Opravdu dobrý antiperspirant?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9263
26.3.10 08:39

já taky používám kuličku NIVEA Pearl beauty a je fakt dobrá,krásně voní a vůbec se po ní nepotím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
26.3.10 08:40
nikulka píše:
já taky používám kuličku NIVEA Pearl beauty a je fakt dobrá,krásně voní a vůbec se po ní nepotím

Mám taky, ale dělá fleky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
26.3.10 14:06

tak jsem dnes v DM koukala na složéní kuličky deo (Lavera) a neobsahuje hliník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
29.3.10 12:23
Irias píše:
tak jsem dnes v DM koukala na složéní kuličky deo (Lavera) a neobsahuje hliník

tak to půjdu taky omrknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.3.10 12:27
Irias píše:
tak jsem dnes v DM koukala na složéní kuličky deo (Lavera) a neobsahuje hliník

Děkuji za info, taky to půjdu vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
10.4.10 16:21

Přidávám se ke kuličce NIVEA pure, fleky 100% nedělá, už ji používám několik let. Dříve jsem antiperspirantů vyzkoušela opravdu hodně, ale vždycky zaschly na oblečení v bílý flek. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
10.4.10 16:27

nejlepsi, co jsem kdy mela, je kulicka od Vichy (jde koupit v lekarne) se zelenym vrskem, je na 48h, takze cely den vydrzi a prijemne voni.. delaji tusim i v tuhem deo..pripadne i panskou verzi
ted mam biodermu a prijde mi stejne dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.7.10 15:18

deo-kozmetika.sk

Ahoj Katrinka, viem, ze nie som z Ciech, ale dobra rada nikdy nie je nanivoc :-)
Ja som nedavno natrafila u nas na stranku www.deo-kozmetika.sk, kde maju dezodoranty na prirodnej baze. Rovno som si aj objednala ten krystal DEO FEMME a som s nim nadmieru spokojna! Fakt odporucam!!! Pokupila som ho skoro celej rodine a tiez si nevedia vynachvalit. Je bez chemie, nezanechava stopi na obleceni, nelepi sa.. ved vsetko je tam… skusala som uz kadeco, aj nejake bio ale stale som citila na sebe pot… no to tomto dezodorante je to uplne ine, vobec nesmrdim. A navyse deo je bez parfemu, takze ho mozes kombinovat s hocijakou vonavkou :-)
Neviem ci som ti pomohla, ale uvidis. Popripade ked mas niekoho znameho u nas na sk, to sa celkom da.
Drzim palceky :-)))
(keby nefungoval, nepisala by som ti)
pekny dnik :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
2.7.10 15:29

já se přidávám k prvnímu příspěvku - garnier mineral (na jednom nebo na dvou druzích je přímo napsáno „žádné bílé skvrny“) sice mi moc extra nevoní, ale vydrží celý den a žádné stopy nedělá - moje nejnosenější trička jsou černá :-D

Příspěvek upraven 02.07.10 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
2.7.10 15:30

Já mám pocit že snad nefunugje žádnej:)Jako proti pachu ano ale jinak jsem se ještě nesetkala s žádným který by zabránil skvrnám tka nosím raději jen tílka ted v těhu je to ještě horší:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ketska
29.11.11 22:23

Mám s reenou stejnou zkušenost. Prostě na prd

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat