Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já v tom žádný problém nevidím, nebo jsem to špatně přečetla. ![]()
Normální vztah, normální chlap.. Buď ráda, že kouká na televizi a nelítá někde po hospodách.. K lásce patří i ten pocit, že spolu vycházíte jak přátelé, v každé lásce to pomyslné přátelství být musí, bez toho by to nešlo..
Jestli s ním máš takový problém, tak si s ním o tom promluv.
Opozdena puberta???V puberte je a to normalni. Opozdena, ta prichazi o mnoho let pozdeji.Je mu 19,nemuzes cekat, ze bude chtit zakladat rodinu,svatbu.Je to mladicky kluk co studuje.My baby to mame jinak, dospivame drive a drive bereme vztah za vazny,jediny.Co poradit? Nech vztah, prvni, vazny, prvni lasku bezet pomalejsim tempem.Jeho otec? No co, kluk ma mit vlastni rozum, ne dat na otce.Je normalni, ze kluk v jeho veku si zacne teprve uzivat.
Ach jo…a pak že v seriálech není pravda…mýmu chlapovi je přes 50 a je v pubertě ještě teď…a v 19ti JE ještě v pubertě, bohužel…
Mě nepřijde jako pubetální…prostě už ho nebaví puberťácký diskotéky, asi v tom bude ten problém
Třeba by už rád trochu klidný život, nepřijde mi to vůbec divný
Má prostě jiný zájmy a tím jsou hlavně sporty, což by třeba mě vyhovovalo - lepší než trávit čas po hospodách ![]()
Prosimte co chces v 19ti? a co si predstavujes pod slovem "milovat mne "? v jeho veku je uplne normalni ze ma konicky i kamarady, jak pisou lepsi nez vysedavat po hospodach…chtela bys aby s tebou radsi sedel na gauci a vyznaval ti lasku? jste jeste moc mladi na deti a svatbu, dle meho skromneho nazoru
U devatenáctiletého kluka mě spíš děsí prohlášení o tom, jak si chce slečnu vzít a mít s ní děti (chápu, že se jedná o vzdálenou budoucnost zřejmě), než cokoliv jiného popisovaného.
Máte oba ještě spoustu let studia před sebou, jste spolu 4 roky v 19
. Skoro se mně zdá, že je větší pravděpodobnost, že jeden z vás (nebo oba) zjistíte, že chcete poznat i jiné partnery, než se teď zavázat na celý život.
No jo, takhle se holt chovají chlapi - koukají na televizi, pak usnou. ![]()
Není problém spíš v tom, že není v pubertě, ale naopak dospěl? ![]()
Rada? Překvapivě - promluv si s ním o tom.
Mám 19ti letého syna a můžu ti říct, že to co popišuješ není opožděná puberta, ale opravdová puberta.
Chování tvého přítele je naprosto normální… ujišťuju tě, že takhle se chová většína 19ti letých kluků.
Já bych teda nebyla ráda, že kouká na televizi a nevytáhne paty z domu. To, že nechodí do hospody, by mě nijak neutěšilo. Podle mě jsou lidi, který potřebujou něco dělat (výlety a podobné akce) a lidi, který to nepotřebujou. Někdo se přizpůsobí a někdo ne - a to je to, co bych se snažila zjistit. Pokud uvidíš, že se ty ani on nepřizpůsobíte, radši hledat jinde. Být ještě padesát let nespokojená s tím, že partner neustále čučí na bednu, mi přijde dost smutná perspektiva.
Chcete jít oba na vysokou, jste mladí, tak nechte ten vztah volnější. Ty mu trochu utahuješ uzdičku. (sestěhování, společné město na VS).
@jenika1 píše:
Chcete jít oba na vysokou, jste mladí, tak nechte ten vztah volnější. Ty mu trochu utahuješ uzdičku. (sestěhování, společné město na VS).
@jenika1 píše:
jj mému synovi je 21…celej večer u počítače a ta jeho na něj nábožně kouká…nejen že nesouhlasí aby se sestěhovali, on to vyloženě nechce, a má recht, já mu to schvaluju, v jeho věku se mi narodila dcera a pak už na nic nebyl čas ![]()
@S.Ivanka píše:
jj mému synovi je 21…celej večer u počítače a ta jeho na něj nábožně kouká…nejen že nesouhlasí aby se sestěhovali, on to vyloženě nechce, a má recht, já mu to schvaluju, v jeho věku se mi narodila dcera a pak už na nic nebyl čas
Vůbec se nedivím
V tak mladém věku mají ještě móře času
Na Prima Cool nejsou kraviny!!