Opravna deštníků Zlín

verulicek
7.1.12 16:32

Opravna deštníků Zlín

Prosím poradíte mi někdo, kde se dá ve Zlíně opravit deštník? Pamatuju si, že dřív se dalo deštníky opravovat na Prioru…ale teď jsem v koncích. Díky!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucinenecka212
7.1.12 20:14

Ahojky, já mám pocit, že deštníky opravují, jak je obchod Adam a Eva (naproti Beskydu), pak směrem dolů tím chodníkem (který je souběžný s tou hlavní cestou)je nějaký obchod s různými věcmi a pak je čistírna (mají za výlohou oblečení). Ale nejsem si jista. Ale mám takový pocit, že kdysi jsme tam deštníky dali na opravu. Zkusit to můžeš.

• Citovat
  • Upravit
Alena Smýkalová
24.2.13 09:03

opravna deštníků Zlín

Bohužel je už všechno ve Zlíně zrušené, kdysi před pár lety bývala opravna deštníků v té čistírně na ulici Dlouhá jak vám napsali a taky na Jižních svazích v čistírně, ale už ne. Taky jsem hledala, moc lidí ze Zlína se ptala, ale nikdo neví nic a myslí, že tam teď momentálně nic není - katastrofa, takové velké město - ostuda!!! Nashledanou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.17 15:29

Neopravujeme deštníky

Dobrý den, informuji, že opravdu u nás se již deštníky neopravuji a to déle než 5 let. Jako prodavačka obchodu pradlonatelo.cz na ul. Dlouáhá 94 se to již u nás nedělá - specializujeme se na spodní prádlo, pyžama, noční košile..stále u nás je čistírna a deštníky prodáváme, ale již NEOPRAVUJEME. Ve Zlíně se to možná už nedělá nemám s tím zkušenosti, ale je pravda, že dost lidí si nás pamatuje a přeposílají možná i známe k nám..tak uvádím, že u nás již NE.
Pěkný den pradlonatelo.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová