Volby 2010 anketa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
25.3.10 13:30

ahoj všichni

nějak mi unikal smysl političení posledních let, tak teď občas aspoň něco přečtu, ale výsledek bych řekla, že je stejný.

Ale mám na vás dotaz, nebo spíš mě zajímá Váš názor:

Podpis smlouvy proti ozbrojování jaderkou v Praze…

Kurnik jaká částka to zase bude za všechny ty bezpečnostní opatření??? Nechtělo se náhodou letos začít šetřit???? K čemu je nám 3 denní sláva a pak jen počítání 9ti místné útraty??? To si nemohli najít lepšího vola, co jim ten pokec nad cárem papíru, kterej stejně dodržovat nebou, zaplatí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
25.3.10 13:37

Jsem se nějak rozohnila :lol: :cert:

Ale nejsem nějaký lapač všeho politického dění, jen se za poslední měsíc nestačím divit, co se tu děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
25.3.10 21:13

take vyplneno…zapadla bych do bc taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
26.3.10 08:37

Stvesme, včera říkali, že financování té akce bude v režii USA, tak klíííd, ať si nepřivodíš infarkt :palec:
Ber to tak, že to pro nás (aspoň pro Prahu určitě) bude trošku i reklama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
26.3.10 10:14

nechci nic prozrazovat, ale mám možnost nahlédnout do průběžných výsledků a zatím to vypadá slibně - kéž by takhle dopadly voby i ve skutečnosti :dance:

počet odpovědí je 204 a tak mě napadlo, co kdybyste vy, co jste už hlasovali rozeslali odkaz i svým známým, ať je účast opravdu hojná :wink:

stvesme - to samé mě včera napadlo taky, když jsem zahlédla titulek na seznamu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
26.3.10 16:28

jojo uz sem klidna, maji jediny stesti :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stenli
27.3.10 23:37

kde na to vzít.

Jednoduše,majetkové přiznání,revize majetku,zveřejnění zakázek.Ten dluh který nadělali posranci ten mají v majetcích a zahr.účtech.A mejetek který neprokážou jek ho nabili zdanit.S.

• Citovat
  • Upravit
184
27.3.10 23:57

Tak dotazník též vyplněn. Přelítla jsem jen prvních pár příspěvků a koukám, že bych také názorově zapadla na BC.
K volbám určitě půjdu. Sice odjíždím v pátek na dovolenou, ale stihla jsem si ještě v práci přehodit směnu. A to jen kvůli volbám, abych stihla odvolit než odjedu. To já jen abych měla čisté svědomí, že jsem třeba trochu napomohla k lepší změně tohoto státu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.3.10 08:32

Rozi, tomu říkám zodpovědný volič!!! :potlesk: :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.10 10:44

Nechápu jak někdo může volit TOP09
http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…

omlouvám se za anonym

• Citovat
  • Upravit
101751
30.3.10 14:15

Já zas nechápu, že se někdo neumí pod svůj názor podepsat. A dále nechápu jak někdo může volit Paroubka a jeho sliby. Jo a já tedy TOP09 volit budu, protože není možné žít neustále na dluh, to by taky mohl stát zbankrotovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
30.3.10 14:19
Anonymní píše:
http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…omlouvám se za anonym

no treba proto, ze nemyslim na svuj vlastni zadek a na jednorazove bonusy od statu, ale na to, aby MOJE DETI A JEJICH DETI VYRUSTALY A ZILY V NEZADLUZENEM STATE… jen sobci se rozhoduji pri volbach podle idiotskych bezmyslenkovitych slibu typu zvolte nas, dame vam vice penez…mne by stacila rovna dan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.3.10 14:21

Mně se TOP09 taky nelíbí, protože v něm figurují samé známé existence, které měly už dlouho možnost v politice něco kloudného předvést a jaksi dosud nepředvedli :nevim: tak proč by se jim to mělo podařit právě po volbách. No, ale problém je, že fakt nevím, koho si vybrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
30.3.10 14:51
Anonymní píše:

A co je špatného na šetření? Nevidím důvod, proč bych za to, že jsem vyprdla dítě, měla být honorovaná tak vysokou částkou.
Když jsem žádala o porodné, připadala jsem si trošinku trapně.

Jinak TOP09 mi nepřijde špatná, dala bych jim šanci, jestli dokážou opravdu splnit své sliby, tak by to naší ekonomice rozhodně prospělo. Ale to by museli mít většinu…

Nechápu, jak někdo může věřit těm Paroubkovým kecům. Ten člověk má syndrom barona Prášila, zřejmě tomu i věří, ale jak může slibovat všude kolem rozhazovat peníze a přitom snížit zadluženost státu? Jeho slogany si odporují… O komunistech nemluvě, nechápu, jak je ještě někdo může volit a nejsou to zdaleka jen staří lidé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
31.3.10 09:13
čičinka píše:
Anonymní píše:

A co je špatného na šetření? Nevidím důvod, proč bych za to, že jsem vyprdla dítě, měla být honorovaná tak vysokou částkou.
Když jsem žádala o porodné, připadala jsem si trošinku trapně.

Jinak TOP09 mi nepřijde špatná, dala bych jim šanci, jestli dokážou opravdu splnit své sliby, tak by to naší ekonomice rozhodně prospělo. Ale to by museli mít většinu…

Nechápu, jak někdo může věřit těm Paroubkovým kecům. Ten člověk má syndrom barona Prášila, zřejmě tomu i věří, ale jak může slibovat všude kolem rozhazovat peníze a přitom snížit zadluženost státu? Jeho slogany si odporují… O komunistech nemluvě, nechápu, jak je ještě někdo může volit a nejsou to zdaleka jen staří lidé…

Souhlasím!

konečně někdo řekl nahlas to, co každý rozumný už dávno ví, jen se do toho nikomu nechce, právě proto, že většinu národa zajímá jen to, co je teď a ne co bude za pár let, až stát zkrachuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová