Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyplněno. K volbám půjdu.
Lizbeth- tak ti nevím. Myslím, že i voliči ODS i voliči ČSSD si myslí, že pokud bude občan volit druhou stranu, tak že jsme v háji.
Máš to tam, k volbám půjdu a budu doufat. Jsem zvědavá jak to dopadne. Dík za snahu ![]()
Taky vyplněno, jinak si myslím, že když by víc lidí dalo hlasy těm menším stranám, tak by dostaly víc křesel a mohlo by to být lepší. Jinak muj favorit je kníže Karel
on na rozdíl od jiných má tu výhodu, že když do politiky šel, měl už dost a má stále a ne íky politice - jen škoda, že jich tam zatím není takových víc ![]()
Tak taky vyplněno, i když já evidentně nejsem průměrný volič…
Taky jsem vyplnila.
Po přečtení tohohle článku uvažuju, že budu volit právě menší stranu.
Přesně tak,Karel mě dostal svou inteligencí, nadhledem, lidskostí a schopností nenechat vytočit se od kohokoli primitivnějšího v debatě - ale dost, to není agitace.
Já nemám iluze - levice mě dokáže vyděsit a pravice na tom není o nic lépe..
Vadí mi ale lidé, kteří nenávidí kupříkladu Jirku P., ale k volbám nepůjdou neb jsou otrávení ze všecho - jako kupříkladu mí rodiče. Nemusí být spokojeni z žádnou stranou, tak alespon at jdou a dají to někomu z pravice..Moc bych si to přála..
Souhlasím s tím, že jací politici takový národ - hrozně se vždycky divíme kdo tam proboha sedí, no ale někdo je přece zvolil, né? Bohužel!
Vyplněno, ale zapomněla jsem si tam dát mail na poslání výsledků
. Tak se tu pak poptám… ![]()
katka-m píše:
Vyplněno, ale zapomněla jsem si tam dát mail na poslání výsledků. Tak se tu pak poptám…
neboj, dám sem potom odkaz na výsledky, takže stačí sledovat tuhle diskusi ![]()
Lizbeth píše:
Vadí mi ale lidé, kteří nenávidí kupříkladu Jirku P., ale k volbám nepůjdou neb jsou otrávení ze všecho - jako kupříkladu mí rodiče. Nemusí být spokojeni z žádnou stranou, tak alespon at jdou a dají to někomu z pravice..Moc bych si to přála..Souhlasím s tím, že jací politici takový národ - hrozně se vždycky divíme kdo tam proboha sedí, no ale někdo je přece zvolil, né? Bohužel!
Souhlasím. Moc nechápu lidi co jenom nadávaj na poměry a k volbám nechoděj…
Přece se někdo jen tak k moci nedostane, vždycky mu to někdo musí dovolit… ![]()
Rébi: v podstatě souhlas. Jenže tady převažují lidi, kteří maloměšťácky tvrdí: hleďme si svého, vysoká politika není naše věc.
No a díky takovému omezenému vidění se třeba v Německu dostal k moci Adolf Hitler.
Jura007 píše:
Rébi: v podstatě souhlas. Jenže tady převažují lidi, kteří maloměšťácky tvrdí: hleďme si svého, vysoká politika není naše věc.
No a díky takovému omezenému vidění se třeba v Německu dostal k moci Adolf Hitler.
Máš pravdu a souhlasím, jen mě vždycky zamrazí při takovým přirovnání, které je bphužel pravdivé ![]()
Taky jsem vyplnila a těším se na výsledky. Taky bych do BC zapadla.
A co mě nejvíc děsí, tak jsou lidé typu můj otec, kteří jsou v důchodu a myslí jen na sebe. Když mi řekl, že bude volit Ratha, tak jsem myslela, že se pomátl na rozumu. Sliby zvýšit důchody, zrušit poplatky ve zdravotnictví a podobné nesmysly asi nalákají víc lidí, čehož se děsím. Taky ho nezajímá, kde na to stát (my a naše děti) vezme. Řekne, ať si poslanci sníží platy a je vymalováno. Ježiš, ale co je TOHLE za řešení? Úplně se těchto voličů děsím. Oni těm oranžovým fakt naletí a budeme v háji. CÍTÍM OBROVSKOU BEZMOC
O tom, že by mohli vyhrát rudí, ani neuvažuju, jinak bych si to šla rovnou hodit ![]()