Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už jsem zjistila, že na emiminu člověk dostaně odpověď skoro na všechno, takže …
Jednou v našem okolí řádil člověk, který byl asi hodně rozlobený a hodně lidem propíchl pneumatiku u auta. Pneu normálním způsobem=zalepením nelze opravit, protože se jedná o boční průraz. Kamarád-automechanik mi doporučil opravu tzv. termopresem (sám s ním ale bohužel nemá zkušenosti). Je mi celkem jedno, co to ten termopres je
jenom bych spíš chtěla zjistit, zda to nějak nenaruší životnost a třeba i bezpečnost pneumatiky a zda není lepší koupit pneu novou. Cena nové pneu cca 1200, cena opravy termopresem pry max 400Kč.
Takže pokud někdo víte, prosím písněte. Díky.
Ahoj.Já dělala spoustu let na čerpací stanici kde jsme prodávaly i ten termopres,ale pamatuju jsi že to mělo sloužit jen na vylepení než se vymění guma,určitě né na pořád,ale možná je to něco jiného ![]()
Tet ale koukám na fotky a je to opravdu něco jiného,ten termopres opravdu slouží k uplné opravě
Popis:
Vulkanizační zařízení firmy ATEC-MAKINA typ Outer Tyre je konstruován pro opravy pneumatiky všech typů osobních automobilů, lehkých nákladních aut, nákladních aut, zemědělské techniky a malé EM techniky. Zařízení je určeno pro opravu průrazů v oblasti bočnice, ramene i běhounu. Po domluvě jsme schopni provést zaškolení pro práci s tímto zařízením.