Opouští mě optimismus, že dokážu porodit dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
14.4.13 11:43

@Bája92 já jsem přišla do porodnice otevřená na 2 prsty k vyvolání. Zavedeno 5 tabletek a i po 48 hodinách pořád stejný. Takže mě to nijak nepřekvapuje. Oni maj na všechno dost času. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
14.4.13 11:45

Nic si nevyčítej. Já mám za sebou 4 dny vyvolávání a to jsem doma ještě pár dní předem dělala psí kusy, abych rodila přirozeně. Pak mi dali nějakou mnohem silnější tabletu a to jsem měla kontrakce po půl minutě a to 8 hodin. Poté, co doktorka píchla vodu, jsem skončila na akutním císaři kvůli mizejícím ozvám srdce dítěte. Suma sumárum, porodit přirozeně jsem nemohla, dítě mělo šnůru omotanou kolem krku a navíc krátkou, v podstatě by se normální cestou oběsilo.
Tvé tělo má nejspíš velmi dobrý důvod, proč to přirozeně nejde.

Být na Tvém místě odmítla bych další tabletku a chtěla bych, aby udělali monitor průtoku krve pupečníkem. Bohužel, pupeční šňůru na ultrazvuku neuvidí. Záleží na povaze, zkusit jsi to zkusila, ale já bych se už dál vyvoláváním netrápila. Pokud to nepůjde přirozeně, pak na poslední možný termín naplánujte císaře. Jo, kdybych tenkrát věděla, co vím teď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.4.13 12:11

My mame praveze vsechny monitory a ultrazvuky v poradku, spis se dohadujou jestli sem mela spravne spocitanej termin…doufam ze to neni nejakym mym psychyckym blokem…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
14.4.13 13:26

Na castost kontrakci vubec nekoukej, ja mela pri tlaceni kontrakce po 3 minutach takze bez bolusu oxytocinu bych malou ani nemela silu vytlacit. Dulezite je aby ses otevrela. Rozhodne si nic nevycitej, myslim ze se kazda se boji, holt telo a miminko si samo rekne. No uz aby to bylo vid. Hlavne odpocivej, jestli to jde, at mas silu.Drz e jsi sikula!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.4.13 13:29

Nejde usnout..a cim vic to boli, tim vic je ten graf rovnejsi, takze se vuubec nic nedeje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.4.13 13:31

@Bája92 - neboj, to dokážeš! a když to nepůjde, tak holt ti udělají císaře! nevím, jeslti jsi četla můj deníček - https://www.emimino.cz/…porod-10497/ ale ono někdy si něco plánovat prostě nevyjde! v mém případě můžu být mému synovi a mému tělu vděčná za to, že se prostě veškeré pokusy o vyhnání, vyvolání ignorovali a já skončila na císaři - žiju a mám dělohu a můžu mít další děti! kdyby to dopadlo přirozeným porodem, tak by to tak růžové být nemuselo! takže se uklidni, neupínej se na svou představu porodu a věř doktorům a nebraň se tomu, co rozhodnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
14.4.13 22:00

Tak jak je? Pokud to bolí ze zad jako do kyčlí, tak nic neuviděj za celej porod, ze mě měli taky srandu, že vyvádím s počátečníma porodníma bolestma a pak čučeli jak puci i s doktorem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.4.13 02:29

Tak se tady prave narodili tri mimina a ja stale nic…aspon ze po tech injekcich odesly ty bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
15.4.13 03:28

@Bája92 úplně se mi vrací vzpomínky… Vydrž, je to těžce uvěřitelný, ale taky se dočkáš :kytka: :hug: U mě se zadařilo až po čtvrté tabletě, ale pak to šlo rychle. Nestihli mi dát klystýr, epidurál a ani píchnout vodu. Pokud to jde, tak si odpočiň a spi. A s tím uvolněním to vůbec neřeš, někdy se to prostě nedá ovlivnit (a věř, že vím o čem píšu), ale ono to nakonec půjde samo, uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
15.4.13 07:02

…tak co? Uz? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.4.13 08:52

Jak ti je??Už??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
15.4.13 12:45

Hele… já od mala panickou hrůzu z porodu, roky jsem nechtěla dítě právě kvůli porodu, jelikož mě to k smrti děsilo… no ale loni v mých 30 jsem si řekla, že je na čase to mimi mít… těhotenství jsem měla taky tabulkové, vše super, byla jsem v práci do poslední chvíle… celé těhotenství jsem prořvala, že se bojím rodit, že to nezvládnu…nakonec týden po termínu na vyvolání, kompet zavřená, žádný náznak porodu… no užila jsem si, 12 hod kontrakcí po 3 min, poslední 2 hodiny jsem myslela, že zešílím, ale všichni se o mě maximálně starali, říkali, co mám dělat, nabídli i něco na bolest (klidně si v poro řekni o epidurál) vše vyplynulo ze situace a já se jen modlila ať už je to za mnou… a nakonec akutní císař, pro mě vysvobození a díky za něj!!!

porod je hnus, ale neboj, to zvládneš, personál v porodnici ti určitě bude maximálně pomáhat a když to nepůjde, tak oni zasáhnou… nenechají umřít tebe ani mimi… všechno to zvládneš a za pár týdnů si na to ani nevzpomeneš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
15.4.13 12:49
@Bája92 píše:
Tak se tady prave narodili tri mimina a ja stale nic…aspon ze po tech injekcich odesly ty bolesti…

já když tam ty dva dny čekala na mimi, tak se narodilo 5 dětí… já myslela, že se zblázním… ale co píšeš, tak ty určitě pojedeš na císaře, buď v klidu, nestresuj se a pak nám napiš, jak krásný miminko máš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.4.13 12:52

@chozin taky to vidim na císaře. Má to podobný jako já. Taky jsem čekala 2 dny a nakonec císař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
15.4.13 12:55
@mejdylko píše:
@chozin taky to vidim na císaře. Má to podobný jako já. Taky jsem čekala 2 dny a nakonec císař.

jj sice nejsem doktor, ale vše to spěje k císaři a věřím, že jí tám nebudou zbytečně trápit… taky jsem byla v poro 2 dny, než to konečně dopadlo, rodit je hnus, ale stojí to za to, teď když vidím malýho, tak jsem úplně v pr… (štěstím) a klidně do toho půjdu znova :lol:

a pro zakladatelku : NEBOJ SE, ZVLÁDNEŠ TO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí