Volby 2010 anketa

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20656
24.3.10 11:26

Volby 2010 anketa

Ahoj všem,

nedávno proběhla na sousedním serveru docela plodná diskuse ohledně voleb 2010, ale zjistili jsme, že jsme asi málo reprezentativní vzorek populace, protože výsledky byly hodě jiné, než člověk zná z médií a tak jsem se na popud jedné z přispěvovatelek v diskusi pustila do své první ankety na serveru vyplnto.cz a tady je:

budu ráda, když se zapojí co nejvíc lidí, tak kdo máte pár minutek času, můžete vyplnit ;) Výsledky budou veřejné, takže stačí vyplnit na konci svůj email a přijde vám automatický mail po skončení dotazníku s odkazem na výsledky

Krásný den

Příspěvek upraven 24.08.20 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
24.3.10 11:53

Máš to vyplněné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.3.10 12:03

Zajímavý, jsem zvědavá jaké budou výsledky z emimina :-). Poslala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.3.10 12:03

Jsem zvědavá co maminky volí..Doufám, že alespon přibližně to co já, nebo jsme v háji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
24.3.10 12:09
suvik píše:
Zajímavý, jsem zvědavá jaké budou výsledky z emimina :-). Poslala jsem.

no nevím, jestli půjde vyfiltrovat hlasující, kteří přišli z emimina, ale zajímavý by to každopádně bylo :-)

na BC to vyhráli TOP09, pak ODS, VV, „jiná strana“ a ČSSD a 20% ještě nebylo rozhdnutých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.3.10 12:13

jdu taky vyplnit, jen bych chtěla říct k těm průzkumům co jsou v TV že to může dost obyčejných lidí ovlvinit. Prostě vidí ODS je v čudu, ČSSD podle průzkumu vede n aplné čáře tak to asi bude dobré jdu volit taky tak.

Nevím já teda mám jasno nicméně co jsem na mateřské tak politiku už téměř nesleduju, jsem tím znechucená a je to pořád to samé dokola. už by pánové mohli začít být trošku originální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.3.10 12:14
sandrik píše:
suvik píše:

no nevím, jestli půjde vyfiltrovat hlasující, kteří přišli z emimina, ale zajímavý by to každopádně bylo :-)

na BC to vyhráli TOP09, pak ODS, VV, „jiná strana“ a ČSSD a 20% ještě nebylo rozhdnutých

Tak to koukám, že jsem bych zapadla do BC v pohodě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.3.10 12:23

Hlavně už dál nezadlužovat státní kasu, to nám ale nezajistí žádná z velkých stran… A ty malé nemají potenciál, ani voličský ani finanční na zajištění chodu aparátu.

Nedávno jsem slyšel v šalině: „Paroubek na Hrad - ale do Atén…!“

Tak to mě fakt dostalo… :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.3.10 12:27
sandrik píše:
suvik píše:

No já to myslela spíš tak, že když dáváš odkaz tu, asi nejvíc hlasujících z emimina bude… :wink: Nebo ne?

Příspěvek upraven 24.03.10 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
24.3.10 12:27
Jura007 píše:
Hlavně už dál nezadlužovat státní kasu, to nám ale nezajistí žádná z velkých stran… A ty malé nemají potenciál, ani voličský ani finanční na zajištění chodu aparátu.

sice nezajistí, ale aspoň se můžeme pokusit ovlivnit to, do jaký míry si to dovolí, jak jsem už jednou (v jiné diskusi) psala - ono je hezké slibovat 15tis důchody, vyšší mateřskou, zrušení poplatků ve zdravotnictví, ale jaksi se už nezmíní, kde se na to má vzít :-? což si ovšem především důchodci jen povzdechnou že to JE nezajímá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
24.3.10 12:32
suvik píše:No já to myslela spíš tak, že když dáváš odkaz tu, asi nejvíc hlasujících z emimina bude… :wink: Nebo ne?

on je odkaz ale i na BC (kvůli tamní diskusi to vlastně celé vzniklo) a až budu večer doma, tak si to chci hodit i na Facebook a poslat to svým známým, protože jsem vážně zvědavá kolik a jakých odpovědí se sejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.3.10 12:33

Aha, no to neva, aspoň bude hodně odpovědí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.3.10 12:41

Sandrik: v tomhle jsem skeptik. Už mockrát jsem si myslel, že se v naší politice něco mění - a podle toho jsem hlasoval, ale vždycky to byla jenom bublina. ODS (tenkrát jsem byl ještě voják základní služby), ODA, Unie svobody, Cesta změny… Politka se nezmění, dokud se nezačne měnit myšlení občanů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14098
24.3.10 13:01

Na BC jsem taky hlasovala, že zatím nevím. Vím akorát, že to nebudou oranžováci a ruďásci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.10 13:06

podle mě jsou dvě myšlení občanů - nás a těch nahoře :mrgreen: I když jde někdo do politiky s dobrým úmyslem, tak peníze ho změní. Sebrat výhody poslancům, snížit platy alespoň na průměrný plat a hned by se ušetřilo, tam kde se má a ne brát peníze maminkám na mateřské apod. A taky by vše viděli jinak - z pohledu občanů Anketu jsem vyplnila a doufám, že na otázku, půjdete k volbám - budu moct někdy odpovědět jasné ANO, protože budu vědět, že to má smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová