Opravdu těsnící špunty do uší

573
18.4.23 23:17

Opravdu těsnící špunty do uší

Ahoj, nevíte nekdo o opravdu super tesnicich spuntech do usi, co zaruci, ze opravdu nic neslysite? Mam ty penove klasicke, ale kdyz je neco vic nahlas, tak to slysim a nepomuze to vubec. Napriklad chrapani me tchyne, ktera chrape jak tlusty chlap🤦‍♀️.Ona je teda tlusta zena.Ale myslela jsem, ze zeny takhle nechrapou.Sice spi ve vedlejsi mistnosti (je u nas na 4 noci),ale chrape tak, ze mam pocit, ze je to vedle me. Spunty absolutne nezabiraji a vubec se nevyspim. Nemam kam jinam jit spat.Spi v obyvaku a na zemi v kuchyni se mi moc spat nechce😅.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
19.4.23 03:27

Ahoj, vyzkoušela jsem jich několik a nejlepší jsou od Moldex takový barevně strakatý, mají je v lékárně, ale také úplně hluku nezabrání, ale z těch obyč jsou nejlepší, jinak pak objednat nějaké z netu přímo na spaní, ale s těmi zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.4.23 08:18

Zajdi do prodejny se zbraněmi, tam mívají opravdu kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
573
19.4.23 08:46

@Anet1999 Asi vim jake to jsou, dekuju, koupim :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.4.23 08:46

@Janli Dekuju za tip, taky se tam zkusim optat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
19.4.23 13:32

Ahoj, ja mam problem, ze mam siroky zvukovod u praveho ucha a skoro zadny spunt mi v nem netesni.. ale vyhovuji mi docela cervene od Silans, ty jsou fajn, tak zkus ty. Chrapani muze v nich sice slysim, ale jako by z dalky a da se to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.4.23 13:35

@Kacatko1986 Dekuju kouknu na to.Muj muz nastesti trochu chrape jen kdyz pije vic alkoholu a to je nastesti malo. Jinak ne.Ale ta jeho mama to je zlo. Z vedlejsi mistnosti ja mam pocit i se spuntama, ze lezi vedle me.Je to taky trosku samozrejme mene slyset, nez bez nich.Ale ja kdyz i z dalky slysim, tak nespim.🤦‍♀️No budu muset vydrzet jeste dve noci a pak budu mit klid😅.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
19.4.23 14:01
@Janli píše:
Zajdi do prodejny se zbraněmi, tam mívají opravdu kvalitní.

Ježiš… já jsem přečetla první půlku odpovědi a lekla se, že jí chceš poradit něco úplně jiného… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.4.23 14:03
@Moringa píše:
Ježiš… já jsem přečetla první půlku odpovědi a lekla se, že jí chceš poradit něco úplně jiného… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Né, to bych napsala - zajdi do lesa, nasbírej zelený a bílý houby……. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast