Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
prosím o podělení se s Tipem na opravdu dobrý antiperspirant, který hlavně nedělá „fleky“ na tm.oblečení, který příjemně voní a vydrží dlouho ![]()
Přijde mi, že v drogerii žádný takový sehnat nelze. Vyzkoušela jsem jich už mnoho,ale pořád to není to pravé.Příliš se nepotím, jde spíš o to, mít dobrý pocit po celý den ![]()
Hmm tak já mám pocit, že nefunguje žádnej. Já teda mám radši spreje, protože pak to nedělá ty fleky, ale že bych se cítila svěže celej den, jako v těch reklamách, to teda ne. Teď jsem si kouila nějakej novej od Garnieru a celkem jsem spokojená. Já jsem hlavně teď těhu, takže mám dost problém s vůněma ![]()
já jsem celkem spokojena s adidasem (modrý), ale s těmi fleky nevím.
já používám kuličku od nivea mají tam nějaký druh „pure“ a ten fakt fleky nedělá. A to se potím hodně. Má to takovou příjemnou jemnou vůni. NO a když chci jooo vonět tak pak použiju ještě trošku parfému třebas na krk. ![]()
Ahoj, pokud chceš mít jistotu, že se opravdu nespotíš a antiperspirant nezklame, je lepší si koupit kupříkladu pánský čirý gel - Old spice nebo Mennen - mám zkušenost, že jsou silnější a víc účinkují. Já sama Olds spice střídám s rexonou kuličkou.
Na antiperpirantech je nakreslené třeba černé triko nebo jiný symbol, který zaručuje to nešpinění oblečení - to má skoro již každá firma - Nivea, rexona, Dove..
dávám přednost kuličkám před spereji či tuhými sticky..přijde mi to lepší lehčí manipulace..
heky vodín Dove a Nivea..Přeji hezké čuchání v drogerii ![]()
ahoj,
já používám bio deodoranty LAVERA( vybrala jsem si svěží vůni s vanilkou) a na oblečení jsem žádné stopy neměla a to nosím vesměs jen černou barvu ![]()
( prodává se mj. i v DM)
I.
Já jsem teď spokojená s Lady Speed Stick. Dřív jsem měla Rexonu a ta byla na prd, toto mám pocit, že mi vydrží skoro celý den. Ale nemám to otestované ve vedrech a při aktivitě - zatím ![]()
Zkoušela jsem i drahého Old Spice, který si moc chválí a mu fakt vydrží i do druhého dne, ale tak dobrý nebyl. Asi to je i o složení potu každého člověka? ![]()
Mě kamarádka doporučuje toto
http://shop.nikal.cz/…stal-79.html
ještě jsem si to nekoupila.
Ale ona to má a tvrdí, že je to výborné.
Potím se opravdu hodně a nejlíp mi zabíraly kuličky s obsahem alkoholu, ty se ale teď asi už nevyrábí - všechno na co jsem narazila bylo ohne alkohol, ale docela mi funguje kulička od Nivey - natural fresh. Sice v opravdu velkých parnech nevydrží úplně celý den, ale tak těch 8-10 hodin jo. Spreje mi přijdou všechny na nic, tuhé deodoranty se u mě taky míjí účinkem.
Mám dobrou zkušenost s Niveou (kulička), Lady Speed Stick jsem vyzkoušela na základě jedné místní diskuze
a kupuju si stále dokola, je účinný, ovšem dělá fleky, oblíct si třeba černý svetřík, když už je člověk natřený…to je pekelná práce.
Vyzkoušela jsem i přírodní, používám hodně kosmetiku od Lavery, ale deodorant od nich prostě nevydrží, taky jsem zkoušela Urtekram, tipuju, že na podobném základě, jako používá kamarádka od Mavy, taky nic moc účinek. Myslím, že přírodní prostředky mají bohužel své hranice. ![]()
Ahoj, taky by se mi nějaký dobrý hodil, ale nesmí v tom být hliník, fuj. Od doby, co jsem si vychutnala zánět potní žlázy už na to dávám bacha.
Irias, prosím jaké má složení ta Lavera? Zatím používám Adidas Pure lighteness , tam hliník není, nebo takové ty lacinější Tesco, kupodivu maj to složení lepší, ale že by extra vydržely, to teda nee ![]()
Já mám skvělou zkušenost s kuličkou DOVE. Rozhodně žádné fleky a voní nádherně svěže (mám cucumber+green tea).
GINO- na skleničce složení není uvedeno. ale možná bude na krabičce, tu jsem vyhodila.
nicméně se jedná o přírodní kosmetiku ( a proto si ji kupuji), tak předpokládám, že je bez Al.
I.
Irias, na to bych nespoléhala…
Aluminium hydrochlorhydrat nebo zirkonium, či jak se všechno jmenuje, prostě sloučeniny hliníku jsou základ pro omezení pocení, jinak je to jen deodorant- jen přebije pach.
Nicméně ten hliník v podpaží je vysoce rizikový pro vznik rakoviny prsu
čtěte složení a raději se mu vyhněte ![]()
Mám solný krystal (Nikal i jeden dovezený z Anglie)- na nadměrné pocení ale nepomáhá
, dobrý je deodorant od Justu, našla jsem i pěkně vonící s bílým čajem Body basics…antiperspirant mám doma taky, ale používám jen v případech krajní nutnosti a nerada, to když potřebuju mezi lidi (doma není problém se párkrát za den opláchnout)
zdravím Ifčo
že já překonám lenost a půjdu se do obchodu mrknout na tu krabičku. jednu dobu jsem to dost studovala a ted kupuji ze setrvačnosti, že se jedná o bio kosmetiku ![]()