Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hezký podvečer, mám problém a ráda bych vás zkušenější poprosila o radu…dnes jsem byla na utz-14DC kvůli aplikaci pregnylu, ale doktor řekl, že jsou folikuly moooc malé. nějakých 3,5mm a 6mm a že z toho nic nebude, že mám přijít za 2 dny a podíváme se na to znovu, ale že spíš nenám s ničím počítat…je tu nějaká z vás, které po clostíku folikul rostl taky pomalu a roreostl se později?děkuji za rady…
já se spíš přikláním k názoru toho doktora, někomu clostík nepomůže, bohužel se to může stát ![]()
Musím souhlasit s mamčababčou. U mě to bylo tak, že mi 11DC byl večer aplikován pregnyl a 13DC jsem byla na odběru. Podle toho, co píšeš, to nevypadá dobře.
No já si to myslela…ale snad se tu najde někdo i s nějakou pozitivní reakcí…jinak zatím moc děkuju ![]()
Ještě bych měla dodat, že jsem měla stimulaci Puregonem. Možná, že je v těch preparátech rozdíl.
folikuly rostou cca 2mm za den a praskají, když mají asi 20mm, takže si to spočítej, je mi to líto, ale asi bude muset doktor zvolit jinou léčbu, tak ať se to příště podaří lépe ![]()
no já si myslím že nějak zásadní ne…ono je to svinstvo na jednom základu…:)
mamčababča píše:
folikuly rostou cca 2mm za den a praskají, když mají asi 20mm, takže si to spočítej, je mi to líto, ale asi bude muset doktor zvolit jinou léčbu, tak ať se to příště podaří lépe
Děkuju, snad to časem vyjde ![]()
Určitě to vyjde,jen u někoho trvádýl,než se podaří najít optimální kombinaci léků. Uvidíš,že to nakonec dobře dopadne.
určitě to vyjde, poprvé je to sázka do loterie, doktoři netuší, jak tělo zareaguje, neboj, povede se to ![]()
já po clostilu měla folikuly taky malý, skončila jsem u IVF na Puregonu, ten zabral-měla jem 23 vajíček
Teda slušná zásoba
já bych přeci jen byla ráda kdyby se nám to nějak podařilo jen za pomoci gynekologa u nás a nemusela bych na nejake spec.pracoviste…byl to prvni cyklus, treba to pujde ten dalsi kdyz mi zvysil davku…
ahoj, alchien, ja som ovulku po clostile mala bezne 20- 25 dc, foliky kludne este mozu dorast, kazde telo je inak, holt, niekomu rastu pomalsie ![]()
v teme mame kopu bab, co otehotnelo pri neskorsej ovulke, takze ja by som to zas tak cierno nevidela ![]()
soldi píše:
ahoj, alchien, ja som ovulku po clostile mala bezne 20- 25 dc, foliky kludne este mozu dorast, kazde telo je inak, holt, niekomu rastu pomalsiev teme mame kopu bab, co otehotnelo pri neskorsej ovulke, takze ja by som to zas tak cierno nevidela
jé děkuju moc:)