Ahoj, ms se mi navrátila rok od porodu, pravidelná každých 28 dní, troufnu si říct přesně na hodinu stále kojím, žádný velký stres neeviduji a i přesto se tento měsíc opozdila, už je to 5. den, test jsem dělala dnes a negativní. Druhému dítěti se nebráníme, takže spíše mě zajímá, jestli zase ms může “zmizet” protože kojím i přesto že do minulého cyklu to nemělo vliv, popřípadě jestli se může jednat o příznak nějaké cysty, popřípadě kdy to mám řešit s doktorkou, nebo nějaké vaše rady na uspíšení příchodu ms díky
Anonym- soukromí
Ahoj, ms se mi navrátila rok od porodu, pravidelná každých 28 dní, troufnu si říct přesně na hodinu
stále kojím, žádný velký stres neeviduji a i přesto se tento měsíc opozdila, už je to 5. den, test jsem dělala dnes a negativní. Druhému dítěti se nebráníme, takže spíše mě zajímá, jestli zase ms může “zmizet” protože kojím i přesto že do minulého cyklu to nemělo vliv, popřípadě jestli se může jednat o příznak nějaké cysty, popřípadě kdy to mám řešit s doktorkou, nebo nějaké vaše rady na uspíšení příchodu ms
díky 
Anonym- soukromí