Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@synyminis jůůů taky sis užila. Já byla na vyvolávačce 48 hodin a pak akutní císař. Ale docela pohoda. Sestry ze mě byly na mrtvici, když jsem jim druhej den lítala po chodbách. ![]()
@mejdylko jj ze mě byl na větvi i primář
Luštila jsem na porodním pokoji křížovky, hráli jsme s partnerem karty, koukali na telku.. Šla bych i do města, kdyby mě pustili…
@synyminis jojo u mě taky bolesti pohoda. Celý ty dva dny, teda až do momentu kdy mi dali do žíly oxytocin, to jsem pak kousala i tu železnou postel. Naštěstí jen pár hodin. Pak se mnou letěli na sál.
@Bája92 Jéé, já bych si to s Tebou hned vyměnila
. Mě to čeká začátkem června a ty poslední týdny se vlečou čím dál víc. Přeju hodně sil ![]()
Tak o tom sahání dovnitř u mně si tam tehdy sáhl snad i údržbář a u všech to pekelně bolelo, až na jednoho staršího šedivého doktora (ten nakonec malého odrodil císařem),tak od něj to nebolelo ani trochu a měl docela příznačné jméno čáp
.
Neboj se nic, vevnitř zůstat nemůže
ale moc dobře si pamatuju tu bezmoc, když člověk furt jen čeká a přeje si to mít už konečně za sebou a držet mimino v náručí
přes to všechno na to strašně ráda vzpomínám. Držím palce ať už se to konečně rozjede a máš malého u sebe ![]()
@mejdylko
cha, v našem případě stačí když v diskuzi přispěje jedna ![]()
pro vysvětlenou identický porod ve stejný den ![]()
@Blešík a skoro ve stejnou hodinu. Ty 21:30 a já 20:46
ten den byly fakt nějaký erekce na slunci. ![]()
Mě vyvolávali porod dva dny. Nebyla jsem připravená vůbec a kontroly a zavádění tablet bolelo jako prase… Taky jsem byla většinu času přímo na porodním pokoji a slyšela jsem křik holek okolo (první den se narodily asi 4 děti)
Musím říct, že jsem měla sto chutí se sebrat a utéct a říkala jsem si, že jsem pitomá, že jsem kdy chtěla dítě
Nicméně, pak se to konečně pěkně rozjelo a za 4 hodiny byl malý na světě. Byla jsem neuvěřitelně šťastná (jo hormony dělají divy). Při šití jsem doktorce říkala, že frisura, co jsem měla, byla horší než rození. Hodinu po porodu už jsem večeřela a když mě odváželi z por. pokoje, tak jsem si říkala, že se těším, až budu mít druhý
Neboj, to zvládneš, za chvíli budeš mít mimčo v náručí ![]()
Tak opet ležím na sále s další tabletkou, po dalších výčitkách že se neumim uvolnit a že s takovou tam miminko neprojde, ale už s mnohem lepší náladou:) mám teda spíš pocit že mě to rozjíždí křeče střevní, ale uvidíme ![]()
Tak opet ležím na sále s další tabletkou, po dalších výčitkách že se neumim uvolnit a že s takovou tam miminko neprojde, ale už s mnohem lepší náladou:) mám teda spíš pocit že mě to rozjíždí křeče střevní, ale uvidíme ![]()