Opruzení genitálií - holčička

861
2.11.11 23:08

opruzení genitálií - holčička

Ahoj holky, naše prďola má už asi 5 dní jakoby pruzenou prcku. Nevím přesně jestli je to opruzenina, ale má ji celou hodně červenou jenom v plenkové oblasti. Koupili jsme teda nové plíny, tak to bude asi tím. Samozřejmě je už nedávám, ale ani se to nelepší, ani nehorší. Máte někdo nějakou radu, čím to mazat, nebo mám radši zajít k Dr.??? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1032
2.11.11 23:14

Hodně slaboučkou vrstvu Sudocremu,ten nám pomohl vždycky.Po umytí důkladně do sucha utřít a nechávat přes den co nejvíc bez plenky,ať větrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101766
2.11.11 23:15

calcium panthothenicum, nepoužívat vlhčené ubrousky, po každém přebalení umýt pod vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
2.11.11 23:19

Já osobně teda bych raději zašla k DR pokud to má hodně. Přece jen budeš chtít být jednou babička :wink:. Třeba zadeček nám už mokval a mazala jsem imazolem + černý čaj,na prcku bych moc ne expedimentovala, může se jí tam dostat nějaké infekce. To musíš vědět sama jak moc je to vážné. Určitě bych koupila intimní gel od 0 - 12 let a zašla k DR. Intimní gel používám u dcery od 6m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
2.11.11 23:21

No právě, se zadečkem jsem si vždycky nějak poradila, ale takhle ji tam taky nechci patlat kde co :-( Naštěstí to má fakt jen zvenku a na tříslech, tak to snad bude od těch plen… Ach joooo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
2.11.11 23:28

Jestli to má jen zvenku tak to hodně namaž rybilkou nebo co používáš delší dobu a máš ověřené,že malé nedělá problémy a nech jí co nejvíc rozbalenou. Pokud to do dvou dnů nezmizí nebo značně nezmizí tak bych v pátek zašla k DR. Nějaké zaručené masti :wink: od jiných mamin bych nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
2.11.11 23:30

Blanko: intimni gel? to slysim poprve, to bych i koupila, kde ho maji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
2.11.11 23:35
Monjie píše:
Blanko: intimni gel? to slysim poprve, to bych i koupila, kde ho maji?

jj to by mě taky zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
3.11.11 00:02

Já jsem na radu doktorky mazala pinďuli naší slečny Imazolem, smí se dávat i na sliznici. A omývat černým čajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
3.11.11 00:08

Nám vždycky pomohla tenká vrstva Bepantenu u obou dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
3.11.11 03:44

Mě dr. doporučila konopnou mast na opruzeniny. Pomohlo mi to. Jo a ještě nepoužívat vlhčené ubrousky (ale to tady již někdo psal).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
3.11.11 06:11

Doporučuju lanolin, utvoří na pokožce film a pak se tam nedostane vlhkost z plenky a pak se to dobře hojí. Nám tohle pomohlo zatím vždycky, do rána prcka v pořádku :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
3.11.11 06:16

Opravdu vždy nám zabral Imazol krémpasta - již někdo zmiňoval. Je bez předpisu, kolem 70,– a do dvou dnů obrovské zlepšení. Jen se musí aplikovat dle návodu. Mám ho pořád doma, když malé trochu zčervená prcka (protože ve školce se utírá/neutírá :roll: ) večer namažu a je klid.

Holky, intimní gel zřejmě koupíte i v běžné drogerii, jinak zaručeně Oriflame, Avon. Je to prostě neparfémovaný mycí gel s vyváženým pH. A je to fakt dobrá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
3.11.11 06:51
Alichi píše:
Opravdu vždy nám zabral Imazol krémpasta - již někdo zmiňoval. Je bez předpisu, kolem 70,– a do dvou dnů obrovské zlepšení. Jen se musí aplikovat dle návodu. Mám ho pořád doma, když malé trochu zčervená prcka (protože ve školce se utírá/neutírá :roll: ) večer namažu a je klid.Holky, intimní gel zřejmě koupíte i v běžné drogerii, jinak zaručeně Oriflame, Avon. Je to prostě neparfémovaný mycí gel s vyváženým pH. A je to fakt dobrá věc.

No ale Oriflame a Avon dělá normálně pro dospělý ne? HOlky psali 0-12 měsíců :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
3.11.11 07:10

Primo detsky intimni gel maji v lekarne,v drogerii jsem ho jeste nevidela..nevim ted znacku,ale je to spise mene znama,zadny Lactacid,Chilly..cena kolem stovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí