Opožděná puberta u přítele?

ncc1701
24.2.13 23:36

Na Prima Cool nejsou kraviny!! :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2677
24.2.13 23:38

Já v tom žádný problém nevidím, nebo jsem to špatně přečetla. :)
Normální vztah, normální chlap.. Buď ráda, že kouká na televizi a nelítá někde po hospodách.. K lásce patří i ten pocit, že spolu vycházíte jak přátelé, v každé lásce to pomyslné přátelství být musí, bez toho by to nešlo..
Jestli s ním máš takový problém, tak si s ním o tom promluv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.2.13 23:45

Opozdena puberta???V puberte je a to normalni. Opozdena, ta prichazi o mnoho let pozdeji.Je mu 19,nemuzes cekat, ze bude chtit zakladat rodinu,svatbu.Je to mladicky kluk co studuje.My baby to mame jinak, dospivame drive a drive bereme vztah za vazny,jediny.Co poradit? Nech vztah, prvni, vazny, prvni lasku bezet pomalejsim tempem.Jeho otec? No co, kluk ma mit vlastni rozum, ne dat na otce.Je normalni, ze kluk v jeho veku si zacne teprve uzivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
24.2.13 23:47

Ach jo…a pak že v seriálech není pravda…mýmu chlapovi je přes 50 a je v pubertě ještě teď…a v 19ti JE ještě v pubertě, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.2.13 00:06

Opožděná puberta je ve 30. V 19 to je ta opravdová

• Citovat
  • Upravit
6177
25.2.13 00:46

Mě nepřijde jako pubetální…prostě už ho nebaví puberťácký diskotéky, asi v tom bude ten problém :nevim: Třeba by už rád trochu klidný život, nepřijde mi to vůbec divný :think: Má prostě jiný zájmy a tím jsou hlavně sporty, což by třeba mě vyhovovalo - lepší než trávit čas po hospodách :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
25.2.13 06:12

Prosimte co chces v 19ti? a co si predstavujes pod slovem "milovat mne "? v jeho veku je uplne normalni ze ma konicky i kamarady, jak pisou lepsi nez vysedavat po hospodach…chtela bys aby s tebou radsi sedel na gauci a vyznaval ti lasku? jste jeste moc mladi na deti a svatbu, dle meho skromneho nazoru

• Citovat
  • Upravit
430
25.2.13 06:20

U devatenáctiletého kluka mě spíš děsí prohlášení o tom, jak si chce slečnu vzít a mít s ní děti (chápu, že se jedná o vzdálenou budoucnost zřejmě), než cokoliv jiného popisovaného.

Máte oba ještě spoustu let studia před sebou, jste spolu 4 roky v 19 :think:. Skoro se mně zdá, že je větší pravděpodobnost, že jeden z vás (nebo oba) zjistíte, že chcete poznat i jiné partnery, než se teď zavázat na celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.2.13 07:11

No jo, takhle se holt chovají chlapi - koukají na televizi, pak usnou. :nevim:
Není problém spíš v tom, že není v pubertě, ale naopak dospěl? :jazyk:

Rada? Překvapivě - promluv si s ním o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.2.13 07:38

Mám 19ti letého syna a můžu ti říct, že to co popišuješ není opožděná puberta, ale opravdová puberta.
Chování tvého přítele je naprosto normální… ujišťuju tě, že takhle se chová většína 19ti letých kluků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
25.2.13 10:03

Já bych teda nebyla ráda, že kouká na televizi a nevytáhne paty z domu. To, že nechodí do hospody, by mě nijak neutěšilo. Podle mě jsou lidi, který potřebujou něco dělat (výlety a podobné akce) a lidi, který to nepotřebujou. Někdo se přizpůsobí a někdo ne - a to je to, co bych se snažila zjistit. Pokud uvidíš, že se ty ani on nepřizpůsobíte, radši hledat jinde. Být ještě padesát let nespokojená s tím, že partner neustále čučí na bednu, mi přijde dost smutná perspektiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
25.2.13 11:25

Chcete jít oba na vysokou, jste mladí, tak nechte ten vztah volnější. Ty mu trochu utahuješ uzdičku. (sestěhování, společné město na VS).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
25.2.13 11:28
@jenika1 píše:
Chcete jít oba na vysokou, jste mladí, tak nechte ten vztah volnější. Ty mu trochu utahuješ uzdičku. (sestěhování, společné město na VS).
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
3065
25.2.13 12:08
@jenika1 píše:
Chcete jít oba na vysokou, jste mladí, tak nechte ten vztah volnější. Ty mu trochu utahuješ uzdičku. (sestěhování, společné město na VS).

jj mému synovi je 21…celej večer u počítače a ta jeho na něj nábožně kouká…nejen že nesouhlasí aby se sestěhovali, on to vyloženě nechce, a má recht, já mu to schvaluju, v jeho věku se mi narodila dcera a pak už na nic nebyl čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
25.2.13 12:21
@S.Ivanka píše:
jj mému synovi je 21…celej večer u počítače a ta jeho na něj nábožně kouká…nejen že nesouhlasí aby se sestěhovali, on to vyloženě nechce, a má recht, já mu to schvaluju, v jeho věku se mi narodila dcera a pak už na nic nebyl čas :D

Vůbec se nedivím :-) V tak mladém věku mají ještě móře času

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí