Bulka za uchem a bolest hlavy

Anonymní
18.4.23 21:52

Bulka za uchem a bolest hlavy

Ahoj, cca před měsícem se mi udělala za uchem na jedné straně bulka velikosti hrášku, je to jako by na ty kosti za uchem. První dny bylo okolí i bulka dost zarudlá. Neboli, je nepohyblivá a tvrdá. Stále čekám jestli tedy zmizí nebo ne.. Ale dnes jsem začala pozorovat bolesti hlavy na té stejne straně nahore na spánkové kosti. Je to jen taková minutová bolest, několikrát za den. Většinou kdyz se třeba predklonim a chci se zvednout tak mě tam jako by píchne. Samozřejmě jsem totálně vyděšená zda se nemůže jednat o nádor. Mate prosím někdo zkušenost??? :nevim: :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.4.23 21:56
@Anonymní píše:
Ahoj, cca před měsícem se mi udělala za uchem na jedné straně bulka velikosti hrášku, je to jako by na ty kosti za uchem. První dny bylo okolí i bulka dost zarudlá. Neboli, je nepohyblivá a tvrdá. Stále čekám jestli tedy zmizí nebo ne.. Ale dnes jsem začala pozorovat bolesti hlavy na té stejne straně nahore na spánkové kosti. Je to jen taková minutová bolest, několikrát za den. Většinou kdyz se třeba predklonim a chci se zvednout tak mě tam jako by píchne. Samozřejmě jsem totálně vyděšená zda se nemůže jednat o nádor. Mate prosím někdo zkušenost??? :nevim: :,(

Tak jestli se bojis, ze je to neco vazneho tak zajdi k lekari🤷‍♀️muze to byt uzlinka jenom…ale jistotu ti da az lekar…

• Citovat
  • Upravit
24671
19.4.23 17:36

Nejspíš uzlina a tu hlavu máte od nervů. Ale jděte k lékaři, co jiného chcete poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí