký přesně den jsem si nehlídala. Jednou jsem tedy měla zpoždění asi 3 týdny, ale dle mého ze stresu. No..teď mě ty prsa bolí už tak týden, „hezčí“ jsem taky tak ten týden :lol:, přirovnávala jsem to k tomu, že to mám brzy dostat. MS zatím nikde. O miminku jsem se už bavili ( teda spíš já mluvila :mrgreen: ), že už bych celkem i chtěla (28let). Přítel, že ještě počkáme a cosi tamsi a bla. Tak jsem to neřešila. Každopádně 19.7 mi po sexu řekl "že mi tam něco poslal " ať si prý to datum pamatuji. Teď jsem všude četla, že prý před MS není možné otěhotnět. Tak co vy? Povedlo se nějaké?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101650
21.7.20 14:24

Na to, se da odpovedet jen jednou vetou - dokud ti MS neprijde, tak tezko muzes tvrdit, ze jsi tesne pred MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
21.7.20 14:26

Oplodněná těsně před mistrovstvím světa. :potlesk:
Dobře si to partner naplánoval. Aspoň ho nebudeš rušit během něj.
Tomu se říká plánování rodičovství po chlapsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
21.7.20 14:35
@Anonymní píše:
Zdravím :mavam: Předem chci říci, že si přesný datum MS nehlídám, nekroužkuji dny kdy jsem ji naposledy měla ( o ovulaci vůbec ani nemluvím, ale tak nějak ji poznám. Prsa otečou, bolí a jsem taková nějak „hezčí“ mi připadá :mrgreen: ) Každopádně vím že moje MS chodí teď momentálně mezi 18-25 dnem v měsíci. Před rokem a půl jsem vysadila HA. MS chodila v pořádku..jak říkám, nějaký přesně den jsem si nehlídala. Jednou jsem tedy měla zpoždění asi 3 týdny, ale dle mého ze stresu. No..teď mě ty prsa bolí už tak týden, „hezčí“ jsem taky tak ten týden :lol:, přirovnávala jsem to k tomu, že to mám brzy dostat. MS zatím nikde. O miminku jsem se už bavili ( teda spíš já mluvila :mrgreen: ), že už bych celkem i chtěla (28let). Přítel, že ještě počkáme a cosi tamsi a bla. Tak jsem to neřešila. Každopádně 19.7 mi po sexu řekl "že mi tam něco poslal " ať si prý to datum pamatuji. Teď jsem všude četla, že prý před MS není možné otěhotnět. Tak co vy? Povedlo se nějaké?

To Tvé rozmezí není úplně dobré. MS po 18 dnech je brzy. Asi bych řešila s gyndr proč máš tak nepravidelnou menstruaci.
Jinak Ti doporučím, abyste se nejdřív s přítelem/lépe s manželem nejdříve opravdu rozhodli pro plození se všemi důsledky.
Nepřijde mi, že „přítel“ ví co dělá… abys tady za chvíli nezakládala jiný typ diskuze… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
21.7.20 14:38

Jestli jsi měla ovulaci před týdnem, těžko jsi mohla otěhotnět. Ať ti tam něco pošle, až zkrásníš příští měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.20 14:46

Díky holky ;)

• Citovat
  • Upravit
sahrazad1
21.7.20 14:49

Potesim te. Ja otehotnela ze styku 2 dny pred ms…pritom ovulace potrvzena lekarem v asi polovine cyklu. Zadny jiny styk nebyl. Ms uz nedorazila, a mam z toho dceru. :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.20 14:49
@Pajik 76 píše:
To Tvé rozmezí není úplně dobré. MS po 18 dnech je brzy. Asi bych řešila s gyndr proč máš tak nepravidelnou menstruaci.
Jinak Ti doporučím, abyste se nejdřív s přítelem/lépe s manželem nejdříve opravdu rozhodli pro plození se všemi důsledky.
Nepřijde mi, že „přítel“ ví co dělá… abys tady za chvíli nezakládala jiný typ diskuze… :?

Není to MS po 18 dnech. Myslela jsem to tak, že to mám dostat např. 18.6 až 25.6. Vždy mám MS ke konci měsíce.

• Citovat
  • Upravit
4873
21.7.20 14:50

Otěhotnět je možné pouze při ovulaci. Každopádně ovulace se může zpozdit. Ale určit ji podle toho, že tě bolí prsa a že zkrásníš :-D fakt neni moc průkazné. Takže teoretická šance tam je, ale moc bych tomu nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.20 14:52
@Pajik 76 píše:
Nepřijde mi, že „přítel“ ví co dělá… abys tady za chvíli nezakládala jiný typ diskuze… :?

Tzn že počítám s tím, že teď ke konci měsíce to mám dostat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.20 14:54
@vedma007 píše:
Otěhotnět je možné pouze při ovulaci. Každopádně ovulace se může zpozdit. Ale určit ji podle toho, že tě bolí prsa a že zkrásníš :-D fakt neni moc průkazné. Takže teoretická šance tam je, ale moc bych tomu nedávala.
Je to divný, ale prostě to tak při ovoluci mám. Nejsem unavená, cítím se dobře, pleť mám lepší, vlasy taky. Znám spoustu holek co to má pro ovulaci podobně.
  • Citovat
  • Upravit
25179
21.7.20 15:36

Krátce před MS můžeš otěhotnět, pokud by se ti zpozdila ovulace. Takže bys ten menses dostala později. Protože oplodněné vajíčko potřebuje určitý čas k zavrtání se do sliznice děložní, určitá délky luteální fáze je prostě nutná. Bývá to minimálně 12 dní. Pokud by byla kratší, nestihne to a nejspíš ho spláchne menstruace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.20 16:35

@sahrazad1 ahoj, můžu se tě zeptat jak ti pak odpovidal ultrazvuk s pocetim? Sedělo ti to na to početí 2 dny před ms? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
sahrazad1
22.7.20 17:38
@Anonymní píše:
@sahrazad1 ahoj, můžu se tě zeptat jak ti pak odpovidal ultrazvuk s pocetim? Sedělo ti to na to početí 2 dny před ms? Děkuji za odpověď

Ahoj, no prave ze opravdu odpovidal. Opravdu to bylo ze styku 2 dny pred ms. Ja prave tenkrat spolehala na to, ze se nic nemuze stat, kdyz uz ta ovulace byla, ze jo, a jakepak bylo moje prekvapeni, kdyz ms nikde nebyla! Ja mela tenkrat sok! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.20 19:09

@sahrazad1 někdy může být dvojitá ovulace, tak to byl nejspis tvůj případ 😂a po kolika dnech zpoždění ti vyšel test?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky