Opruzeniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1289
9.4.14 21:28

Nektere deticky nesnesou hermankovy caj, proto se da pouzit i silny cerny caj na otirani pupinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101822
5.5.17 23:42

@Majka636 Že ti stejně nikdo neporadí, každý preferuje něco jiného (resp. každý ti poradí to své, ale o bude vyhovovat tobě a dítku stejně zjistíš, až to nastane)… já třeba látkovky a mytí vodou, to jsem nepotřebovala žádnou kosmetiku, max olivový olej z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
5.5.17 23:46

@Majka636 doporučuji bepanten, ten je skvělej. Potom jsme ještě mazali sudokremem, ale malej po něm začal mít asi po půl roce opruzeniny. Teď ho dávám když se mu opruzeniny udělají. Má plenkovou dermatitidu, takže jsme zkoušeli snad vše. Jestli máš nějaký nápad, tak se zeptej a řeknu ti jestli u nás dobré nebo ne :) jinak spoustu maminek si nemůže vynachválit obyčejný aviril. I my ho měli a taky chvíli fungoval skvěle. :) potom byl fajn od hippu. Ale na prevenci opruzenin mi přijde nejlepší ten bepanten. On totiž snad jako jediný co jsme měli nevysušuje.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
5.5.17 23:55

Treba ani opruzeniny mit nebudete :) malej je mel jedinkrat kdyz se v lete zaparil v plene, takze bych se zamerila hlavne na prevenci, aby se nezaparoval, nemel plinku moc dlouho pocuranou, hodne vetrat a mazat preventivne treba tim bepantenem, ten si vsichni hodne chvali. Malimu se udelali jednou i pres tu prevenci, dr mu to zakapla novikovem a pak sme mazali sudokremem a za chvilku byl v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.5.17 00:05

@Majka636 Já jsem z kategorie líných matek a nemažu preventivně, jenom pokud, když se něco vyvrbí. Takže preventivně ničím a až se stane, tak Sudocreme nebo Imazol ;)
Našim dětem to maximálně vyhovuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
6.5.17 00:06

@Majka636 tak ja ti dam dalsi rady, at mas z ceho vybirat :lol:
nepouzivej vlhcene ubrousky, zadecek omyvej pod tekouci vodou. tim znacne omezis opruzeniny. preventivne nebo na mirne formy se u nas osvedcila nivea SOS a bepanthen, pri horsich opruzeninach imazol z lekarny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.5.17 00:14
@peta81 píše:
@Majka636 tak ja ti dam dalsi rady, at mas z ceho vybirat :lol:
nepouzivej vlhcene ubrousky, zadecek omyvej pod tekouci vodou. tim znacne omezis opruzeniny. preventivne nebo na mirne formy se u nas osvedcila nivea SOS a bepanthen, pri horsich opruzeninach imazol z lekarny ;)

S těmi ubrousky naprosto souhlasím. Ať jsou sebevíc sensitive, stejně miminku ten zadeček dřou.. my je používáme na zadeček jen když se malý pokadí v noci, to ho tedy do sprchy nedávám :) ale to se nám stalo za poslední půlrok asi 3×. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
6.5.17 00:35

Mam syna 3 mesice a dosud zadna opruzenina. Pri kazdem prebaleni omyju perlanem namocenym v teple/vlazne vode a preventivne namazu bepanthenem. Ted mi dosel a mazu kremem z lidlu zn. Cien na plenkovou oblast a zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
6.5.17 07:33

Zadne vlhcene ubrousky.

Infadolan pokud uz je zacervenale. Preventovne cokoliv mastneho - co udela film na kuzi a kdyz se pos..re tak to tolik nedrazdi. Ja mam rada treba cistou vazelinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.5.17 08:03

Na běžné mazání Sudocream, ale ne na každé přebalení. Zapařilo se mi dítě až v létě někdy v půli roku. Pomohl Imazol krém pasta. Teď jsme ho použili i na neštovice.
Vlhčené ubrousky používám jen při utírání bobků, sprcha a následné vysušení plenou je lepší. Hodně větrat a přebalovat. Hlavně v teplých dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí