Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, já mám pocit, že deštníky opravují, jak je obchod Adam a Eva (naproti Beskydu), pak směrem dolů tím chodníkem (který je souběžný s tou hlavní cestou)je nějaký obchod s různými věcmi a pak je čistírna (mají za výlohou oblečení). Ale nejsem si jista. Ale mám takový pocit, že kdysi jsme tam deštníky dali na opravu. Zkusit to můžeš.
Bohužel je už všechno ve Zlíně zrušené, kdysi před pár lety bývala opravna deštníků v té čistírně na ulici Dlouhá jak vám napsali a taky na Jižních svazích v čistírně, ale už ne. Taky jsem hledala, moc lidí ze Zlína se ptala, ale nikdo neví nic a myslí, že tam teď momentálně nic není - katastrofa, takové velké město - ostuda!!! Nashledanou.
Dobrý den, informuji, že opravdu u nás se již deštníky neopravuji a to déle než 5 let. Jako prodavačka obchodu pradlonatelo.cz na ul. Dlouáhá 94 se to již u nás nedělá - specializujeme se na spodní prádlo, pyžama, noční košile..stále u nás je čistírna a deštníky prodáváme, ale již NEOPRAVUJEME. Ve Zlíně se to možná už nedělá nemám s tím zkušenosti, ale je pravda, že dost lidí si nás pamatuje a přeposílají možná i známe k nám..tak uvádím, že u nás již NE.
Pěkný den pradlonatelo.cz
Prosím poradíte mi někdo, kde se dá ve Zlíně opravit deštník? Pamatuju si, že dřív se dalo deštníky opravovat na Prioru…ale teď jsem v koncích. Díky!!!