Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Moment, chceš mi říct, že tě nechal jen proto, že ses moc nemalovala a měla nemožné vlasy??? Jestli je to pravda, tak si naopak máš tleskat že tě nechal - nebo bys chtěla být s někým, komu záleží jen na tvem vzhledu?
nebo ty důvody byly úplně jiné a ty si jen něco domyslis
Jestli si myslis, ze ten kluk s tebou nezustal kvuli tomu, ze ses namalovala jenom obcas a mela takove a makove vlasy, tak bych vymenila na tvem miste psycholozku. A kdyby to cirou nahodou byla pravda, tak si muzes leda gratulovat, zes nezustala s nekym tak povrchnim. Ale vzhledem k tomu, ze si te takovou nasel a byl s tebou, tak velice pochybuju o tom, ze by absence rasenky a uces byly ten pravy duvod rozchodu. Uplne zbytecne marnis zivot a byvaleho si idealizujes a stavis na piedestal.
@izabe píše: Více
Já si tím nejsem jistá. Ale znám trochu tu holku, kvůli které se na mně úplně vykašlal. A je mi prostě hrozně podobná, jak fyzicky, tak povahově, máme podobné zájmy atd. Ale má opravdu mnohem hezčí vlasy než já, to je fakt. Napřed jsem tomu nepřikládala takový význam, říkala jsem si, že asi tam byla nějaká jiskra, která mezi námi nikdy nebyla. Jenže pak mi pár lidí nezávisle na sobě řeklo něco v tom smyslu, že se není čemu divit, že jsem pořád sama, když se skoro nemaluju, že málokterá holka si to může dovolit.
Jedna kamarádka mi teda řekla, že to není pravda, že kdyby mě opravdu miloval, tak by to neřešil, chtěl by mě i tak.
Ale prosím tě, všichni chlapi se neřídí podle toho zda máš nádherné/upravené vlasy nebo dokonalý make up. Já znam holku, která o sebe fakt dbá - vlasy, nehty, make-up, obočí, oblečení a je sama a taky má problem si někoho najít. Jasně, pro povrchní lidi je vzhled důležitý, ale ty k životu fakt nepotřebuješ.
@Afrikana píše: Více
Přesně tak. Problem byl zřejmě někde jinde….
Chtěl jen kamarádství s výhodou. Byli jsme na výšce v jiných městech ![]()
@tini píše: Více
Ty blaho, jak kdybych to psala ja. Odesla jsem z toho, protoze bych se jinak znicila. Ale je to uplne silene a nevim, kdy se uzdravim. V kontaktu nejsme, on asi vi, ze nemuze. Protoze mic byl na jeho strane a on ho nedokazal prekopnout zpet a ja rekla, ze uz to nezvladam. Je to necele tri mesice a ja se v tom silene placam.
Vim, ze me miloval, byla tam silena chemie, bylo to nadherne. Ale nedokazal udelat krok, kterym bychom jako jedinym mohli byt spolu (nebyl zenaty, o to neslo).
Jak je to u tebe dlouho?
Copak? Vztah jste nemeli, jen sex. Zamiloval se a najednou mu vztah sel. Nezlob se, ale urcite to nebyl ten pravy, nejlepsi, idealni. A rozhodne za to nemohli neupravene vlasy a nenaliceny oblicej. ![]()
Někdy ano, někdy ne. Všechno je to nakonec vaše rozhodnutí. A v tom je obrovská síla. Pokud se vy nastavíte na to, že přijde a ucítíte to uvnitř sebe jako pravdu, potom přijde. Pokud naopak budete uvnitř cítit jako pravdu to, že už nikdy nepřijde lepší, potom bude pravdou tahle varianta… Takže to nakonec závisí na vás.
Moje mamka měla toho jednoho osudového, nevyšlo jim to a nikdo jiný se mu už nukdy nevyrovnal… ani taťka…
Kratce. Ja jsem clovek, co veci nevzdava a snazi se vsude videt to dobre. Pro me je nejak tezke odlisit, co byla jen moje predstava o tom cloveku a jestli vubec nekdy byl takovy, jaky jsem ho videla na zacatku. Ja mela pocit, ze to uplne zaklaplo, ze je to to prave, vedela jsem, ze tohle nechci zkazit a delala jsem vse jak jsem nejlip mohla, snazila jsem se strasne moc. Ale to jak jsem dostavala citove zabrat bylo neunosny. Nechtela jsem se vzdat, tak jsem si asi vytvorila nejakou krustu. Ale ta zas zpusobila, ze jsem byla obrnena proti tomu co bolelo, ale i tomu, co se snazil delat hezke. To co jsem si strasne na zacatku prala jsem pak uz nedokazala prijmout bez pochybnosti. Kdyz to po sobe ctu, tak je to desnej vylev ![]()
Nepřijde. Tohle se ženským stává dost často, že si myslí, že na ně čeká někdo lepší a kvůli tomu ztratí chlapa, se kterým mohla mít krásnej život a rodinu. Mělas myslet dřív a ne hned všechno zahodit. Vsadím se, že tak za 10 let tu budeš zakládat další diskuzi s názvem „Kde jsou všichni dobrý chlapi?“
@tini píše: Více
No, tak to jsme na tom byly hodne podobne. Zejmena s tim, ze si ted vubec nejsem jista, co byla moje predstava o nem a kdo nyl vlastne on. Take jsem citila, ze jsem nasla svuj protejsek, vsechno bylo super, ale on bydlel dost daleko ode me mimo republiku a bylo to proste komplikovane. Taky jsem to nechtela vzdat, cekala jsem na nej a jeho rozhodnuti rok a pul, ale pak uz to neslo. Zabilo by me to. Ted se v tom ale placam asi jeste vic a je mi na prd.