Optické brýle - půjde změnit objednávka?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jestli odeslal skla do výroby, tak to “zachránit” fakt nejde. Pokud jsi podepsala objednávku, obdržíš, cos chtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak rychli zas nejsou. Jeste to rano pujde zmenit, neboj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Proc zakladas tohle tema? Stejne tam rano budes volat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Petra Star píše:
Tak rychli zas nejsou. Jeste to rano pujde zmenit, neboj.
To záleží, klidně tak rychlí být můžou. Brýlové čočky se objednávají večer a druhý den ráno obvykle přijdou na optiku (Pokud to nejsou speciální skla vyráběna na zakázku.). Většinou se to dá hned ráno ještě zvrátit, alespoň za předpokladu, že je na optice nestihli zabrousit a jejich dodavatel je od nich vezme zpět (ne všichni jsou tak ochotni, není to jejich povinnost). V případě, že optika sama nezabrusuje, ale posílá do zabrusovych center, brýle odejdou zítra ráno, nejspíš ještě před otevírací dobou.
Takže zkus ráno hned na otviracku zavolat a uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Začala bych se modlit, aby to zvrátit šlo. volej hned na otvíračku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak treba ma nektera zkusenost, proto se ptá. Spatne se vyjadrila, to se snad stát může no.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Může se jednat o něco vážného? Neměla bych změnit gynekologa?
- Změnit zaměstnání a pohoršit si platově?
- Má momentálně ikea nějaký systém objednávek a výdeje?
- Brýle na splátky
- Chci se starat o mamku doma dokud to půjde
- Nizke sebevedomi, jak ho zmenit
- Za jak dlouho vám teď dorazila objednávka z Reserved?
Holky. Ted jsem si byla koupit bryle, opticke a objednala jsem si samozabarvovací skla, spatne jsme si rozumneli a az kdyz jsem prisla domu, tak jsem zjistila co jsem vlastne odsouhlasila a ted uz maji zavreno. Byla jsem tam na konci otev. doby, tak nevim, jestli neco odeslal nebo to dela optik sám?
Jak to u optika funguje? kdyz hned rano zavolam o zmenu, da se to jeste zachranit?