Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím dámy,
už se Vám stalo, že jste měli tam dole opruzeniny? Pokud ano, co vám na to pomohlo a jak vůbec poznám že je to opruzenina? Z čeho to může být?
Normální krémy na opruzeniny pro děti, spíš to ale bude nějaká forma plísňové infekce, na to je dobrý Imazol, řekla bych hoď foto, kouknem na to, ale to by asi nešlo, co? ![]()
Já to mám také po porodu malého furt se mi to drží na stehnech a zadku, strašně to palí a nechce to zmizet…Svědí to šíleně..Imazol nic..Asi zajdu k Dr..
Stalo, dám si tam dětský zásyp, bepanthem,…to samé co na dítě.
Terrinka4444: Ty jo to asi fakt ne:DDD
No právě, svědí to šíleně, zarudlý.. mám to jako že na stydkých pyscích (:D) a na gyndu se dostanu až za dýl… takže říkáte dětsk. zásyp a bepanthem jo?:)
Já jsem to párkrát v létě měla
a jak už tady píšou ostatní, tak dětskej krém nebo zásyp
Dobrá:) připadám si docela trapně.. jak kdybych nedodržovala higienu nebo co…
přitom myslím, že jsem v tomhle ohledu až přehnaná ![]()
Já bych za sebe na ten zadek a stehna doporučila obyčejný Pityol, ten mi doporučila kožní doktorka i pro prcka když mu vůbec nic jiného nepomáhala, no a na ty pysky bych to ale radši nedávala, to vypadá spíš na kvasinky a tam bych použila Jenamazol. Oboje je volně prodejné.
@CocoCharlotte píše:
Terrinka4444: Ty jo to asi fakt ne:DDD
No právě, svědí to šíleně, zarudlý.. mám to jako že na stydkých pyscích (:D) a na gyndu se dostanu až za dýl… takže říkáte dětsk. zásyp a bepanthem jo?:)
jestli to svedi tak to sou spis kvasinky..na to ti zasyp ani bepanthen nepomuze…prvni pomoc je nekoupat se (teplavoda kvasinkam dela dobre a paradne se mnozi)…jen otirat vodou s trochou octa…a sup do lekarny pro neco antimykotickyho (gynopevaryl, jenamazol, clotrimazol..atd atd..) poradi ti tam.
Ahoj mi se to přímo nestalo ale příteli jo
nevím co dělal, ale prdel mě totálně rudou
namazala jsem silnou vrstvou Sudocremu před spaním a ráno už to bylo celkem v klídku ![]()
Ahaaa… já myslela že kvasinky jsou spíš jakože vevnitř… a ne venku.. tak to jo, zítra mažu do lékárny:)
A nemůže to ublížit nějak mému příteli? včera sme měli pohlavní styk tak jestli sem mu tim nějak neublížila..
@CocoCharlotte píše:
A nemůže to ublížit nějak mému příteli? včera sme měli pohlavní styk tak jestli sem mu tim nějak neublížila..
maximálně mu sleze kůže ![]()
![]()
tak sem se teď objednala na gyndu, ve čtvrtek… holky vidím to na mykózu… četla sem ted na netu všechny příznaky a sedí to.. achjo ![]()
Přítele namaž taky, jinak si to budete pořád předávat, on sice nemusí mít žádné příznaky, ale jakmile by jsi se jich zbavila, tak by jsi je při prvním styku chytila zpátky.