Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
loni v zari jsem se rozesla se svym pritelem kvuli jeho nevere. Mame dvouleteho syna. Ze zacatku to pro me byly hodne tezke chvile. Uz jsem myslela, ze jsem se ze vseho dostala az do dnes, kdy si ex prijel pro syna a ze jedou na hory. Behem naseho hovoru jsem zjistila, ze i s jeho milenkou, ted uz pritelkyni. Pri louceni jsem mu rekla at pozdravuje XY. Koukal jak vyvorana mys a nic nerekl. On mi totiz stale naznacoval, ze uz spolu nejsou jednou mi i napsal, ze ho jen vyuzivala. Nevim asi mi nechtel ublizovat, tak radeji delal, ze uz s ni neni. Kdyz odjeli prisla od nej sms, ze je mu to vse lito a ze vseho strasne lituje. Ja vim, ze uz ho nemiluji, ale po zjisteni, ze bude jeho milenka s mym synem a budou si hrat na rodinku, je mi dobreku a trha mi to srdce. Vzdyt tohle melybyt nase chvilky. Vzdy jsem mu syna predavala v klidu, ale ted to pro me budou asi muka. Mam pocit, ze to nezvladnu. Sakra ted jsem tu mela mit vedle sebe pritele a syn mel spinkat v postylce. Potrebovala jsem se vypsat. ![]()
Příspěvek upraven 23.02.13 v 22:03
Chces pobavit Pana Boha??? Rekni mu sve plany ![]()
Promin, nevim, co rict… Zivot je uz holt takovy, musis se s tim smirit, uz kvuli malemu. Urcite jsi silna holka a zvladnes to. Moje mama rika, ze veci se dejou spravne, ze vse ma svuj duvod. Jednou prijdes na to, proc to tak je.
Treba uz za rohem ceka nekdo, kdo te bude az do smrti milovat. Tebe i tveho syna. A treba pristi zima uz bude vase ![]()
Hele, já jsem před nedávnem zjistila, že můj muž, kterého jsem začátkem ledna vyhodila, tak už přes měsíc žije s milenkou, zjistila jsem to tak, že se na fotkách s dětma objevilo koleno, který fakt chlapský nebylo a z něj vylezlo, že on byl venku odhazovat sníh, když to nafotila. Co nadělám. Taky jsem byla nakrknutá, že zrovna ona, ale nakonec jsem došla k názoru, že bych jí sice zakroutila krkem, ale že je to v podstatě celkem fuk, nebyla by tahle, byla by jiná. Tahle se aspoň chová k dětem hezky, s chlapem to táhnou už dva roky, takže to není tak, že by se mu tam střídali ženský jak ponožky a děti by si museli zvykat pořád na nějakou jinou „tetu“, tak co.
Samozřejmě uražená ješitnost poněkud úpěla, kompletní rodinky venku na procházce mi taky dávají psychicky zabrat, ale tohle se zkrátka děje a nejde s tím nic dělat.
Hlavní je, aby měla kluka ráda, ty jsi teď zřejmě sama doma, tak se tam hryžeš - hoď si nohy nahoru a užívej si klídek
(dělám právě už od čtvrtka to samé, starší děti jsou s tatínkem
)
Rozešli jste se. má právo jet na hory se svým dítětem a přítelkyní. kdyby si měla přítele ty taky by jste jezdili spolu
chápu že to bolí a štve tě to, ale život jde dál.
Vis s tim asi nic nenadelas ze on nekoho ma. Ty si taky za cas nekoho najdes ale rozumim ze te to se. e. a je to jinak nez jak si to clovek naplanoval. Na tohle nepomuze nic jinyho nez ten blbej cas.
Je mi to líto, chápu tě.. Ale holky mají pravdu, nic jiného, než to přijmout, ti nezbyde
.
@Gladys Je mi líto, že se nepovedlo rodinu zachránit
.
@jajul bohužel, to je život. Bolí to jen kvůli dětem, které to nechápou a chtějí mít u sebe oba rodiče zároveň.
Jinak možná se pletu, ale zakladatelce asi vadí hlavně to, že si dělá šťastnou rodinku se ženskou, kvůli které se jejich rodina rozpadla, taky si občas říkám, že jesli spolu ty dva vydržej, jak to bude, až budou starší a budou o ní mluvit jako o té hodné tetě a já budu mít chuť zařvat, že ta hodná teta… no radši nedomýšlet ![]()
Ja vim, ze to chce cas, nejradeji bych uz skocila do roku 2014.
Ona je mlada 23, ja 30 to me asi taky zere, ze me vymenil za mladsi model.
