Je to dle vas nezodpovedne?

13503
17.10.09 17:00

Je to dle vas nezodpovedne?

Ahoj maminky
mam na vas dotaz a zajima me zda si myslite ze byla dotacna maminka nezodpovedna ci nikoliv.

Byla u me na navsteve kamoska se svou 18ti mesicni dcerkou a mala od ni chytla rymu.No coz by nebyla takova tragedie ale dva dny predtim mi Emicka spadla z kocarku na roh schodu na pulku obliceje a aby se ji to dobre hojilo-hlavne nosanek mi mudra dusledne nakazala aby se Emca od nikoho nenakazila tak tyden.

Kamaradce jsem to vsechno rekla,prisla,nic mi nerekla a asi po hodine jsem si vsimla ze jeji male tece z nosu tak se ji ptam a ona ze ma rymu :evil: :evil:

Samozrejme Emca ted spatne dycha,plny nos,spatne se to hoji…

Bylo to od kamaradky nezodpovedne ze prisla s dcerkou od ktere Ema chytla rymu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8179
17.10.09 17:14

Jsi naštvaná viď?

Podívej, ta rýma jí byla souzená, mohla ji chytit někde úplně jinde, „po větru“. Nemáš přeci jistotu, že ji chytla zrovna od dcery kamarádky?

Tak jsi nedostala odpověď na to, na co ses ptala :wink: ale myslím, že tady šlo spíš o to, uspustit páru, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
17.10.09 17:23

Ahoj, tak z mého pohledu ano. Já si to taky hlídám - u dětí i dospělých. A já sama na návštěvu s dětmi nelezu, pokud nejsou v pořádku. Teď mám obě děti zarýmované a ukašlané - Julka dotáhla virózu ze školky (tam se to uhlídat samozřejmě nedá). Měli jsme teď jet v pondělí na návštěvu k sestřence, má mimčo, ale právě jsem to kvůli dětem zrušila. Přece toho malého nenakazí - to by bylo ode mě fakt nezodpovědné a blbé. Ale znám i takové, které na to nehledí a děti tahají po návštěvách nebo do kolektivu (třeba s rozjetým zánětem hrtanu - s argumentem, že doma se nudí a nevydrží to :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
17.10.09 17:29

Taminko - jestli jsi si toho všimla až po hodině, tak to ta rýma nemohla být tak strašná.
A kdybych neměla nikam chodit, když má malá rýmu, tak jsme doma celou zimu. Před týdnem začala posmrkávat a bude až do jara jako loni. Podle mě to snad ani rýma není, prostě se sem tam vysmrká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
17.10.09 17:30

Já mám tu zkušenost, že spousta maminek to neřeší a spousta zase až moc…já se asi pohybuju někde uprostřed, ale dávám pozor, pokud se jedná o malé děti, těhule nebo nemocné osoby.Takže pokud jde o někoho ze zmíněné skupiny, nechodím na návštěvu ani vpřípadě lehké rýmy.Emička je malá, navíc po úraze, kamarádku jsi upozornila, takže ano, mě se to zdá nezodpovědné dost…já sama bych na místě tvojí kamarádky návštěvu určitě odložila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.10.09 17:33

Knoflice vzhledem ke skaredemu pocasi jsem s malou tyden nikde nebyla,sla jsem ven,mala spadla u vytahu a tak jsme sly zase domu.Takze to jinde chytnout nemohla.
Mmch nastvana jsem byla ve ctvrtek kdy to mala chytla,ted uz davno nejsem.Takze OPRAVDU NESLO O TO UPUSTIT PARU.

Potapko ja jim otevrela a holky valily do pokojicku takze jsem se na jeji dcerku ani nedivala.

Me jen prijde znacne nezodpovedne ze vedela o urazu Emicky a o tom ze nema nikde nic chytnout a i presto mi to nerekla a klidne na navstevu prisla.
Ja bych to na jejim miste urcite odlozila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
17.10.09 17:37

Počkej, nikde jsi nebyla a kontaktovala jsi mudr. po telefonu? Když já teda sedím v čekárně, tak mám obvykle hrůzu z toho, co si domů přinesem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
17.10.09 17:40

Já bych byla na kamarádku naštvaná.Pokud je moje holka nastydlá,má třeba jen rýmu,nikam s ní nechodím,kor na návštěvu mazi dítě.Samotné by se mi nelíbilo,kdyby k nám přišel někdo s rýmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.10.09 17:42

Detska sestricka bydli u nas v dome tak jsem k ni skocila.U mudry jsem s ni byla az vcera kdy uz rymu mela.

Jinak potapko ona mi na muj dotaz rekla ze jeji mala byla tyden predtim nemocna a asi jeste nejaky ten maly bacil v ni zustal :roll:

No a ja kdyz je mala nemocna coz zatim bylo i s timto onemocnenim 2× nejdu nikam kde jsou deti nebo tehule-presne jak napsala Judycum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.10.09 17:42

U nás už 5 dní v kuse prší a nebo sněží,tak jsme nebyli celou dobu venku.Malej včera začal mít rýmu,tak těžko říct jestli malá nemá rýmu z toho jak je jen doma v topeném bytě,ale asi bych také byla naštvaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
17.10.09 17:46

Nj, nemohla jsem si odpustit ty kecy kolem. :lol: Tež bych byla ne naštvaná, ale nas.aná. Čímpak jí to bolínko mažeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
17.10.09 17:52

Taminko - já teda v tom případě nechápu, proč jsi jí neposlala hned domů nebo návštěvu neodřekla. A tu rýmu fakt mohla chytit jen tak.
My taky tenhle týden nikde pořádně nebyli a malá smrká. Já smrkám taky a co mám dělat? Hlídání nemám, na nákup a k doktorovi musím - tohle je hrozně těžký.
A hlavně už se stalo, takže bych to hodila za hlavu a je to.

Jo a taky mám hrůzu z návštěv u dr. Mám pocit, že tam toho člověk chytí víc, než s čím tam šel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.10.09 17:52

Nemazu nicim,nastesti ma JEN pres celou pulku obliceje modrinu-no vypada jako kdyby dostala pesti.
Nastesti nemela kuzicku nijak narusenou take zadne ATB ani masti nejsou potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.10.09 17:54

Potapko tak jeste jednou…ona mi to rekla az po hodine kdy holky dosly z pokojicku a jeji dcerce tekl snopel snad vsude :! :! :!
Kdyz dosly tak jsem malou poslala do pokojicku,jim nechala pootevrene dvere a sla chystat kafe.
Kdybych ji videla s nudli u nosu ve dverich tak je poslu okamzite domu.

JInak ja to za hlavu uz hodila jen me zajimalo co si o tom jine maminky mysli.Pokud nekomu tema diskuze vadi tak SE OMLOUVAM ale snad se muzu zeptat.

Ostatnim dekuji za nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
17.10.09 17:59

Mě se to téma zbytečné nezdá, už jsme to několikrát řešily s kamarádkou (právě proto, že to máme každá nastavené jinak), taky mě zajímá, co si o tom myslí jiní…

Když má dítě jen rýmu bez horeček a není mu zle, tak taky na nákup a tak skočím, ale kam nemusím, tam nejdu (návštěvy)… (jak jsem psala výše, v určitých situacích jsem obezřetná víc- těhotné, kojenci, nemocní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová