Opravdová kamarádka v Jihlavě

veselabaculka
25.11.10 17:34

Opravdová kamarádka v Jihlavě

Ahojky, tak to zkouším touto cestou. Jsem na MD. Je mi 27 a mám skoro osmiměsíční holčičku. Bohužel nepocházím z Jihlavy, tak tu kamarádku žádnou nemám. Bohužel. Byla bych moc ráda, kdybych tu našla věkově stejně starou kamarádku na kus řeči a prochajdy. Tak uvidím. Petra

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4308
26.11.10 00:24

AHoj Petro!

Nejsem z Jihlavy, pracovala jsem tam a mám tam kamarádky, ale moc se nedostanu. Na společné procházky to nebude :wink: , ale zkus některé z mateřských center, kamarádka do jednoho z nich chodí a je moc spokojená (kdybys chtěla seženu Ti adresu) … jistě se tam seznámíš s maminkama podobně starých dětí a můžete razit společně na vycházky třeba do zoo.
Jihlava je blbá v tom, že se není kam s dětma vrtnout, jedna cukrárna s nic moc dětským koutkem … jinak žádná herna, nic.

Držím palce, ať nějakou kamarádku najdeš :hug:
I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.12.10 22:09

Ahoj, jmenuji se Klára a tuto diskuzi jsem našla úplně náhodou, protože taky hledám kamarádku na kočárkování, povídání,atd…Je mi 27 let a jsem maminkou 4,5letého kloučka a 10ti měsíční holčičky. Bydlíme v centru Jihlavy. Pokud ještě hledáš kamarádku, tak se ozvi. Budu se těšit :o).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
8.1.11 08:27

:mavam: ahoj jihlavačky,kam chodíte takhle v zimě?my chodily do Delňáku ale tam to zrušily a pak do Husovky a Matky boží ale tam je to docela malé,kord když máme kočárky-vše jsou cukrárny......je v Ji vůbec nějaké mateřské centrum??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
8.1.11 12:36

Ahoj, my už se z Ji přestěhovali, ale JI je opravdu blbá v tom, že tam pro maminy s prcky nic moc není..jak psaly hholky.. cukrárna v ul. Matky boží.. mateřská centra.. možná Macík– to je u Zoo a možná je něco i v Gravidu, tam jsme chodiola cvičit jako těhotná,ale možná je tam něco ´pro děti.. Gravid je zas na SLunci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.3.11 23:27

kamarád

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli ještě hledáš někoho na pokec a na procházky je mi 30 a mám dva kloučky
2 roky a 5 měsícu. Žila jsem dlouho v cizině a kámošky z dřívějška už mají děti velký. Malej Jája chce pořád někde jezdit tak pořád musím vymejšlet kam zajedem a bylo by fajn kdybychom občas zajely někam s dětma spolu třeba na bazén nebo do City. Byla bych ráda kdyby si se nám ozvala tak čauky pampuška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.3.11 14:51

ahoj to přece není problém, že jsme z Polný ,ale blbý je že máš ještě mimčo . Jájovi jsou už 2 roky a to by se asi nudil a taky má doma Daníka kteremu je 5 měsíců. Pravě proto jsem psala Klárce , že má skoro staré děti jako já , víš . Tak se měj čauky pampuška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.4.15 22:53

mlada mamca na prochazky

Hledam mamcu v mim veku 20-27let na prochazky s ditkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.18 23:45

Stará mamča na procházky ????

Mám dvouletého syna,ale nemáme kolem žádné stejně staré děti.Ráda bych našla nějakou kamarádku pro sebe a kamaráda,nebo kamarádku pro syna ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí