Opožděná registrace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2826
4.9.12 21:35

@j.a.n.i1 Samozřejmě,že jsem se podívala a vím, že jsem to prošvihla, proto tady žádám o pomoc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
4.9.12 21:36
@hmonika píše:
@j.a.n.i1 Samozřejmě,že jsem se podívala a vím, že jsem to prošvihla, proto tady žádám o pomoc!!!

No, asi moc pořádně ne, protože se tam teď dívám a je tam jedno volné místo na 3.3.2013, tak jdi rychle na něj ;-)

Příspěvek upraven 04.09.12 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.9.12 21:36
Z Prahy bude volná možná tak BUlovka nebo Vinohrady…
@hmonika píše:
No ja jsem z toho na mrtvici, popletla jsem si konec a zacatek tydne :,( A jen tak nekam se mi rodit nechce

MImochodem co je to jen tak někde :mrgreen: já teda mohu srovnávat zatracovanou Bulovku a Podolí vynášené do nebes, a můžu říct, že na tý BUlovce jsem byla naprosto spokojená, ty doktory to tam narozdíl od Podolí v převážný většině baví. VPodolí to nebylo úplně špatný, ale přístup PA nebyl úplně ideální..i kdxž žádný drama, všechno jsme si vyříkaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2826
4.9.12 21:40

@j.a.n.i1 A kde, pokud muzu poprosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
4.9.12 21:47

@hmonika www.apolinar.cz - porodnice - registrace k porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2826
4.9.12 21:49

@j.a.n.i1 děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
4.9.12 21:49
@hmonika píše:
@j.a.n.i1 A kde, pokud muzu poprosit.

Myslím, že myslela volné místo u apolináře, když si najedeš na jejich stránky, tak klikneš na registraci k porodu - nějaký pppořadník či co a tam tě to už navede, můžeš se regostrovat i na jiný termín než máš určený v těhu prlkazce, ale neměl by se lišit o více jak 5 dní - ale všechno mají napsáno na stránkách www.apolinar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2826
4.9.12 21:54

A můžu ještě poprosit, mám se řídit TP dle PM nebo co mám psaný v těhu průkazce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
4.9.12 21:58
@hmonika píše:
A můžu ještě poprosit, mám se řídit TP dle PM nebo co mám psaný v těhu průkazce?

No, jelikož je tam volný pouze termín 3.3. tak to neřeš a vyber ten :-) a na poznámku bych se vykašlala, to vyřešíš osobně… nicméně pokud se termín dle UTZ a PM liší o méně jak týden, tak se většinou bere dle PM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2826
4.9.12 22:05

@j.a.n.i1 Tak jsem se zaregistrovala na toho 3.3.ale moc jsem nepochopila ten čas v 5hod :roll: ale to je asi jen orientační, ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.9.12 22:14

Holky, pražačky, nezávidím vám to.

Já měla druhý porod tak rychlý, že jsem byla ráda, že jsem stihla dojet do porodnice, od nás vzdálené 4km.
Manžel prohlásil, že kdybychom čekali 3.dítě, tak poslední týden těhu bydlíme na vrátnici nemocnice (1.porod trval od 1.kontrakcí 3,5hod, 2. porod od odtoku plodové vody (bez kontrakcí, ty začaly až po cestě) hodinu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
5.9.12 08:25
@hmonika píše:
@j.a.n.i1 Tak jsem se zaregistrovala na toho 3.3.ale moc jsem nepochopila ten čas v 5hod :roll: ale to je asi jen orientační, ne

Jojo, to neřeš, to jsou jen místa… ale objednala si se i na tu první návštěvu, to je důležité je potřeba tam do 14 dnů či 3 týdnů dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
5.9.12 08:34
@Saricat píše:
Pokud to nevyjde ted, muzou te stejne vzit k porodu, kdyz bude misto. Ja nakonec rodila tri dny pred terminem a meli to tam poloprazdny, na pokoji jsem pak byla i sama.

Tak ono ani tolik nejde o porod, ale pokud člověk není zaregistrovaný, tak ho nevezmou na tu předporodní poradnu… což pokud gynekolog nemá všechno vybavení, tak je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2826
5.9.12 14:30

Tak jsem se zaregistrovala k Apolináři na toho 3.3.2013 a dle PM se vejdu do jejich kriterii +/- 5 dní. Uf, ale byly to nervy :x .Moc děkuji @j.a.n.i1 že mě informovala o posledním termínu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
5.9.12 14:31

@hmonika Není zač ;-) a na tu první návštěvu ses rovnou taky objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková