Chlap s handicapem

19
19.10.24 06:25

Chlap s handicapem

Ahoj
Je mi 25 let a mám fyzický handicap levé ruky, mám jen dva prsty.
Chtěl bych si najít nějaký vztah, ale vůbec nevím jak na to. Vždy když se bavím s holkou, tak vůbec nevím jak to posunout dál, protože nějak vnitřně tuším, že jsem automaticky horší partie než zdravý kluk a vůbec nevím co bych mohl nabídnout. Plavu, chodím do debatního klubu, hledám kešky, ale to dělají i ostatní

Chtěl bych se zeptat, co by Vás donutilo se o takového kluka zajímat víc a dát mu přednost před zdravým.
Díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41973
19.10.24 06:31
@david33801 píše: Více

„Nedonutilo“ by mě nic. Prostě by mi musel sednout. A chovat se jako normální chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
19.10.24 06:46

A tu ruku mas jinak normalni? “Jenom” nemas tri prsty? A je to nejak extra funkcne poznat, jsi treba v necem limitovany? Chapu, ze klavirni virtuos asi nebudes, ale myslim spis bezny zivot. A mas to odjakziva, nebo je to nasledek urazu? Takhle na prvni dobrou mi to jako odrazujici faktor totiz uplne neprijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3759
19.10.24 06:47

Co to je debatni krouzek? Ja myslel, ze to skoncilo nekdy s Palackym. Dva prsty jsou v poho, u trech uz nektere krici, ze je to boli

Vazne? Jestli s tim zvladnes prebalovat, tak je to ok. A jde o to, jestli mas alespon nejakou vyplatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.24 06:51

Problém je v tom, že „nějak vnitřně tuším, že jsem automaticky horší partie než zdravý kluk“. Nejsi. Můj manžel má po úraze pár prstů kratších, zamilovala jsem se do něj jak do nikoho předtím, nějaký prsty mi byly a jsou fuk. Jemu taky, žije normálně, nijak se netrápí tím, co si asi lidi myslí, když ho vidí - a víš co? Spousta si těch prstů na první dobrou ani nevšimne. :D

• Citovat
  • Upravit
3759
19.10.24 06:55
@Anonymní píše: Více

Presne, bez penisu by to bylo horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.10.24 06:59

@Afrikana Je to vrozená vada.
Ještě jsem zapomněl dopsat, že ty dva prsty jsou menší než normální prsty. Na první pohled je to poznat, protože mi z rukávu nic není vidět, tak to vypadá jako bych jí ani neměl.
Běžný život mi to nějak zvlášť nekomplikuje, řídím auto, dokážu věci uchopovat, ale třeba si nezavážu tkaničky nebo mi delší dobu trvá papíry strčit do folie, zapnout knoflíky u košile… Jde to, ale trvá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.10.24 07:03
@Anonymní píše: Více

Asi máte pravdu. Ono je to hodně o psychice a sebevědomí no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
19.10.24 07:04

U me by zalezelo, jestli je to geneticke. To bych se bala, ze to zdedi deti. Pokud po urazu, tak by to na moje sympatie melo nulovy vliv. Pokud by mi chlap sednul povahove a byl pro me pritazlivy, tak bych prsty na ruce vubec neresila. Ani to prebalovani bych po nem nechtela. Pokud je to po urazu, tak nevidim zadny duvod, proc bys mel kvuli tomu byt horsi partie nez zdravi chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
19.10.24 07:06

A ta vada je geneticka, nebo teratogenni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
19.10.24 07:06

Mas to v hlave. Za sebe ti reknu, ze pokud bys me jako chlap nejak zaujal, tak rozhodne na kratsi prsty nekoukam. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.10.24 07:07

@Sadman Není to nic výjimečného, někdo chodí na tenis, někdo na debaty

https://www.dkuk.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
19.10.24 07:10

A jinak souhlasim, ze to mas v hlave. Bohuzel si ten handicap moc beres, mas kvuli tomu nizke sebevedomi. A prave nizke sebevedomi pusobi velmi nepritazlive. Ne ten handicap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.10.24 07:12

@Janča6 Je to teratogenní vada, moje matka byla během těhotenství nemocná. Na genetice jsem i byl, takže dědičné to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
19.10.24 07:16

No parada. Tak zapracuj na sebevedomi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...