Oprava pneumatiky termopresem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
192
18.10.09 15:17

Oprava pneumatiky termopresem?

Už jsem zjistila, že na emiminu člověk dostaně odpověď skoro na všechno, takže …

Jednou v našem okolí řádil člověk, který byl asi hodně rozlobený a hodně lidem propíchl pneumatiku u auta. Pneu normálním způsobem=zalepením nelze opravit, protože se jedná o boční průraz. Kamarád-automechanik mi doporučil opravu tzv. termopresem (sám s ním ale bohužel nemá zkušenosti). Je mi celkem jedno, co to ten termopres je :D jenom bych spíš chtěla zjistit, zda to nějak nenaruší životnost a třeba i bezpečnost pneumatiky a zda není lepší koupit pneu novou. Cena nové pneu cca 1200, cena opravy termopresem pry max 400Kč.

Takže pokud někdo víte, prosím písněte. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
14.11.09 11:30

Ahoj.Já dělala spoustu let na čerpací stanici kde jsme prodávaly i ten termopres,ale pamatuju jsi že to mělo sloužit jen na vylepení než se vymění guma,určitě né na pořád,ale možná je to něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.11.09 11:32

Tet ale koukám na fotky a je to opravdu něco jiného,ten termopres opravdu slouží k uplné opravě
 Popis:

Vulkanizační zařízení firmy ATEC-MAKINA typ Outer Tyre je konstruován pro opravy pneumatiky všech typů osobních automobilů, lehkých nákladních aut, nákladních aut, zemědělské techniky a malé EM techniky. Zařízení je určeno pro opravu průrazů v oblasti bočnice, ramene i běhounu. Po domluvě jsme schopni provést zaškolení pro práci s tímto zařízením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová