Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ada80 píše:
@ka2ka je to stará střecha s taskama
ale tak pokud to není prolezlý červotočem tak se nic řezat nemusí
@ka2ka snad ne, nevím zatím nic neřekli tak nevím co mají v plánu opravovat
@ada80 píše:
tak pokud to jsou tašky, tak prostě vymění jen ty špatné na jejich půlce. Dceři v paneláku taky pořád opravují střechu, vždy jen nad jejich bytem, kam zatéká
@ada80 píše:
@ka2ka snad ne, nevím zatím nic neřekli tak nevím co mají v plánu opravovat
hele dej si čokoládu a uklidni se trošku
Chlap dělá střechy, tak jestli FAKT PŮLKA střechy, tak dej echo a pošlu ho tam s lehátkem a popcornem. Se pobaví 🤣
@shadowbabe píše:
Chlap dělá střechy, tak jestli FAKT PŮLKA střechy, tak dej echo a pošlu ho tam s lehátkem a popcornem. Se pobaví 🤣
Pokud se vymenuji jen tasky, tak muzou klidne jen na desetine udelat vymenu, ne
@vokishka píše:
Pokud se vymenuji jen tasky, tak muzou klidne jen na desetine udelat vymenu, ne
To jo, ale zakladatelka už slyší hluk a maká na půlce střechy natvrdo ![]()
Zdravím, tak situace se má tak, že soused z druhé půlky domu nechce o opravě ani slyšet a soused, který chce tu opravu chce nechat sundat celou střechu. Tak jsem zvědavá jak se to vyřeší.
@ada80 píše:
Zdravím, tak situace se má tak, že soused z druhé půlky domu nechce o opravě ani slyšet a soused, který chce tu opravu chce nechat sundat celou střechu. Tak jsem zvědavá jak se to vyřeší.
To je tak, když se sejde ko-kot s pí-ostravou a normálním člověkem. Sousedovi teče, mně ne, ale budu remcat, páč jsem ku…
@ada80 píše:
A důvod, proč chce střechu opravovat, je jaký?
@mamina2017 píše:
A důvod, proč chce střechu opravovat, je jaký?
Zřejmě má zbytečných přes 200 litrů. Tak z rozmaru nechá udělat střechu. Nechcete raději kojit.
![]()
@mamina2017 protože je stará a myslím si, že mu tam zateka, ale nevím oficiálně nic neoznamil