Jasne kdyby to nebyla tahle byla by jina. Musim to vstrebat a jit dal.
Dekuji za povzbuzeni
@Gladys @hejla Tak to je pravda, v tomhle směru to nemáte jednoduché. Každopádně si myslím, že ony dámy nakonec stejně dopadnou dle pořekadla kdo jinému jámu kopá.. A ještě mě napadlo to o božích mlýnech, či chcete-li to, že na každou svini se vaří voda
.
Presne tak. Tohle byla moje rodina a plany. Pak prijde nejaka… a vse mi vezme? Kde na to vzalo pravo a jak ona ze sebou muze zit. Ale vlastne co ja vim, co ji nakecal, jaka jsem hrozna, ze uz spolu nejsme atd.
Takže jsi teď sama bez muže, tos to vydržela ty dva roky ![]()
Přeje se hodně síly - ale mě připadá, že jí v sobě máš
.
Mimochodem, nebyla nebo nejsi těhotná ![]()
@Gladys píše:
Hele, já jsem před nedávnem zjistila, že můj muž, kterého jsem začátkem ledna vyhodila, tak už přes měsíc žije s milenkou, zjistila jsem to tak, že se na fotkách s dětma objevilo koleno, který fakt chlapský nebylo a z něj vylezlo, že on byl venku odhazovat sníh, když to nafotila. Co nadělám. Taky jsem byla nakrknutá, že zrovna ona, ale nakonec jsem došla k názoru, že bych jí sice zakroutila krkem, ale že je to v podstatě celkem fuk, nebyla by tahle, byla by jiná. Tahle se aspoň chová k dětem hezky, s chlapem to táhnou už dva roky, takže to není tak, že by se mu tam střídali ženský jak ponožky a děti by si museli zvykat pořád na nějakou jinou „tetu“, tak co.
Samozřejmě uražená ješitnost poněkud úpěla, kompletní rodinky venku na procházce mi taky dávají psychicky zabrat, ale tohle se zkrátka děje a nejde s tím nic dělat.
Hlavní je, aby měla kluka ráda, ty jsi teď zřejmě sama doma, tak se tam hryžeš - hoď si nohy nahoru a užívej si klídek(dělám právě už od čtvrtka to samé, starší děti jsou s tatínkem
)
Ahoj, hele já to zažila to samý. Jsem s malým sama skoro rok, taky mě vyměnil za mladší, já 28, ona 22, ale nebylo to o věku. Bylo to o tom, že ona na něj zahrála chudinku o svém dětství a on se chytil. Nejhorší je, že jsem se s ní vídala, když jsem byla ještě těhotná, ona se mě furt ptala na bříško a dělala se kdo ví jak hodnou a přitom už s ním dávno…
když jsem na to přišla krátce před porodem, mívala jsem strašnný psychický stavy a dokonce i bolesti v podbřišku. Všechno jí to bylo jedno, údajně mi snad i přála, aby se při porodu stalo něco zlýho, ale potvrezný to nemám
a takováhle svině je teď v kontaktu s mým synem, když si ho bere tatínek
ovšem tatínek na něj nedá dopustit a to i přesto, že si s novou partnerkou pořídil další dítě, takže vím, že syn je u něj v dobrých rukou. Ona o něj stejně kdovíjak nestojí, má svoje dítě, tohle vím od jeho rodiny, se kterou jsem pravidlelně v kontaktu, takže asi tak… taky mě to štve, ne kvůli sobě, já jsem ráda, že jsem se ho zbavila, ale kvůli synovi to bude bolet asi pořád
![]()
@Larr
Mimino už je na světě od listopadu. A ne že bych mu 2r tolerovala milenku, jen nějakou dobu trvalo, že ač chce člověk věřit sebevíc, tak pak už věřit nejde. Mám zkrátka dlouhý vedení ![]()
1. Je to síla, vydrž, čas to trochu obrousí a kvůli malému je blbost dělat scény (i když by asi byly pochopitelné).
2. Hlavně mu na to jeho „je mi to líto“ hned neskoč, chlapy si to rádi dělají jednoduché!
3. Jak už tu někdo psal, boží mlýny melou. Některé asi hodně pomalu, ale melou.
4. Už to tu taky zaznělo, všechno zlé je pro něco dobré. Nikdy nevíš, kam tahle cesta vede, třeba zrovna čeká něco pěkného i na tebe…
@Gladys aj, tak to je mi líto
ale což, všechno zlý je k něčemu dobrý, jistě se někdo lepší brzo objeví ![]()