Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janča6 píše: Více
Ano, tak to přesně funguje, jinak jsi krásná ![]()
@padesátník píše: Více
Jasne. Ten spravny si me nasel v tom spatnem veku a naucil me sebevedomi ![]()
@inzenyrka85 píše: Více
Má čas chodit debatovat, myslím, že moc prachů mít nebude. Na najmutí čeledína.
@Sadman Tak prachy nejsou problém, samozřejmě provozní věci mám ošéfované už teď
@Sadman píše: Více
Tento myšlenkový pochod mě docela zaujal, mohl bych poprosit o bližší vysvětlení?
Potrebuješ si hlavne zvýšiť sebavedomie, ak na toto myslíš pri zoznamovaní so ženou tak pravdepodobne budeš pôsobiť aj utiahnutým dojmom a to odradí ženu a nie ten malý handicap.
@padesátník píše: Více
Mas pravdu. Ale myslim vek, kdy jsem na tom byla psychicky spatne.
Podle mého to moc hrotíš. Pokud by ten kluk byl jinak v pohodě a rozuměla jsem si s ním, tak by mi bylo úplně ukradené, kolik prstů na jedné ruce má.
Jediné, co by pro. mě byla stopka, kdyby to bylo dědičné.
@david33801 píše: Více
Pokud na prvním rande jako první Hlasis handikep, je to pro Tebe No.1, nepůsobí to dobře.
Začni tu svoji ruku mít rád ty sám, nesoustred se na to, jestli ji někdo vidí nebo ne, prostě žij, funguj a ruku ber tak mimoděk, až si ji holka všimne, nějak vtipné to okomentuj (mne by to třeba jako holce odlehčilo situaci- něco ve smyslu - joo, moje válečné zranění, a pokračuj v tom, o čem jste se bavili).
Buď nad věcí, nejvic antisexy jsou ufňukanci…
Podobný handicap měl jeden můj spolužák na střední. ACH JO
diky za připomenutí, moje tajná láska, jenže toho milovalo holek..po letech jsem ho jednou potkala, ACH JO:) Je to v hlavě..
Je to v hlavě, mám v okolí 3 chlapy nad 30 let, kteří nemají prsty, všichni vlivem úrazů, jeden v dětství a dva v dospělosti a žádný z nich nemá problém s ženami. Jinak jsou to obyčejní, fungující, chlapi.
Myslím, že je daleko horší mít nějaké fyzické nebo psychiatrické onemocnění, kde je nutná trvalá léčba a prognóza bohužel není pro takového člověka nijak příznivá…
Ty jsi přece jen zdravý a mladý muž, který má všechno to hezké ještě před sebou. ![]()