Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ada80 píše:
Já si neumím představit jak se opravuje polovina střechy a jak to bude vypadat, když půlka bude opravena a druhá ne. A taky jak budou řezat prkna pod střechou jen na polovině.
Nespekuluj a doptej se na družstvu.
@Janli píše:
Nespekuluj a doptej se na družstvu.
Neee, at nakresli transparent a jde stavkovat proti oprave pred dum. ![]()
@ada80 místo aby sis na družstvu zjistila přesný informace, tak budeš na netu vymýšlet 100 různých variant. ![]()
@Tarena píše:
Neee, at nakresli transparent a jde stavkovat proti oprave pred dum.
Ty asi netušíš, jak moc jsi mimo, viď…..?
@Janli píše:
Ty asi netušíš, jak moc jsi mimo, viď…..?
Asi vedro, ze jednak nepoznas ironii a druhak, ze jsme s tebou pokazde souhlasila. ![]()
@Janli píše:
No tak oprava jen části střech vy může narušit její statiku a statiku celýho domu. Vy si to představujete jak Hurvínek válku…
Oprava střechy může znamenat třeba jen výměnu polamanych tašek, kterými teče. Anebo, pokud mají plochou střechu, tak opravu třeba kolem vpustí, kde může zatékat. To statiku nenaruší. A pochybuji, že by platil někdo nějakou rozsáhlejší opravu. Třeba mi to fakt někde protika. Stačí špatně svařená lepenka. A když to je třeba jen nad jeho bytem, tak družstvo to neřeší.
@Janli píše:
No tak oprava jen části střech vy může narušit její statiku a statiku celýho domu. Vy si to představujete jak Hurvínek válku…
Prosimte
Hlavně vytvořit problém tam, kde není. NIC SE NEDĚJE, ale už máme narušenou statiku a posíláme sousedku k právníkovi.
Přitom se vlastník někde v hospodě u piva zmínil, že mu zatýká že střechy a nejradši by to nechal opravit klidně na vlastní náklady, protože družstvo je neschopné něco našetřit. Tak se zeptal, jestli jde opravit vůbec jen půlka a jestli by to ten delnas vůbec zvladl. A ten řekl: Jo, klidně už o prázdninách.
Prostě drby.
@ada80 píše:
@Modra1 To nejsou drby, už to mají domluvené
A kdy máte schůzi? Se jich zeptej na té schůzi a proberte to tam. A domluvte se rozumně.. Nechte opravit celou střechu, o náklady se rozdělte, domluvte se na termínu..
@Tarena píše:
Asi vedro, ze jednak nepoznas ironii a druhak, ze jsme s tebou pokazde souhlasila.
To se omlouvám, promiň.
@Modra1 tady je to takový vselijaky, vyúčtování nám strčí do schránky a jinak si každý jede za sebe. Ostatní nic moc řešit nechtějí, že to není jejich
@ada80 píše:
Já si neumím představit jak se opravuje polovina střechy a jak to bude vypadat, když půlka bude opravena a druhá ne. A taky jak budou řezat prkna pod střechou jen na polovině.
jaký prkna pod střechou ![]()