Opožděná registrace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2826
4.9.12 20:27

opožděná registrace

Doposud jsem se nezaregistrovala v žádné porodnici a jsem 14+4,myslíte, že se můžu ještě zpětně zaregistrovat? Přemýšlím o Motole nebo Apolináři. Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
4.9.12 20:32

Apolinář asi ne. Bulovka bych řekla, že místo určitě bude, vloni mi řekli, že týden sem, týden tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.9.12 20:33

Když budou mít místo… U Apolináře se registruje elektronicky, tak mrkni na jejichs tránky, ale vidím to dost bledě, já jsem registraci nestihla ještě ten den, tak jsem se zaregistrovala na nejbližší volný termín, ale stejně jsem to pak nějak prokaučovala.
Registraci nemám, s komplikacemi zkrátka vlezu kamkoliv a jinak se uvidí, pokud porodnice, tak Neraovice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
4.9.12 20:36

Stejně to je hrozný s tou registrací :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.9.12 20:38
@Lucili píše:
Apolinář asi ne. Bulovka bych řekla, že místo určitě bude, vloni mi řekli, že týden sem, týden tam :-)

Taky bych to tak viděla. Když jsem se měla jít na Bulovku registrovat, hrozně pršelo :lol:,tak jsem tam brnkla a bez problémů jsem šla až další týden.

Příspěvek upraven 04.09.12 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2826
4.9.12 20:39

No ja jsem z toho na mrtvici, popletla jsem si konec a zacatek tydne :,( A jen tak nekam se mi rodit nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.9.12 20:44

Já to s tou registrací nějak nechápu (jsem z malého města, takže u nás problém není).

Můžu mít termín porodu 5., zaregistruju se teda na toho 5. a budu rodit dřív nebo později… tak co v porodnici udělají??? Řeknou, že jsem registrovaná na 5., že mám přijít 5., protože v den kdy „rodím“ už je registrovaných více mamin a dostavily se všechny???

Myslím to vážně (bez ironie), holky z Prahy, jak to poté funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.9.12 20:46
@danik píše:
Já to s tou registrací nějak nechápu (jsem z malého města, takže u nás problém není).

Můžu mít termín porodu 5., zaregistruju se teda na toho 5. a budu rodit dřív nebo později… tak co v porodnici udělají??? Řeknou, že jsem registrovaná na 5., že mám přijít 5., protože v den kdy „rodím“ už je registrovaných více mamin a dostavily se všechny???

Myslím to vážně (bez ironie), holky z Prahy, jak to poté funguje?

To už pak neřeší :nevim:.Prostě je to nějaký blbý nařízení, sami musí vědět, že se tohle může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
4.9.12 20:56

@danik přesně jak píše @Tereza1986, je to prostě o tom, že museli zvolit nějaké „datum“ registrace, i když na 90% ví, že všechny maminy v termínu rodit nebudou. Je to 14+0tt-už je to II. trimestr, po NT screeninzích, takže asi proto zrovna tenhle den… :nevim: SAmozřejmě když jsi registrovaná na 5. a pak přijedeš rodit 31. nebo 10., tak Ti nikdo nic neřekne ;) -pokud ovšem nemají zrovna stop stav, tedy plno, nebo nemají nějakou uzavírku sálu kvůli rekonstrukci…(takhle to měli za mě v Podolí asi 14 dní před mým termínem-ani na něj neregistrovali)I to se může stát-pak ovšem celá registraci absolutně ztrácí smysl, že…Takže Ti nezbývá, než doufat, že v den, kdy začneš rodit, prostě bude štěstěna nakloněna tomu, že na Tebe budou mít místo… :mrgreen:

@hmonika já bych prostě někam zavolala, co mám teda dělat-hlavně bych už na nic nečekala…Taky jsem četla podmínky u Apolináře a zkusila bych to hned zítra ráno teda tam elektronicky a když to nevyjde, tak bych vzala nohy na ramena a letěla třeba do Podolí zkusit štěstí, udělala bych psí oči a tak…v kartotéce jsou strašně milé paní, takže věřím tomu, že Tě vezmou-navíc mi dnes říkala moje doktorka, že teď neslyšela, že by Podolí někoho nevzalo… :nevim:

KAždopádně držím pěsti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.9.12 21:16

@danik u Apolináře dávali zaregistrovaným papír, že nějak do 34. týdne garantují porod u nich, mezi 34.-38. týdnem negarantují (kdyby bylo plno, pošlou jinam) a po 38. zas garantují…tak nějak to tam měli, ty týdny si přesně nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2826
4.9.12 21:22

@xxLeninka Děkuji :srdce: Kdyžtak půjdu rodit do Hořovic, sice je to 50Km daleko, ale neni nutná registrace a mají kladné ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.9.12 21:25

Já jsem se neregistrovala ani u jednoho porodu. Spádově máme nejblíž Bulovku, ale obě děti se narodily v Neratovicích a to třetí snad dopadne stejně. A tam si na žádné registrace nehrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
4.9.12 21:25

Ja bych to obvolala, vim ze v Motole brali i pozdeji, co jsem lezela v Podoli tak tam nektere rano taky nebyla skoro zadna maminka, nekdy ale zas totalne narvano, takze zkus a uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
4.9.12 21:26

@hmonika Možná budu hnusná, ale podívala ses vůbec, jestli jsou tam volná místa a přečetla si podmínky registrace? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.9.12 21:29

To je těžko říct - já se registrovala, nakonec jsem rodila 13 dní po termínu vyvolávaně.. Jeden den jsem byla na pokoji dokonce sama, přitom známa tam rodila o tři dny dřív a nebylo pro ní ani jedno místo na pokoji.. Takže ležela s holkama po císaři a malou jí jen vozili.. A za tři dny bylo už prázdno.. Takže asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková