Opouští mě optimismus, že dokážu porodit dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
14.4.13 07:42

Tak opet ležím na sále s další tabletkou, po dalších výčitkách že se neumim uvolnit a že s takovou tam miminko neprojde, ale už s mnohem lepší náladou:) mám teda spíš pocit že mě to rozjíždí křeče střevní, ale uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.4.13 07:42

Tak opet ležím na sále s další tabletkou, po dalších výčitkách že se neumim uvolnit a že s takovou tam miminko neprojde, ale už s mnohem lepší náladou:) mám teda spíš pocit že mě to rozjíždí křeče střevní, ale uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
14.4.13 07:50

Tak to uz mi miminko asi zacina klesat a tlacit na streva. O tom ze se neumis uvolnit ani nepremyslej, male vyleze i kdybys zkrizila nohy :lol: Bude to holcicka nebo chlapecek?? Uz se ti to urcite chyli ke konci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
14.4.13 07:51

…ne mi ale tobe…promin pisu na telefonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.4.13 08:05

Omlouvám se, muj telefon si dela co chce a bohuzel to nejde vsechno smazat, napravim hned jak se dostanu na pocitac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
14.4.13 10:06

@Bája92 to dáš… hele kdyby to nešlo, tak ti ho vytáhnou sami. Ale myslim, že by jsi to mohla zvládnout. Už máš aspoň nějaký pořádný bolesti? Já teda moc neměla. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.4.13 10:36

Docela pravidelny po 5 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.4.13 10:36

Docela pravidelny po 5 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
14.4.13 10:50

@Bája92 no tak se to hýbe. To já vůbec neměla. Já měla bolesti 2 dny jen po 10 minutách a malej nešel dolu. A když se mi to trochu rozjelo, tak mi šoupli injekci a zastavilo se to. :cert: takže další den začínali znovu od začátku. To bude dobrý. Do večera to budeš mít zasebou. Drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.4.13 11:00

Stejne me tady nikdo nebere vazne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.4.13 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eskarin
14.4.13 11:09

Kdoví, možná ano možná ne… Já vyvolávání odmítla. Porod se mi rozjel normálně, ale skončilo to akutním císařem. Myslím, že je lepší, když lékaři nehnípají… Jak tabletkama, tak tzv. prdnutí vody atd.

• Citovat
  • Upravit
1433
14.4.13 11:15
@Bája92 píše:

mě optimismus opustil, když jsem ležela už asi 12 hodin na porodním boxu s kapačkou na vyvolání (kontrakce po 2 minutách), neotvírala jsem se a poslouchali jsme s manželem porod nějaké paní ve vedlejším boxu, která už neměla moc sil, křičela tam na všechny, oni že musí tlačit, ona že jim na to s.re, oni že půjdou pro kleště, ona zase, že je jí to u pr.ele… asi hodinu takových diskuzí. V tu chvíli jsem usoudila, že na to nemám, že asi teda nezvládnu porodit. Nakonec jsem se neotevřela a malá šla císařem. Pak se ukázalo, že nesestupovala, protože měla pupeční šňůru kolem hrudníku a to ji nepustilo dolů.

Takže tvé obavy chápu :hug: Ale nějak to dopadne - buď to půjde, nebo přikročí k císaři, kdyby to nešlo. Uvidíš, za pár hodin budeš mít u sebe poklad a budeš mít úplně jiné myšlenky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.4.13 11:32

Ani po druhe tabletce se nic neotevira, obcas to zaboli, ale veskera pravidelnost zmizela…uz zase. Mam z toho velmi smisene pocity :D a hlad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.4.13 11:32

Ani po druhe tabletce se nic neotevira, obcas to zaboli, ale veskera pravidelnost zmizela…uz zase. Mam z toho velmi smisene pocity :D a hlad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí