Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježíši, tak se mu stalo, nehroť to. nechápu, proč jsi vytočená, tebe bych chtěla mít doma
No tak světlo se dá sehnat na vrakáči, a promáčknutý zadek, záleží jak moc a kde
to ti nikdo nenapíše, taky záleží, kde to budou opravovat, jako cenu ti neřekne nikdo, než mechanik, ke kterému to auto dáte. ty se hlavně uklidni a nebuď za hyste rickou furii, stát se může, fakt to není nic, co by tě mělo vytáčet.
je to JEN auto, doku se nikomu nic nestane, tak o co goooo ![]()
Souhlasím s @araw na vrakáči, a hlavně v klidu
Bud ráda, že je manžel v pořádku.
Jestli bydlíte ve větším městě a neni to nějak extra moc promáčknuty, tak bych to neresila. Dřív nebo později do vás stejně někdo tukne.
Takže jedině to světlo a to bys mohla sehnat na vrakovisti.
Hlavně nesil, tohle se může stát každýmu
@araw mně spíš vytočilo jak se to stalo! Ale to tu nechci rozebírat. Jen mám strach aby nás oprava nevyšla více než dovolená.
@elot píše:
@araw mně spíš vytočilo jak se to stalo! Ale to tu nechci rozebírat. Jen mám strach aby nás oprava nevyšla více než dovolená.
Fakt to nech, to se prostě stane. To bych musela manžela zabít, když tehdá vycouval z garáže, ale zapomněl si před tím otevřít vrata.
@elot píše:
Takže kdyby to bylo u baráku bylo by to v pohodě.
To se prostě stává, že člověk něco přehlídne/nedojde.
Doporučuji zjistit cenu i originálního dílu, naposled na mondeo r. v. 2010 bylo zadní světlo z vrakáče levnější o 1500 a to u něj nebyla deska elektroniky a těsnění. I z elitu bylo světlo výrazně dražší. Kupodivu zrovna ford má kolikrát ty originální díly docela „levné“.
@elot
Cena samotného zadního světla (bez práce) - nového kusu od 1500 do cca 2000Kč podle modelového roku (Auto Kelly). Vrakáč cokoli pod tuto cenu ![]()
promáčknuté dveře - záleží jak moc a jak to chcete opravit.
@elot no tak nabořil auto.. takových věcí ještě bude.. na vrakáči nebo přes bazar to seženeš za pár šupů - pokud je šikovnej, vymění to sám.
Ahoj nemáte někdo zkušenost kolik stojí oprava rozbitého zadního světla a promáčknutého zadku u Ford s max. Dneska se to povedlo při couvání mému manželovi! Jsme na dovolený a já vytočená! A pořád ve mně hlodá kolik bude stát oprava. Klidně napište i vy co máte jiný novější a větší auto bude to asi podobné. Dik