Opruzeniny pod krkem

875
29.6.12 09:21

opruzeniny pod krkem

Ahoj maminy, mám na Vás dotaz. udělaly se malé (6m) opruzeniny pod krkem, máme několik bradiček, ač se to snažím sušit, mazala jsem to sudocreamem, bepanthenem, nyní máme od doktora imacort - dermální krém…ale že by to pomáhalo. už nevím jak na ně. děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6077
29.6.12 09:28

Zkus to promáznout lehčí vrstvičkou Pytiolem. U nás zabíral na opruzeniny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
29.6.12 09:32
@veny1 píše:
Zkus to promáznout lehčí vrstvičkou Pytiolem. U nás zabíral na opruzeniny. :palec:

seženu v lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
29.6.12 09:32

Náš malej to má taky, občas jak se spotí tak uplně červený krček, ale nám fakt stačí umýt vodou, pořádně vysušit a namažu sudokrémem a druhý den dobrý. tak nevím jak poradit, holt často umývat a sušit a mazat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
29.6.12 09:35

@sibi nám se to stalo asi dvakrát - ale sudocrem do druhého dne zabral - vždycky při pasení koníků to ještě přisuším a po zahojení záhybky promazávám mandlovým olejem a v koupelovém oleji i koupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
29.6.12 09:40

No malá celou dobu v pohodě, až ted jak byly ty pařáky tak s tím bojujem už 14dní :zed:…umývám, suším mazala jsem ale nějak s tím bojujem…měla to víc, ale ted se to prostě drží a nechce nás to opustit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
29.6.12 09:47

Za sebe taky doporučuju mastičku pytiol, běžně ke koupi v lékárně cca 45 Kč :)
nám zabral parádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
29.6.12 09:49
@sibi píše:
seženu v lékárně?

Jo jo bez receptu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
29.6.12 09:55

Ahoj, nejlíp se nám osvědčil imazol krém-pasta. je to podobný jako imacort ale neobsahuje kortikoidy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
29.6.12 09:58

Co zasypat aviril pudrem? nám pomáhá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
29.6.12 10:01
@spiky01 píše:
Ahoj, nejlíp se nám osvědčil imazol krém-pasta. je to podobný jako imacort ale neobsahuje kortikoidy

to obsahuje kortikoidy… tak to už s tím nemažu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
29.6.12 10:12

Nám pomohl po všech možných mastí až pimafucort, ale je jen na předpis, měli jsme už úplně puchýřky pod krkem, byla jsem už nešťastná a tahle mast byl zázrak, do 2 dnů to bylo pryč. Ale to je kombinace antimikotik, antibiotik a kortikoidů, určitě to ještě není váš případ. Malá je silný atopik.
U vás bych zkoušela spíše ten bepanthem několikrát denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.6.12 10:15

Ahojte, vpletu se do diskuze, ráda čtu, že pityol zabral, neboť nám ho včera paní doktorka doporučila. Naše beruška je zřejmě i atopik a na vymizení jí nezabírá prostě nic-zatím. Pod krčkem se jí udělaly potničky a pár z nich zahnisalo. Sudocrem taky nepomáhá. Jinak ji mažu vepřovým sádlem. Ještě mám tip na dubovou mast od dědka kořenáře a ještě něco k tomu, zatím jsem to neobjednala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
29.6.12 10:19

@woodcock Právě na to by mohl být ten pumifucort, ale je na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.6.12 10:23
@ivodička píše:
@woodcock Právě na to by mohl být ten pumifucort, ale je na předpis.

díky za tip, zkusím ten pityol a pak ten, který píšeš (kortikoidy až v krajním případě). Z vlastní zkušenosti vím, že všechny tyto kožní záležitosti prostě jednoho dne odezní tak nějak samy. Mazáním si jen pomáháme tu dobu přečkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí