Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Touhle diskusí bych se chtěla i trochu vypovídat, a zároveň bych byla ráda, kdyby jste mi poradili, nebo co by jste na mém místě dělali.
Jsem hodně mladá a mám miminko s přítelem, Otěhotněla jsem po 3 měsíční známosti. Dnes je malé měsíc, a já nemůžu přítele vystát, pořád mi nadává, říká mi ať táhnu.. pořád jen pije. Když jsme jednou jeli k jeho matce, vzal mi malou a řekl ať táhnu, malou mu ta nechám, a takhle se to opakuje skoro každý den. Pořád jen nadávky, skoro na sebe ani hezky nepromluvíme. Ještě k tomu miluji svého bývalého, u kterého tedy stejně vím že nemám šanci, vzhledem k tomu že on je taky mladý, a pochybuji že tak mladý by se chtěl stát otcem cizího dítěte. Co by jste v mé situaci dělali vy? odešli by jste od přítele nebo ne? já už nevím jak z tohohle začarovaného kruhu ven. Předem moc děkuji za odpovědi.
Příspěvek upraven 22.02.13 v 19:28
Tak za prvé ti ten anonym jaksi nevyšel a za druhé nechápu, proč s ním ještě jsi, když ho nechceš a ještě miluješ někoho jiného ![]()
@skrudzz asi jsi velmi velmi mladá maminka, což? Evidentně spolu jste jen kvůli tomu dítětti. Lepší to nebude, ba naopak.
Jestli máš kam jít, máš mít kde zázemí, odešla bych.
Potřebujete oba dospět a naučit se ít život jako dospělí jedinci. Určitě ne jako pár, podle toho, co píšeš… ![]()
Odejdi a srovnej si v hlave co od zivota chces. dokud se nenaucis zit sama se sebou, tak nikdy nemuzes zit s nikym dalsim.
Co rodiče, pomůžou? První, komu bych se svěřila, by byli právě oni, hezky sklopit hlavu, pokud se stydíš a říct jim to tak, jak to je.
Mrzí mě, že to máš v podstatě už od početí miminka tak složité, ale myslím, že bohužel tvůj přítel už v těhotenství dal jasně najevo, že na tohle všechno není zralý a teď se to jen potvrzuje.
lepší to nebude, může to být jen horší a ještě mnohem horší, takže bych jednala, dokud na tebe například ještě nevztáhnul ruku, myslím, že pokud budeš čekat, tak dojde i na toto
A taky si rozmysli koho vlastne milujes. laska neni o tom milovat kazdou chvili nekoho jineho
Já tam žádný začarovaný kruh nevidím. Přítel je buran a de..l, z nadávek se rychle může stát taky pár facek. Nevidím jediný důvod, proč bys s ním měla zůstat. Sama žádný důvod neuvádíš, nad čím přemýšlíš?
@skrudzz Pryč od něj. Zvlášť když ho nemiluješ. Budeš spokojenější ty i dítě. ![]()
@Slecnaxxx píše:
A taky si rozmysli koho vlastne milujes. laska neni o tom milovat kazdou chvili nekoho jinehohttps://www.emimino.cz/…-dal-127275/
Sodoma komorá!
Mamina je vážně tele. No spíš - maxitele ![]()
JAK JSEM PSALA : HOLKA JE NAČASE DOSPĚT ![]()
Po tom co ti udelal uz v tehotenstvi a jak se k sobe chovate tenhle vztah nema cenu. Mela jsi to zabalit uz davno, akorat je to cim dal jorsi, tohle je tva xta diskuze a je to stale.to.same dokola.
@skrudzz píšeš - otěhotněla jsem po tříměsíčcní známosti…která antikoncepce byla tak nedokonalá, smím-li se ptát?
Holky, já jsem v 18 vůbec nevěděla, co nějaká láska je, buďte schovívavé, v tomhle věku můžou být velké rozdíly, někdo je už tehdy zralý na trvalý partnerský vztah a dítě a někdo je holt telátko, dobrovolně se hlásím mezi telátka.
Myslím, že Skrudzz nebpotřebuje číst nějaké posměšky, představte si, že jste v šestinedělí, partner vám nadává a dokonce vám bere dítě! Z toho bych já byla úplně šedivá.
@skrudzz co ti rodiče, jak jste na tom?
Jestli se nepletu takových diskusí už si založila několik?
Proč ho nekopneš už do pr… ten člověk si nezaslouží nic jiného, když si byla těhotná nadával ti do tlustých prasat a pod. vykašli se na něj, sbal mu věci a ahoj ![]()
Jinak gratuluji k miminku, ani jsem nepostřehla, že už si porodila a miminko už má měsíc
.
@Gladys píše:
Holky, já jsem v 18 vůbec nevěděla, co nějaká láska je, buďte schovívavé, v tomhle věku můžou být velké rozdíly, někdo je už tehdy zralý na trvalý partnerský vztah a dítě a někdo je holt telátko, dobrovolně se hlásím mezi telátka.
Myslím, že Skrudzz nebpotřebuje číst nějaké posměšky, představte si, že jste v šestinedělí, partner vám nadává a dokonce vám bere dítě! Z toho bych já byla úplně šedivá.@skrudzz co ti rodiče, jak jste na tom?
prave kvuli diteti by mela okamzite zvednout zadek a jit zpatky k rodicum, nebo kamkoliv jinam. a nebo pripadne se k nemu vubec nestehovat (nebo treba ani dite nemit?), kdyz se choval jak hovado od zacatku a co mi vyzniva z diskuzi tak dite ani nechtel ![]()