Oplodnění ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
31.12.10 18:15

babe, dik, nemohla som si spomenut na ten nazov, ze picsi :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.10 18:29

Cassiopeia hrozne moc ti dekuji za tvuj popis ted uz aspon vim co me ceka ted mam ale hrozny strach ze sklamani uz jsem se natrapila az az. Vim,ze nejsem jedina je spoustu holek co si moc preje miminko,tak vam vsem dekuji,ze si tady muzu o tom popovidat. Na imunologii jsem nebyla ptala jsem se nato doktorky a rekla mi,ze takovehle vysetreni se me netyka. Jinak predbežnou cenu nam řekla 25000kč. Za tri mesice mame jit znovu na spermiogram a podle toho se rozhodnout. Je to hrozna doba vubec mi to neutika uz bych chtela miminko :cry: Tak hezkej silvestr a štastny Novy rok

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.10 18:32

V dubnu mi bude 25 let. Doktorka rikala,ze neni kam spechat,ale ja uz nechci čekat :-(

• Citovat
  • Upravit
17521
31.12.10 18:42
Anonymní píše:
V dubnu mi bude 25 let. Doktorka rikala,ze neni kam spechat,ale ja uz nechci čekat :-(

Tak to vajíčka nebudou.Spíš ta imunologie,s tím maji problem i 20tky.Nenech se odbit.Tu genetiku ma špatně 1 ženská z tisíce,imuno každá 30.například.Se špatným imuno nevyjde ani IVF.Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.2.17 13:55

Dobrý odpoledne :) prosím zajímalo by mě jak dlouho tento proces asi tak trva než se vše podaří a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.2.17 14:00

Slyšela jsem že je dost možné že budou dvoučátka? je to pravda nebo jenom nějakej drb? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
8.2.17 17:16

@niskey pravděpodobnost dvojčat je v případe, že si necháš při transferu zavést dvě embrya. A většina caru od toho ustupuje, doporučí dat spíše jedno. A jak dlouho to trvá, než se zadari? Ruzne. Podle problémů, léčby a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.6.18 19:21

Ahoj děvčata jsem po jednom neúspěšném ivf teď jsem 3 den po icsi a doufám že to vyjde měla jsem jednu 5 deni blastocistu která mi byla zavedena tak doufám že to bude bojovník nebo bojonice a udrží se jaké byly vaše pocity bolesti a tak skoro nic mi není akorát občas píchne podbřišku a jsem nafoukla jsem nervózní jak nic necítím 9.7 jdu na krev tak snad to hezky dopadne děkuji za příběhy :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí