Šicí stroj pro začátečnici - poraďte prosím!!!

461
13.10.09 13:48

Šicí stroj pro začátečnici - poraďte prosím!!!

Chtěla bych si nadělit k Vánocům, převážně mě baví dělat různé dekorace, aplikace na ně a tak. Jenomže občas mám „velký“ nápad :-) a ručně by to zabralo strašně moc času. Miluju filc, takže aby ho prošilo bez problémů. Jo a také by mohl být BLBUVZDORNÝ :-) Moc děkuji za tipy!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
13.10.09 14:05

Zkus napsat steevovi, on mimo autosedaček je machr i přes stroje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
13.10.09 14:16

To vážně? Tak to dík!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.10.09 18:54

Ja sila na stare Veritasce a ke svatbe jsme dostali jeste starsi vyrobek :-))) Na naod aby snad mel clovek vejsku a jen navleceni niti zahrnuje asi 15 ukonu. Zvladla jsem jen rovny a klikaty steh (veritaska alespon mela nejake prepinatko, tohle ma jakesi vacky, ktere se vkladaji nekam dovnitr)
navic se v tom furt seka nit a jeji eliminace vyzaduje rozebrani tech dilecku pod jehlou, jejichz sestaveni neni zadna sranda.

kamoska mi kdysi ukazovala novy sici stroj jeji mamky - vzala se spulka niti a vhodila se do takoveho suplicku - a pripraveno
tak to je muj sen!

hlavne nebud nostalgicka a nekupuj si stroj z generace nasich maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.10.09 18:57

u nást to možná bude taky na pořadu dne, tak si ráda nechám poradit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.10.09 19:53

Mám Optima Veronica, je český a fakt má hrozně snadné ovládání. Kupovalal jsem ho, když jsem byla s Bárou na mateřský a chtěla zkusit něco ušít, byla jsem úplný začátečník a poradila mi ho prodavačka. A není asi ani drahý. Ale nedokážu posoudit porovnání s ostatními, šila jsem jen na nějakém starém a to je velký rozdíl.

http://www.sici-stroje.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
13.10.09 20:02

mam stroj z tchiba - jednoduchej, umí kde co - uplná spokojenost (a cena je nejnižší jakou jsem v podobe tříde videla)
 har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.10.09 20:12

Já patchworkařím, mám starý Lucznik a tiše sním o stroji s horním podáváním a mnoha dalšími funkcemi :) Ale to je tím, že patchwork dá stroji „pohulit“ :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
14.10.09 11:31

Na MMB byly v poslední době dotazy na stroj http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… .
Jak říká pán, který přes 30 let opravuje šicí stroje: „raději starší na inzerát, nechat seřídit, než levné šunty z hyper - supermarketu atd“, on možná 3 roky vydrží a pokud déle, problém sehnat součástky anebo se vymlátí jedna na niž navazují další a oprava pak vyjde dráž než nový. Já mám už 23 let LUCZNIK FINESE, šiju dost, párkrát byl seřídit (asi 3×), 2× se tam měnila součástka, ale šiju. Jasně, kdysi se na něm šily zimní bundy, kombinézy, oteplováky, jak by někdo řekl, je zaplacený, no kdybych šila na „kšeft“, tak je, ale šila jsem pro sebe. Tak se fakt raději koukněte buď na starší nebo do speciálky, kde se stroje prodávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavla003
3.11.09 20:20

veronica

rozhodně můžu doporučit veronicu, koupila jsem jí přes e-shop za zvýhodněnou cenu, mám 500 champion, bohatě by stačila levnější varianta 303 komfort.. na eshopu poskytují nadstandardní podmínky dodání a především je perfektně zajištěný servis.. mrkni na www.sici-stroje.cz určitě něco vybereš..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová