Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Bája92 píše:
Ani po druhe tabletce se nic neotevira, obcas to zaboli, ale veskera pravidelnost zmizela…uz zase. Mam z toho velmi smisene pocitya hlad
NAJÍST DOSTAT NEMŮŽEŠ, JELIKOŽ DOKTOŘI ASI TUŠÍ, ŽE TO BUDE CÍSAŘ, TAK KVŮLI NARKOZE… TAKY JSEM BYLA CELÝ DEN BEZ JÍDLA A VEČER VE 20.10 CÍSAŘ A PR… JE, ŽE PO NĚM JE TAKY DOCELA HUSTÁ DIETA ![]()
@chozin tak ten strach z porodu jsem měla úplně stejný. Fakt jsem se rozmýšlela, jestli otěhotnět a pak jsem vymýšlela, jak zařídit, aby mi udělali císaře… Ale nakonec jsem ráda, že se zadařilo a rodila jsem (sice vyvolávaně), ale normálně. No a hlad jsem měla pořád. Jedla jsem normálně, k obědu před 4 tabletou mi teda dovolili jen polívku, pak se rozběhl porod a hodinu po něm jsem si dala večeři ![]()
Ahojda, tak matousek je na svete:) dva dny o hladu v bolestech, to byla schyza..vcera v 16 na me prisly tlaky a asistentka mi dovolila tlacit. stalo se jen to ze ma malej na hlavicce jakejsi novorozeneckej nador nebo tak nejak tomu rikala. Tlacila sem dokud me teda v 19.30 konecne nevzali na cisare:) krasna uleva, uplnej stav bez tize
Malyho vytahli v 19.59 a mel 4,03kg a 55cm ![]()
Jůůů ten je velikeeej
ale teda hajzli tě nechali takhle trápit. Ten císař byl jasnej od začátku a oni takhle tě nechaj tlačit a malej má z toho otok. No pěkný no. Ale hlavně že jste v pořádku. Gratuluju moooc. Máš pořádnýho chlapáka. ![]()
Příspěvek upraven 16.04.13 v 18:51
@Bája92 píše:
Malyho vytahli v 19.59 a mel 4,03kg a 55cm
Gratuluju, podle míry bych ani neřekla, že vytáhli malýho, to je kus chlapa
Hlavně že jste oba v pořádku a konečně ses po tom všem dočkala ![]()
Naše cácorka měla obdobné míry (4 kila a 56 cm) a taky císařem.
Teda to je mazec, že Tě nechali takhle trpět
Každopádně moc gratuluju k Matouškovi a přeju vám oběma hodně zdravíčka ![]()
@mejdylko
Tak to byl skoro on-line porod.. hlavně že jsou v pořádku
mám z toho radost, i když je neznám
není to prdlý?
Gratulujuuu! Nechápu, že neviděli dopředu, že to bude císařem, ale co je hlavní, už to máš za sebou a Matoušek celý život před sebou! Ať vám to spolu klape a jste brzy doma!
@kjhui není… tak každej další příchod novýho života na svět (no jakej, to se radši nebudu rozepisovat) je přeci nádhera. Já jsem online porod udělala kamarádkám na fb, ty chudinky mi pak psaly, že rodit nikdy nechtěj a teď jsem si během porodu psala mojí s kamarádkou. Která taky rodila 2 dny. Takže mě tohle fakt baví sledovat, jak to pokračuje.
a bacha jo, já rodila od čtvrtka do soboty do večera. To byl dlooouhej online porod. ![]()