Opožděná perioda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
30.10.21 14:58

Opožděná perioda

Dobrý den všem,

před třemi měsíci jsem vysadila antikoncepci, kterou jsem brala více jak 15 let. Cyklus jsem měla pravidelný hned po vysazení až na teď. Tak jsem se „trochu vyděsila“, že bych tak rychle mohla přijít do jiného stavu a cca 4 dny po očekávaném termínu periody jsem si dělala test - negativní. Tak jsem si řekla, že je to asi jen výkyv v periodě a čekala jsem dál. Dnes je to cca 10 dní po termínu a stále nic a test stále negativní.

S manželem jsme se domluvili, že antikoncepci vysadím, ale že nic nebudeme hrotit. A když do roka otěhotním, tak to budeme považovat za úspěch. Takže vlastně nevím, kdy jsem měla ovulaci a plodné dny, teplotu neměřím a sex provozujeme v ten okamžik, kdy se nám chce a ne když očekáváme, že by mohl být ten okamžik početí. Takže nevím, jestli je reálné, že jsem nebo nejsem těhotná.

Myslíte, že můžu věřit negativním testům a počítat s tím, že je to jenom zpoždění nebo mám navštívit gynekologa? Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
30.10.21 15:19

Myslím, že těhotná nebudeš. Spíš tělo teprve teď reaguje, že jsi vysadila ha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
30.10.21 17:19

Mela jsem to po vysazeni podobne, par mesicu docela ok a pak hrozny bordel, dlouhe cykly, nepravidlne…srovnali se to az tak po roce od vysazeni. Pri negativnich testech nejspis tehotna nebudes, i kdyz teda existuje i sance, ze jsi mela ovulaci az nejak pozdeji a tim padem to jeste neni videt, ale to uz je takova spekulace…Na gyndu bych nechvatala, nevim, co jineho by poradili nez cekat…po par dnech bych ani nehrotila nejake vyvolavacky. Dej telu cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.10.21 17:29

@beruska9 Vzhledem k tomu, že nás 13.11. čeká menší dovolená, tak možná zvážím vyvolávačku. Fakt nechci krvácet tam. Ale díky za zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.11.21 08:30

@beruska9 Tak ta šance opravdu existovala… Po 3 týdnech zpoždění už mám pozitivní test - již třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.11.21 06:37

@KatkaP91 : tak gratuluji…snad? I kdyz pises, ze te ta moznost trochu vydesila. Nam se takhle druhatko povedlo sokujici rychlosti, chvili jsem to rozdychavala…tak at jde vse dobre. Ono to po vysazeni HA muze byt divoke, zjevne jsi mela hodne dlouhy cyklus, ovulace pozde…nemozne to zjevne neni, i mala sance nekdy klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.11.21 10:27

@beruska9 Děkuji, ale ještě to nemám potvrzené od doktora, tam jdu v úterý. Já to vyděsila schválně napsala do uvozovek. Dítě si přeju, proč bych jinak vysazovala antikoncepci. ;) Jen mě překvapilo, že by to mohlo klapnout tak brzy. Tak snad bude všechno OK. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí